Aga J.G 05.02.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Będzie będzie Kuchnia łazienki kolory kafleki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer, spokojnie ! Przyjdzie moment, że te wzsystkie elementy zaczną układać się w całość. Przecież wiesz, że " najpierw był haos ". Bądź cierpliwa ! Wszystko będzie dobrze ! Teraz mętlik w głowie, bo informacji, pomysłów, wizji tak wiele, że trudno się połapać. Z pewnością każdy, kto zaczyna budowę tego doświadcza. Wszystko nabierze kształtów - nie martw się ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Aga, AdrianoK Na Wam, dziewczyny, zawsze można liczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A łazienka na focie - mrrrrr moje kolory "mój"styl rewelacja:) a apropos trawertynu - do lazienek nadaje sie (ze wzgledu na swoja porowatosc) tylko po zabezpieczeniu otworów (zaszpachlowaniu kamieniarską masą kamienną), wypolerowaniu i zaimpregnowaniu powierzchni. nie widzialam nigdy z bliska takiego "zaimpregnowanego" ciekawa jesetm czy po tych zabiegach jest rownie piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja widziałam takie stoliki zrobione z trawertynu w knajpie. Było to jakby "polakierowane". Było widać takie kanaliki jakby zalane lakirem bezbarwnym. I takie chcę mieć :) W łazience się zakochałam; to marmur i drewno teak. Na marmur mnie pewnie nie stać, ale może coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer, łazienka superowa !!!!! Piękna !!!! Bardzo mi się podobają takie zestawienia kolorystyczne (kolory ziemi) oraz łączenie kamienia z drewnem. Szlachetność tych materiałów i ich naturalność mówi sama za siebie. Nie trzeba nic więcej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja się w niej chyba zakochałam. Muszę zadzwonić do architekta co takie cuda wymyśla : http://www.studiokubik.pl/realizacje.html Cieszę się, że Ci się tez podoba. Tylko ten marmur - ..... tani nie jest - ale chyba zaszaleję i zrobię łazienkę na dole - tylko 2,7 m kw powierzni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ładna ta stronka a wiesz moze niekoniecznie trzeba od razu marmur (fakt ze co szlachetny material....) ale moze jakis dobry a tanszy odpowiednik by sie znalazlo mi sie wydaje ze tu glownie kolor i jego (tzn koloru) fajne polaczenia graja role - na zasadzie kontrastu - drewno ciemne i jasne wnetrze ... jesli "na dole" lazienka dla gosci glownie bedzie - to chyba lepiej zrobic takie "cudo" dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 to jest bomba!!! tylko cos z ta lampa bym zrobila bop ciut za "fabryczno - industrialna" http://www.studiokubik.pl/images/new_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Lampy do bani a i stolik bym wysiudała - mam słabość do szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 To wnętrze podoba mi się też - tylko podłoga do tego Merbau albo jatoba olejowanahttp://www.stylowekominki.pl/images/orsay_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Albo taka łazienka : http://www.artdesign.pl/realizacje/1/17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Stolik to mi wyglada na ten z IKEA nie pasuje te kanapy tez takie moze nie koniecznie ja mowilam glownie o tym co "na stale" czyli sciany oswietlenie podloga i schody :] lazienka nr 2 tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 chyba mamy podobne gusta :) zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 chyba tak ja musze sobie jeszcze ten polerowany trawertyn obejrzec jak mowisz ze fajny...tylko gdzie ja go znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W Warszawie widziałam w Jazz Cafe na Pięknej - takie mają stoliki - o ile to jest prawdziwy trawertyn, a nie jakaś ściema. Na pewno można zobaczyć u producentów - mają wzory. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nefer no zesz no!!!! jak juz takie rzeczy piszesz...smutne (bardzo wspolczuje) to bys chociaz te papierochy rzucila w cholere!!!!!! no! a pozatym trzymam kciuki za wycene i wykonwacow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Na coś trzeba umrzeć jakiś taki mam ostatnio stosunek ambiwalentny do dbałości o własną pupkę.... Dzięki za dobre słowo Zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Dziewczyny a co Wy chcecie od tych lamp ?? hihi ja na takie poluje juz od dluzszego czasu, tylko kurna nie chca mi ich przecenic Nefer to idziemy zapalic, palenie uspakaja i lagodzi obyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Dziewczyny a co Wy chcecie od tych lamp ?? hihi ja na takie poluje juz od dluzszego czasu, tylko kurna nie chca mi ich przecenic Nefer to idziemy zapalic, palenie uspakaja i lagodzi obyczaje No to zapalimy ... mnie te lampy jakoś nijak nie pasują do reszty - ale słyszałam ostatnio tekst: " z gustem jak z dupą - każdy ma własną" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts