Nefer 06.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mowiłem z zaczekam 12 minut...trzeba być słownym:P Słowo droższe pieniędzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mowiłem z zaczekam 12 minut...trzeba być słownym:P o minutę siem przewaliłeś "gościu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ależ skąd - żadnych tajemnic - Z350. heh sorki jeśli bez przeróbek to ma 287 to mój bez przeróbek ma więcej 306 KM - w 2006 zrobili face lifting silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jeeesuu normrnie łza mi siem w oku zakręciła Kamyk, kuźwa, Ty to jesteś normalnie .... stomatolog :)\ żle mnie odczytałaś ja Cię właśnie podziwiam ,bo już słyszę MM po co ci to na co i takie tam bla bla bla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobra juz moge ja pierdziele ..zawsze tzw warszawke miałem za lekka wierze babel ale nefer..zmieniła to radykalnie..zebym..nie był uwiązny chlebem w rybniczku (tez miasteczko niczego sobie zapewniam)przeprowadzam sie i poznaje wszystkie jej wolne przyjaciółki..nawet z 9cioma dzieckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jeeesuu normrnie łza mi siem w oku zakręciła Kamyk, kuźwa, Ty to jesteś normalnie .... stomatolog :)\ żle mnie odczytałaś ja Cię właśnie podziwiam ,bo już słyszę MM po co ci to na co i takie tam bla bla bla Oj , tak sobie gada... Na pewno ma wiele zalet , bo inaczej byście nie byli razem. Tylko trzeba sobie tę listę czasem przypomnieć, wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ależ skąd - żadnych tajemnic - Z350. heh sorki jeśli bez przeróbek to ma 287 to mój bez przeróbek ma więcej 306 KM - w 2006 zrobili face lifting silnika :) niech Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mowiłem z zaczekam 12 minut...trzeba być słownym:P o minutę siem przewaliłeś "gościu" Wybacz ojciec nie sama nefer..(o dziwo hahahah) i kamykiem ( na szczescie hihi) człek na necie żyje.. teraz sie przewaliłem o kolejne trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobra juz moge ja pierdziele ..zawsze tzw warszawke miałem za lekka wierze babel ale nefer..zmieniła to radykalnie..zebym..nie był uwiązny chlebem w rybniczku (tez miasteczko niczego sobie zapewniam)przeprowadzam sie i poznaje wszystkie jej wolne przyjaciółki..nawet z 9cioma dzieckami widać że mało znasz prawdziwych ludzi z wawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobra juz moge ja pierdziele ..zawsze tzw warszawke miałem za lekka wierze babel ale nefer..zmieniła to radykalnie..zebym..nie był uwiązny chlebem w rybniczku (tez miasteczko niczego sobie zapewniam)przeprowadzam sie i poznaje wszystkie jej wolne przyjaciółki..nawet z 9cioma dzieckami Duchu :) No co TY gadasz :) W W-wie fakt, że warszawiaków można na palcach jednej ręki policzyć :) Ale myślę, że dobrze by Ci tu było ... zastanów się - im więcej rozsądnych ludzi tym lepiej A inna sprawa, że fajni ludzie są wszędzie i w W-wie i w Rybniku i w Pcimiu ( i w Garwolinie Kamyczku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mowiłem z zaczekam 12 minut...trzeba być słownym:P o minutę siem przewaliłeś "gościu" Wybacz ojciec nie sama nefer..(o dziwo hahahah) i kamykiem ( na szczescie hihi) człek na necie żyje.. teraz sie przewaliłem o kolejne trzy... normarnie "świniak " niby chłop a mnie obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 prawdziwych nie ni nie źle odebrałeś..ogólnie tak uazałem..po paru spotkaniach ..od furtki proincjusz sie kłaniał do samego progu dopóki zachecony wielkopanskim gestem nie został zaproszony..potem był klepany po plecach w trakcie a na koniec został wy..ny..ale był młody bardzo i głupi..fucktycznie..od tego czasu ni cholery nie chciał robic w wawce i oklicach..za zadne "skarby"...i nawet teraz ma traumy z dziecinstwa "kapitalisty".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 prawdziwych nie ni nie źle odebrałeś..ogólnie tak uazałem..po paru spotkaniach ..od furtki proincjusz sie kłaniał do samego progu dopóki zachecony wielkopanskim gestem nie został zaproszony..potem był klepany po plecach w trakcie a na koniec został wy..ny..ale był młody bardzo i głupi..fucktycznie..od tego czasu ni cholery nie chciał robic w wawce i oklicach..za zadne "skarby"...i nawet teraz ma traumy z dziecinstwa "kapitalisty".. normarnie to tu tyż normarni ludzie są ja tam nie mam uprzedzeń chyba że mnie ktos wq..rwi i na siłe udowadnie że jestem "głupszy " od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobra juz moge ja pierdziele ..zawsze tzw warszawke miałem za lekka wierze babel ale nefer..zmieniła to radykalnie..zebym..nie był uwiązny chlebem w rybniczku (tez miasteczko niczego sobie zapewniam)przeprowadzam sie i poznaje wszystkie jej wolne przyjaciółki..nawet z 9cioma dzieckami Duchu :) No co TY gadasz :) W W-wie fakt, że warszawiaków można na palcach jednej ręki policzyć :) Ale myślę, że dobrze by Ci tu było ... zastanów się - im więcej rozsądnych ludzi tym lepiej A inna sprawa, że fajni ludzie są wszędzie i w W-wie i w Rybniku i w Pcimiu ( i w Garwolinie Kamyczku ) oj dziecko jak Ty słabo znasz Garwolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 normarnie to tu tyż normarni ludzie są ja tam nie mam uprzedzeń chyba że mnie ktos wq..rwi i na siłe udowadnie że jestem "głupszy " od nieg A widzisz taki number..ci kolesie nie dośc ze mi to chcieli pokazac to jeszcze udowodnili mi to dobitnie..nie raz na pare tysiaczków które były wówczas dla mnie fortuna.nie mała.. Nefer nie jestem lokalnym patriota.ale wawa to naprawde lekka wierza babel jak zreszta kazda stolyca..cos w tym jezd przyznaj.. Miałem kiedys pracownika..był madrzejszy a raczej sie za takiego uwazał bo urodził sie 21km od...krakowa..ledwo zawodówke wieczorowo skonczył skubaniec a po katach mnie próbował..ustawiac maja ludziska mentalnośc..wszelaką... Teraz mam to gdzies nie takimi drzwiami trzaskałem..jak tylko wyczułem..a nosek mam wyrobiony..oj mam..połamany nie raz ale ...moze tym lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 z tego wniosek jest jeden niestety "źycie to nie jest bajka" no ca ja moge wiecej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no i co chłopy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a cóz ma byc nadobna dziewojo..(kurcze musze chyab w kime za duzo chivasa..kobiałki mi sie zaczynaja podobac..i migaja po lewej:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a cóz ma byc nadobna dziewojo..(kurcze musze chyab w kime za duzo chivasa..kobiałki mi sie zaczynaja podobac..i migaja po prawej:P) eee, mytlisz sie...chivas ino kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 prawdziwych nie ni nie źle odebrałeś..ogólnie tak uazałem..po paru spotkaniach ..od furtki proincjusz sie kłaniał do samego progu dopóki zachecony wielkopanskim gestem nie został zaproszony..potem był klepany po plecach w trakcie a na koniec został wy..ny..ale był młody bardzo i głupi..fucktycznie..od tego czasu ni cholery nie chciał robic w wawce i oklicach..za zadne "skarby"...i nawet teraz ma traumy z dziecinstwa "kapitalisty".. Tu są pieniądze. Ale pieniądz to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts