Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nissan??ja pierdziu sie normalnie z elita kumam..ja chudo-pacholę..

bez przesady - on tylko wygląda jak milion dolarów. Kosztuje znaaaassznie mniej :) A na zakupy się zupełnie nie nadaje :) i nie ma popielniczki ..

\

hehehe a mój siem nadaje nawet dla 5cio osobowej rodzinki :wink: no ale ostatnio jak MM jechała ze mna to słowo honoru miałem wyrzuty :wink:

Muszę mieć nastrój, żeby nim jeździć. Jest twardy, sportowy i głośny. ponadto trzeba mieć trochę siły, żeby go obsłużyć.

Od czasu do czasu - super. Ale nie dla pasażera. A już na pewno nie dla takiego z prawem jazdy :) Jest stosunkowo lekki i mały, więc odejście potworne...Trzeba mieć mózg żeby tym jeździć ...

A to było marzenie mojego małża, więc w końcu na 40 urodziny sobie zakupił. A kupiony z miłości :)

Ja mam dom -, on samochód :)

ale ma fajnie że ma taką wyrozumiałą małzowa :-? :D

Czy ja wiem ? Zawsze o tym marzył. A były czasy, że na chlebu nie było :) Więc jak okazało się, że Honda Accord, ktorą skasował da się sprzedać za takie pieniądze, że starczy.. to czemu nie ? Ja rozumiem te miłość, bo sama lubiepojeździć :)

Ja mam dom -, on samochód

Normalnie ideał czy cós dobra kuniec wazelinyna dzis.reszta za 12minut heheh

Paaaanowie , przesadzacie :)

Obecnie musi znaleźć coś na zimę, bo tym sie nie da jeździć :):) Ja mu dałam propozycje : Polonez na gaz albo Punto 4x4 :)

no właśnie to się nazywa wyrozumiałość :D

Sobie też kupuję co mi sie podoba :) To się nazywa wzajemność :)

I też kupuję zwykle z miłóści...tak mam z samochodami :)

znaczy z wzajemności to co Ci się podoba???? :wink:

No jasne :) Jak nie było co jeść to razem pchaliśmy ten wózek, nie ? :):) To mogłabym się teraz nie czepiać o pierdoły :)