Nefer 07.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja dzisiaj jestem po mega porcji pierogów mniam A ja myślą nad koncepcją obiadu.. może spagetti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to ja to uczcze..zupką z knorra..jak mnie dopadnie jakis nowy-otwór.. to od konserwantów w zupkach chinskich nie od papierosów..w domu bede po21..wiec musze cos trzasnac ciepłego do wieczora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 koleżanka ostatnio mi zaserwowała sałatkę w stylu 'na winie' ale to się raczej nadaje na lekką (?) kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to ja to uczcze..zupką z knorra..jak mnie dopadnie jakis nowy-otwór.. to od konserwantów w zupkach chinskich nie od papierosów..w domu bede po21..wiec musze cos trzasnac ciepłego do wieczora.. Proszę, nie jedz tego świństwa. To już chyba lepiej kurczaka z budy na ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jako że wciąż nie mam jak gotowac to dzis zamawiamy zupełnie niedietetyczną pizzę - przynajmniej żarcie nie będzie obsyfione pyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a ja tem jestem "wszystkozerny" no może prawie lubię probowac Wuśka kawał niezły wkleiła poryczałem sie ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jako że wciąż nie mam jak gotowac to dzis zamawiamy zupełnie niedietetyczną pizzę - przynajmniej żarcie nie będzie obsyfione pyłem To zajrzyj na stronę Pierrogarni - dobre żarcie przywożą o ile jecie coś takiego http://www.pierrogeria.pl/index_w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jako że wciąż nie mam jak gotowac to dzis zamawiamy zupełnie niedietetyczną pizzę - przynajmniej żarcie nie będzie obsyfione pyłem To zajrzyj na stronę Pierrogarni - dobre żarcie przywożą o ile jecie coś takiego http://www.pierrogeria.pl/index_w.html Znamy , lubimy i jemy Pierogi z pierrogerii były dwa dni temu( szpinak , kapusta z grzybami i takie z serem na słono ) , wczoraj sushi , dziś kolej na pizze - mąż wybłagał - nawet jakoś specjalnie nie protestowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 choć to nie do mnie było... ale se lookłam... i wygląda nie powiem smakowicie... i zdaje się , że może i my skorzystamy... u nas pierożki idą w ogromnych ilościach, ale ciężko znależć chętnego do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Odkąd Wigilię spędzamy z rodzicami Małża , to raz w roku robię pierogi z kapustą i grzybami w ilości totalnie hurtowej.Przez pozostałą zęść roku nikt mnie na to nie namówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 .. dziś kolej na pizze - mąż wybłagał - nawet jakoś specjalnie nie protestowałam A no to insza inszość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Generalnie polecam stronkę http://www.netkelner.pl Różne różniste jedzenia do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dobry wieczór sama bym pożarła pierogi nawet bym zrobiła ale mój małż pieroów nie lubi a dla mnie jednej się mi robic nie opłaca ale poczekam z rok jak mi synek podrośnie jeszcze to Go nauczę jeść pierożków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja na pierogi wpadnę Neferek niezwłocznie POSZUKIWANY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Neferciu z servo to raczej się nie zmieścisz w tej kwocie a jak tak to ja jade do Ciebie robić kuchnie P.S. tylko świeczek do szuflad nie dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja na pierogi wpadnę Neferek niezwłocznie POSZUKIWANY!!!!!!! Jak niezwlocznie to esemeśnij do niej.Bo tak , będziesz musial czekać aż się na FM zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja na pierogi wpadnę Neferek niezwłocznie POSZUKIWANY!!!!!!! Jak niezwlocznie to esemeśnij do niej.Bo tak , będziesz musial czekać aż się na FM zjawi nie wiem czy wypada o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja na pierogi wpadnę Neferek niezwłocznie POSZUKIWANY!!!!!!! Jak niezwlocznie to esemeśnij do niej.Bo tak , będziesz musial czekać aż się na FM zjawi nie wiem czy wypada o tej porze Jak śpi to najwyżej nie odpisze Ostatnio gadałam z nią po 23 A poza tym jak znasz Nefcię , na pewno sie nie obrazi .Odwagi i stukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dopra ale zwalę na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dopra ale zwalę na Ciebie Zwalaj , zrobię oczy jak Kot ze Shreka , może mnie nie ubije http://images43.fotosik.pl/28/6b89a4e240c26258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts