ghost34 07.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 i zapewne pzostało..taxi?? Kasia chodziło mi o to ze musisz miec powodzenie..(dała mi przerwe..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kasia chodziło mi o to ze musisz miec powodzenie..(dała mi przerwe..)powodzenie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 i zapewne pzostało..taxi?? co Ty po torach poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kasia, cały czas jest brana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kasia, cały czas jest brana Królik jak możesz zdradzać takie sekrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 jak łazuka w nie lubie poniedziałków hehhe kasia..od tego sie zaczeło...ja na licznik i przebieg nie patrzę...stan mnie interesuje odpisałaś...CZE KRÓLIK znakiem tego na twoje zainteresowanie mogiem liczyć wynika z tego osyc jasno ze musisz miec powodzenie heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Ile płynów trza było,żeby koleżanka na bosaka w listopadzie biegala? Widzisz Kamyk - cierpliwośc jednak cnotą jest - doczekałeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No bo Kasia niezła d.upa jest to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No bo Kasia niezła d.upa jest to fakt. Przeca to widać od razu na jej focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Ile płynów trza było,żeby koleżanka na bosaka w listopadzie biegala? Widzisz Kamyk - cierpliwośc jednak cnotą jest - doczekałeś się Nieco jacka Danielsa i nieco wina białego :)Nieco jest pojęciem względnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 jak łazuka w nie lubie poniedziałków hehhe kasia..od tego sie zaczeło...ja na licznik i przebieg nie patrzę...stan mnie interesuje odpisałaś...CZE KRÓLIK znakiem tego na twoje zainteresowanie mogiem liczyć wynika z tego osyc jasno ze musisz miec powodzenie heh nooooooooo u Królika zawsze , co nie Futrzaku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No bo Kasia niezła d.upa jest to fakt. Przeca to widać od razu na jej focie dość nieaktualna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No bo Kasia niezła d.upa jest to fakt. Przeca to widać od razu na jej focie dość nieaktualna fota Fakt - teraz wyglądasz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 zas dzwoni...ale wos...czytom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Ile płynów trza było,żeby koleżanka na bosaka w listopadzie biegala? Widzisz Kamyk - cierpliwośc jednak cnotą jest - doczekałeś się Ja tak spokinie siedzę bo jus wcześniej "kontakt" złapałem listopad nie listopad doprze że śniegu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No bo Kasia niezła d.upa jest to fakt. Przeca to widać od razu na jej focie dość nieaktualna fota Fakt - teraz wyglądasz lepiej No własnie chciałam pisac,że mi to kokietem zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No bo Kasia niezła d.upa jest to fakt. Przeca to widać od razu na jej focie dość nieaktualna fota Fakt - teraz wyglądasz lepiej taaaaaaaaaaaaaaa ty to kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Ile płynów trza było,żeby koleżanka na bosaka w listopadzie biegala? Widzisz Kamyk - cierpliwośc jednak cnotą jest - doczekałeś się Ja tak spokinie siedzę bo jus wcześniej "kontakt" złapałem listopad nie listopad doprze że śniegu niema znaczy na picie z Neferką jesienią i zimą but se przyspawać trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 JA tam w ogóle nie wiem o co chodzi, bo mnie tylko śpik ogarnął od tego picia - i chyba sobie pójdę w kimkę Jakiś dobry dzień dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts