Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

z tego wniosek jest jeden niestety "źycie to nie jest bajka" no ca ja moge wiecej powiedzieć :D

Dlaczego niestety na szczescie..podobno gdzies zyja ludziska beztresowo..podobno..

W "Anioł w Krakowie " kolęs mnie rozwalił..tekstem .wypalacz wegla drzewnego w bieszczadach..

koleś z krakowa

-ale ja musze jutro byc w pracy!!!!(16km od drogi w głuchym lasku po drodze na ogół nic nie jedzie)

Wypalacz

-no to co przecie Pana nie zjedzą a jak Pana zjedzą to Pana wysr....

Po temacie..

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No bo w zyciu to sobie kuku nie można robić i tyle :)

A ja sobie nie lubię robić. A z drugiej strony Duszku - jak trafiasz na takiego kut....sa to w końcu też się człowiek czegoś uczy , nie ?

Na przykład z kim nie pić :):):)

z tego wniosek jest jeden niestety "źycie to nie jest bajka" no ca ja moge wiecej powiedzieć :D

Dlaczego niestety na szczescie..podobno gdzies zyja ludziska beztresowo..podobno..

W "Anioł w Krakowie " kolęs mnie rozwalił..tekstem .wypalacz wegla drzewnego w bieszczadach..

koleś z krakowa

-ale ja musze jutro byc w pracy!!!!(16km od drogi w głuchym lasku po drodze na ogół nic nie jedzie)

Wypalacz

-no to co przecie Pana nie zjedzą a jak Pana zjedzą to Pana wysr....

Po temacie..

baiki siem doprze kończą :wink: a zycie jak życie rózne figle płata :wink:

Już nie ...nie dopuszczam do takich sytuacji....a przynajmniej się staram..tylko w uczuciach mogę zostać wyj..w interesach owszem..ale po mojemu..już nic nie muszę..a kiedyś musiałem subtelna różnica..a jednak..

kurcze waham się jea pomiędzy..jedna w czerwieni a druga..:p..masz ich tabliczki znamionowe??

Kocham czytywać karty techniczne..i sprawdzać:p

No w moim przypadku - od 18 lat z tym samym to już nawet nie kazirodztwo. To już nekrofilia :)

U mnie to samo, ale jak 18 to pełnoletność, czyli... wolność!!! :D ... i tego się będę trzymać.

Witam wszystkich :)

a małz też może siem tego trzymać???? :lol:

mam niejasne podejrzenie, że też sobie to uświadomił, ale nie wnikam w takie szczegóły... zasłużył sobie, jak ze mną tyle wytrzymał... :D :D :D