ghost34 06.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nissan??ja pierdziu sie normalnie z elita kumam..ja chudo-pacholę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nissan??ja pierdziu sie normalnie z elita kumam..ja chudo-pacholę.. bez przesady - on tylko wygląda jak milion dolarów. Kosztuje znaaaassznie mniej A na zakupy się zupełnie nie nadaje i nie ma popielniczki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nissan??ja pierdziu sie normalnie z elita kumam..ja chudo-pacholę.. bez przesady - on tylko wygląda jak milion dolarów. Kosztuje znaaaassznie mniej A na zakupy się zupełnie nie nadaje i nie ma popielniczki .. \ hehehe a mój siem nadaje nawet dla 5cio osobowej rodzinki no ale ostatnio jak MM jechała ze mna to słowo honoru miałem wyrzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tak sie składa ze wspolpracowałem kiedys z wojtkiem wojciechowski i jechałem chyba to był z 300...masakra jaki dylizans.. olał ile kosztuje..na mnie nie robią sumy wrażenia..tylko to co ma dana rzecz..osoba sobą do zaoferowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tak sie składa ze wspolpracowałem kiedys z wojtkiem wojciechowski i jechałem chyba to był z 300...masakra jaki dylizans.. olał ile kosztuje..na mnie nie ronia sumy wrazenia..tylko to co ma dana rzecz..osoba soba do zaoferowania.. szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 cze nocnie "oblatuje" dzienniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Muszę mieć nastrój, żeby nim jeździć. Jest twardy, sportowy i głośny. ponadto trzeba mieć trochę siły, żeby go obsłużyć. Od czasu do czasu - super. Ale nie dla pasażera. A już na pewno nie dla takiego z prawem jazdy Jest stosunkowo lekki i mały, więc odejście potworne...Trzeba mieć mózg żeby tym jeździć ... A to było marzenie mojego małża, więc w końcu na 40 urodziny sobie zakupił. A kupiony z miłości Ja mam dom -, on samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ale ma fajnie że ma taką wyrozumiałą małzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja mam dom -, on samochód Normalnie ideał czy cós dobra kuniec wazelinyna dzis.reszta za 12minut heheh spojrzcie na to zaj..ło mnie hahahah komtur dał ognia.. http://forum.muratordom.pl/post2850068.htm#2850068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ale ma fajnie że ma taką wyrozumiałą małzowa Czy ja wiem ? Zawsze o tym marzył. A były czasy, że na chlebu nie było Więc jak okazało się, że Honda Accord, ktorą skasował da się sprzedać za takie pieniądze, że starczy.. to czemu nie ? Ja rozumiem te miłość, bo sama lubiepojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no właśnie to się nazywa wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja mam dom -, on samochód Normalnie ideał czy cós dobra kuniec wazelinyna dzis.reszta za 12minut heheh Paaaanowie , przesadzacie Obecnie musi znaleźć coś na zimę, bo tym sie nie da jeździć :) Ja mu dałam propozycje : Polonez na gaz albo Punto 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no właśnie to się nazywa wyrozumiałość Sobie też kupuję co mi sie podoba To się nazywa wzajemność I też kupuję zwykle z miłóści...tak mam z samochodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to juz teraz przesadziłaś dwa samochody w jednym ręku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no właśnie to się nazywa wyrozumiałość Sobie też kupuję co mi sie podoba To się nazywa wzajemność I też kupuję zwykle z miłóści...tak mam z samochodami znaczy z wzajemności to co Ci się podoba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to juz teraz przesadziłaś dwa samochody w jednym ręku ? Przecież na tych naszych drogach z takim prześwitem no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no właśnie to się nazywa wyrozumiałość Sobie też kupuję co mi sie podoba To się nazywa wzajemność I też kupuję zwykle z miłóści...tak mam z samochodami znaczy z wzajemności to co Ci się podoba???? No jasne Jak nie było co jeść to razem pchaliśmy ten wózek, nie ? :) To mogłabym się teraz nie czepiać o pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jeeesuu normrnie łza mi siem w oku zakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mowiłem z zaczekam 12 minut...trzeba być słownym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jeeesuu normrnie łza mi siem w oku zakręciła Kamyk, kuźwa, Ty to jesteś normalnie .... stomatolog :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts