efilo 07.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja niestety do krewetek spozywam majonez w ilościach hurtowych mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie jadam robaków oraz niczego co ma oczy i na mnie ptrzy z talerza. W kwestii frutti di mare - tylko paluszki krabowe wchodzą w grę. Jestem cywilizowaną dziewczynką :) Czyli Wojowniczka z miasta rodem , a jakby Cię tak rzuciło w leśne ostępy to co , tylko korzonki , czy bys się złamała? Jelenia se upoluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 tequilla..swierzo odciśnięty sok z cytryny ,obgotowane krewetkasy najpier troszke soli na podniebienie..potem kielonek..potem mięsko..dobrze obmoczone w cytrynce..mniam...gasolinka..plus krewetki daje niezrównany posmak..tylko watroba moze bolec po takim obiadku:P..głowa wcale..zero skandynawskiego magazynu erotycznego..(czytaj Cats..)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jelenia se upoluję --rzecz pewna heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 obgotowane krewetkasy.... mniam... obawiam się, że krewetki w tej materii mają inne zdanie ja jestem jak Nefercia - jak coś ma oczy i nimi na mnie z talerza looka - to nie ma bata bym to zjadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 obgotowane krewetkasy.... mniam... obawiam się, że krewetki w tej materii mają inne zdanie ja jestem jak Nefercia - jak coś ma oczy i nimi na mnie z talerza looka - to nie ma bata bym to zjadła... A jak krewetki już oporządzone i bez oczysk to nie przełkniesz?? Ja z frutti di mare tylko krewetki i paluszki krabowe.Reszta po prostu mi nie smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 obgotowane krewetkasy.... mniam... obawiam się, że krewetki w tej materii mają inne zdanie ja jestem jak Nefercia - jak coś ma oczy i nimi na mnie z talerza looka - to nie ma bata bym to zjadła... A jak krewetki już oporządzone i bez oczysk to nie przełkniesz?? Ja z frutti di mare tylko krewetki i paluszki krabowe.Reszta po prostu mi nie smakuje. no qurka jakoś nie.... no chyba, że by mi to ktoś tak zaserwował, że nie wiedziałabym co to jest... i że miało oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Domyslalm sie, ze miesa tez nie jesz bo mialo kiedys oczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Domyslalm sie, ze miesa tez nie jesz bo mialo kiedys oczy?? Miało - ale z talerza nie patrzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a co za roznica cy z lozka czy z talerza sie pytam heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ale przeciez krewetki zwlaszcza te obrane juz dawno nie maja oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a pstrąg to niby bez oczu? he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ale to nie typowe fruti di mare tylko ryba Zreszta ja jak przygotowuje pstraga to musowo odcinam glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a co za roznica cy z lozka czy z talerza sie pytam heheh NIe wiem,nie spałam nigdy z krewetkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jak idę gdzieś na lunch to nie wiem po co oglądam to menu. I tak zawsze się kończy na steku lub polędwiczkach wieprzowych. Ale poczytac lubię. Frutti di mare nie lubię. NIe smakuje mi. Rybę jem w Wigilię. Ale lubię naleśniki i pierogi - są takie neutrealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 za to ja z "krewetkami"..owszem bywały ostre tudzież łagodne zależy jak zostały przez hortmony "obgotowane".. Frutti di mare nie lubię. NIe smakuje mi. Rybę jem w Wigilię. Ale lubię naleśniki i pierogi - są takie neutrealne pierogi ..ruskie a i owszem w skwareczkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Różnorodność jest wskazana, choć przy jednej się kunszt cyzeluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Różnorodność jest wskazana, choć przy jednej się kunszt cyzeluje Niewątpliwe..i zawsze dążyłem do tego aby była jedna..ale...stało się więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Różnorodność jest wskazana, choć przy jednej się kunszt cyzeluje Niewątpliwe..i zawsze dążyłem do tego aby była jedna..ale...stało się więc.. więc wielu żonkosiów Ci zazdrości Widocznie jeszcze musisz poszukać Gdzieś tam chodzi Twoja połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja dzisiaj jestem po mega porcji pierogówmniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts