kamyk68 06.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A jak tam w sobotke siem "resetujemy"???? Coraz badziej mi się ten pomysł podoba.... taksówki tam do Was jeżdżą , nie :) Jeżdżą ale wcale sobie tym głowy nie zaprzątaj .Ja Ci wszystko zorganizuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jak nasz prezyden będzie wypowiadał imię i nazwisko nowego prezydenat US ? (właściwe zakreślić) <> - Baba Omama <> - Oback Barama <> - Baran Obawa <> - Barubar Bambama <> - Barabar Obameiro <> - Borubak O'Lama <> - Brak Banana <> - Barek Odrana <> - Burak Osama <> - Bobek Barana<> - Szalas Obama <> - Rumburak Osrama <> - Obak z Bahama <> - Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jeżdżą ale wcale sobie tym głowy nie zaprzątaj .Ja Ci wszystko zorganizuję . Eno luz - duże dziewczynki sobie radzą w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 stawiam na ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Mnie się podoba Bobek Barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jeżdżą ale wcale sobie tym głowy nie zaprzątaj .Ja Ci wszystko zorganizuję . Eno luz - duże dziewczynki sobie radzą w takich sytuacjach Ja wiem ale będziesz na moim terenie a u nas wszystko się zorganizuje więc temat dojazdów zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. Małż nie małż, byle regularny seks był .. nie róbmy scen ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. Małż nie małż, byle regularny seks był .. nie róbmy scen ... zaraz regularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jak nasz prezyden będzie wypowiadał imię i nazwisko nowego prezydenat US ? (właściwe zakreślić) <> - Baba Omama <> - Oback Barama <> - Baran Obawa <> - Barubar Bambama <> - Barabar Obameiro <> - Borubak O'Lama <> - Brak Banana <> - Barek Odrana <> - Burak Osama <> - Bobek Barana<> - Szalas Obama <> - Rumburak Osrama <> - Obak z Bahama <> - Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <> A czemu miałby się ograniczać do jednej wersji , ja obstawiam , że popełni je wszystkie - co rozmówca , to inna wymowa. Dorzucam: Barka Onana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. Małż nie małż, byle regularny seks był .. nie róbmy scen ... Nefcia seks z własnym mężem to obrzydliwe jak mawiał jeden mój kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 zaraz regularny Noooooooo tak , ale o w zamian ... jak nieregularny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. Małż nie małż, byle regularny seks był .. nie róbmy scen ... Nefcia seks z własnym mężem to obrzydliwe jak mawiał jeden mój kolega No w moim przypadku - od 18 lat z tym samym to już nawet nie kazirodztwo. To już nekrofilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 medal za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 hmm..na śmietniku nie znalazłem..nie poluje ja poluje tylko raz na jakis czas..(i z głodem to nie ma nic wspólnegohehe)ale na cos co według mnie jest warte upolowania..a jak w trakcie to ja przeistocze sie w zwierzynke łowna to nawet lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kamyk skoro nie jezdes małzem..to ja tyz nie..czy cóś.. Małż nie małż, byle regularny seks był .. nie róbmy scen ... Nefcia seks z własnym mężem to obrzydliwe jak mawiał jeden mój kolega No w moim przypadku - od 18 lat z tym samym to już nawet nie kazirodztwo. To już nekrofilia Jednak człowiek to takie stworzenie co łatwo się przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bo podobno to chodzi o to, żeby króliczka gonić... A jak król leży na sofce to ten ... mój król w domu nie bywa, to go ganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 hmm..na śmietniku nie znalazłem..nie poluje ja poluje tylko raz na jakis czas..(i z głodem to nie ma nic wspólnegohehe)ale na cos co według mnie jest warte upolowania..a jak w trakcie to ja przeistocze sie w zwierzynke łowna to nawet lepiej.. noooo sorki co ty jadasz że tak gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bo podobno to chodzi o to, żeby króliczka gonić... A jak król leży na sofce to ten ... mój król w domu nie bywa, to go ganiam I dlatego zawsz dobrze smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts