ghost34 06.11.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 z tego wniosek jest jeden niestety "źycie to nie jest bajka" no ca ja moge wiecej powiedzieć Dlaczego niestety na szczescie..podobno gdzies zyja ludziska beztresowo..podobno.. W "Anioł w Krakowie " kolęs mnie rozwalił..tekstem .wypalacz wegla drzewnego w bieszczadach.. koleś z krakowa -ale ja musze jutro byc w pracy!!!!(16km od drogi w głuchym lasku po drodze na ogół nic nie jedzie) Wypalacz -no to co przecie Pana nie zjedzą a jak Pana zjedzą to Pana wysr.... Po temacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 eee, mytlisz sie...chivas ino kręci juz mnie łapła zanim zmieniłem z po prawej na po lewej..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No bo w zyciu to sobie kuku nie można robić i tyle A ja sobie nie lubię robić. A z drugiej strony Duszku - jak trafiasz na takiego kut....sa to w końcu też się człowiek czegoś uczy , nie ? Na przykład z kim nie pić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 eee, mytlisz sie...chivas ino kręci juz mnie łapła zanim zmieniłem z po prawej na po lewej..hehe .....daj se często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 z tego wniosek jest jeden niestety "źycie to nie jest bajka" no ca ja moge wiecej powiedzieć Dlaczego niestety na szczescie..podobno gdzies zyja ludziska beztresowo..podobno.. W "Anioł w Krakowie " kolęs mnie rozwalił..tekstem .wypalacz wegla drzewnego w bieszczadach.. koleś z krakowa -ale ja musze jutro byc w pracy!!!!(16km od drogi w głuchym lasku po drodze na ogół nic nie jedzie) Wypalacz -no to co przecie Pana nie zjedzą a jak Pana zjedzą to Pana wysr.... Po temacie.. baiki siem doprze kończą a zycie jak życie rózne figle płata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Uciekam, Panowie,do zimnego łóżka. Dzięki za przemiły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Już nie ...nie dopuszczam do takich sytuacji....a przynajmniej się staram..tylko w uczuciach mogę zostać wyj..w interesach owszem..ale po mojemu..już nic nie muszę..a kiedyś musiałem subtelna różnica..a jednak.. kurcze waham się jea pomiędzy..jedna w czerwieni a druga....masz ich tabliczki znamionowe?? Kocham czytywać karty techniczne..i sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Narcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobranoc..sie troszke rozrubaszniłem teraz grzecznie w kime.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No w moim przypadku - od 18 lat z tym samym to już nawet nie kazirodztwo. To już nekrofilia U mnie to samo, ale jak 18 to pełnoletność, czyli... wolność!!! ... i tego się będę trzymać. Witam wszystkich a małz też może siem tego trzymać???? mam niejasne podejrzenie, że też sobie to uświadomił, ale nie wnikam w takie szczegóły... zasłużył sobie, jak ze mną tyle wytrzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ghost Rybnik jest na 10 miejscu najpiekniejszych miejsc Bylam tam na dluzej w czasie praktyk studenckich ale pewnie sporo sie zmienilo od tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Przywitać się przyszłam .... miłęgo dzionka życzyć ... i co tam kto sobie zamarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 i przyszłam się przywitać miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 I ja się witam , co tu wczoraj za dyskusje po nocy się toczyły , no no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzień dobry nieźle się tu działo przeczytałam propozycje dot. obamy mlask mlask podobał mi się najbardziej Neferciu dlaczego zmieniłaś koncepcje grzejnikową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Heloł jestem i ja..... jaka szkoda, że ja tak wcześnie odpadam bo tu takie dysputy mnie omijajom... Co do reinkarnacji - Kamyczku myślę, że ślimaczek lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Siemka z rana!! Taki obślizgły ten ślimak !!! Raz w życiu jadłem ślimaki powiem ,że nawet mi smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Przynajmniej ktos schrupie cie ze smakiem bo takiego owsika to ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Przynajmniej ktos schrupie cie ze smakiem bo takiego owsika to ble tak tylko jak schrupie to i w...ra to już nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Przynajmniej ktos schrupie cie ze smakiem bo takiego owsika to ble tak tylko jak schrupie to i w...ra to już nie wiem co lepsze no racja..... trza się zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts