Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer, spokojnie ! Przyjdzie moment, że te wzsystkie elementy zaczną układać się w całość. Przecież wiesz, że " najpierw był haos ". Bądź cierpliwa ! Wszystko będzie dobrze ! Teraz mętlik w głowie, bo informacji, pomysłów, wizji tak wiele, że trudno się połapać. Z pewnością każdy, kto zaczyna budowę tego doświadcza. Wszystko nabierze kształtów - nie martw się ! :D

Pozdrówka !

A łazienka na focie - mrrrrr :) moje kolory "mój"styl :)

rewelacja:)

a apropos trawertynu - do lazienek nadaje sie (ze wzgledu na swoja porowatosc) tylko po zabezpieczeniu otworów (zaszpachlowaniu kamieniarską masą kamienną), wypolerowaniu i zaimpregnowaniu powierzchni.

nie widzialam nigdy z bliska takiego "zaimpregnowanego" ciekawa jesetm czy po tych zabiegach jest rownie piekny

Ja widziałam takie stoliki zrobione z trawertynu w knajpie. Było to jakby "polakierowane". Było widać takie kanaliki jakby zalane lakirem bezbarwnym. I takie chcę mieć :):)

W łazience się zakochałam; to marmur i drewno teak. Na marmur mnie pewnie nie stać, ale może coś podobnego :)

Ja się w niej chyba zakochałam. Muszę zadzwonić do architekta co takie cuda wymyśla :

http://www.studiokubik.pl/realizacje.html

Cieszę się, że Ci się tez podoba. Tylko ten marmur - ..... tani nie jest - ale chyba zaszaleję i zrobię łazienkę na dole - tylko 2,7 m kw powierzni :)

Ładna ta stronka

:wink:

a wiesz moze niekoniecznie trzeba od razu marmur (fakt ze co szlachetny material....) ale moze jakis dobry a tanszy odpowiednik by sie znalazlo :) mi sie wydaje ze tu glownie kolor i jego (tzn koloru) fajne polaczenia graja role - na zasadzie kontrastu - drewno ciemne i jasne wnetrze ...

jesli "na dole" lazienka dla gosci glownie bedzie - to chyba lepiej zrobic takie "cudo" dla siebie :)

Dziewczyny a co Wy chcecie od tych lamp ?? hihi ja na takie poluje juz od dluzszego czasu, tylko kurna nie chca mi ich przecenic :roll: :wink:

Nefer to idziemy zapalic, palenie uspakaja i lagodzi obyczaje :wink:

No to zapalimy ... 8) mnie te lampy jakoś nijak nie pasują do reszty - ale słyszałam ostatnio tekst:

" z gustem jak z dupą - każdy ma własną" :):)