efilo 07.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ślimaczki są pycha. ale myślę że najsmaczniejsze to jest to masełko. bo przecież smaku tego ślimaka to tak naprawdę nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Slimaka chyba nie schrupie ze skorupka wiec w fazie wyjsciowej bedzie chyba podobnie ale zdecydowanie bardziej wolalabym zjesc pysznie przyrzadzonego slimaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ślimaczki są pycha. ale myślę że najsmaczniejsze to jest to masełko. bo przecież smaku tego ślimaka to tak naprawdę nie czuć no no no całość jest niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ślimaczki są pycha. ale myślę że najsmaczniejsze to jest to masełko. bo przecież smaku tego ślimaka to tak naprawdę nie czuć masz rację najlepsze ze ślimaka jest masełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a ja się nie wypowiem, bo nigdy w życiu ślimaka nie jadłam... i nie wiem czy dałabym radę przełamać wewnętrzne opory... ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja przełamałam za namową lubego i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 doberek..heh kamyk dali my czadu wczoraj co do slimaków smakuja jak suszone i ugotowane grzybki żadna mecyja..moim zdaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 eeeeeeeeee.... "smakują" dużo gorzej jak grzybki. witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 siema się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja nie jadlam Bede musiala zakupic i sprobowac jak tak chwalicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Duszku to jak to z Toba bedzie , moge liczyc na Ciebie jesli chodzi o te marne 20m2 mojej podlogi czy raczej mam szukac kogos innego ?? Bo po rozmowie telefonicznej nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja jak Nitu miałam opory wewnętrzne , ale się przełamałam , spróbowałam i zostanę przy swoich oporach Kamyk , przy mnie jako slimaczek byłbyś bezpieczny , bo nie jestem ślimakożerna A owsikom bym nie darowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Duszku to jak to z Toba bedzie , moge liczyc na Ciebie jesli chodzi o te marne 20m2 mojej podlogi czy raczej mam szukac kogos innego ?? Bo po rozmowie telefonicznej nie jestem pewna spokojnie ..20 m..mnie rozwala ale pochyle sie nad tym i uczynie w chwilach wolnych..naprawde nie po to jestem na forum..ale jeśli sobie zyczysz bardzo proszę.."zrobie Ci dobrze" hihi reszta telefonicznie jak juz bedzie tak daleko dzwon..1 miesiac przed wykonaniem minimum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 eeeeeeeeee.... "smakują" dużo gorzej jak grzybki. witanko! Moim zdaniem..ale ja jezdem wszystkożerny..pod warunkiem że zawiera mieso.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ghost dzieki, mam nadzieje, ze bedziesz miec jakies wolne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzień dobry nieźle się tu działo przeczytałam propozycje dot. obamy mlask mlask podobał mi się najbardziej Neferciu dlaczego zmieniłaś koncepcje grzejnikową? Boooooooooo nie wiem ? Potrzebowałam jakiejś konsystentności ? Po prostu tak se siadałam i zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie jadam robaków oraz niczego co ma oczy i na mnie ptrzy z talerza. W kwestii frutti di mare - tylko paluszki krabowe wchodzą w grę. Jestem cywilizowaną dziewczynką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 W takim razie ja z cywilizacja nie mam nic wspólnego heh to 1,4litra tequilli..ostatnio pozarłem 1kg krewetek..i jakieś 1,5 kg cytryny (na dwóch rzecz jasna).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie jadam robaków oraz niczego co ma oczy i na mnie ptrzy z talerza. W kwestii frutti di mare - tylko paluszki krabowe wchodzą w grę. Jestem cywilizowaną dziewczynką :) Czyli Wojowniczka z miasta rodem , a jakby Cię tak rzuciło w leśne ostępy to co , tylko korzonki , czy bys się złamała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zaraz by dopadla jakiegos zwierza a nie robala wcinala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts