Aga J.G 10.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Nefer dasz radę, wysyłam fluidy i trzymam kciuki A że burdel w tym naszym państwie to wiadomo i jak My płacimy to dobrze ale jak oni nam coś to już zawsze źle Ale co tam głowa do góry i do przodu w końcu masz cel DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Nefer dasz radę, wysyłam fluidy i trzymam kciuki A że burdel w tym naszym państwie to wiadomo i jak My płacimy to dobrze ale jak oni nam coś to już zawsze źle Ale co tam głowa do góry i do przodu w końcu masz cel DOM NIe dość, że dobrze gadasz to jeszcze masz punkcik :) Dzięki Agunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 O proszę a punkcika nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Oj kochana - ty to masz przeboje jeszcze przed rozpoczeciem roboty Zupelnie jak ja z moimi WZiZT Nie przejmuj sie tylko je rozwiazuj - za pol roku jak domek bedzie stawal to bedziesz sie do nich usmiechac a juz nie wsciekac - zareczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Adopcja to piekna idea.Mam nadzieje,ze dokladnie przemyslana.Zycz prosze kolezance szczescia i zdrowka dla Filipka.Boze, strasznie sie wzruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Adopcja to piekna idea.Mam nadzieje,ze dokladnie przemyslana. Zycz prosze kolezance szczescia i zdrowka dla Filipka.Boze, strasznie sie wzruszylam Przemyślana, wymarzona, wyczekana...... a teraz taka gonitwa myśli :) Przekażę życzenia - na pewno się przydadzą. Filip ma wiotkość mięśni - troszkę go trzeba będzie rehabilitować, ale co tam - przyjdzie ciocia Neferka to wytarmosi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 milosc i usmiech...to jest to co leczy i uszczesliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Bede myslec o Tobie, Filipku i jego Mamie Wiele szczęcia i miłości was czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dużo zdrówka dla Filipka! Cudownie się czyta takie wiadomości W dodatku, jak mówi o mnie mój mąż - mam obecnie bańkę z mlekiem zamiast mózgu - więc aż mnie oczy zaszczypały ze wzruszenia Miłości, miłości, miłości i dużo cierpliwosci - dla maluszka, jego cudownej mamy i cioci Neferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dużo zdrówka dla FILIPKAi jego nowej mamusi, życzę też dużo miłości i cierpliwości a malec odda miłośc podwójnie Uwielbiam takie wieści bo niestety znam duzo dzieciaków które nie mają tyle szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Dzięki Kochani. Dziś wielki dzień - koleżanka pojechała zobaczyć Filipka. Czekam na telefon od niej. Ale się dzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Przed chwilą dostałam SMSa od przyszłej mamy : "jest OK". Czyli będzie nowe dziecko :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Przed chwilą dostałam SMSa od przyszłej mamy : "jest OK". Czyli będzie nowe dziecko :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Przed chwilą dostałam SMSa od przyszłej mamy : "jest OK". Czyli będzie nowe dziecko :):):) Ale wylewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Przed chwilą dostałam SMSa od przyszłej mamy : "jest OK". Czyli będzie nowe dziecko :):):) Ale wylewnie każda ikonka to 10 ton energii :) Dzięki Aniu - ucałuj Pawełka :):):):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ciesze sie,ciesze sie ......bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ..................i znowu do przodu nie wiem kto (co) to Kasprzak,ale tfu,tfu.......pozdrow go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ..................i znowu do przodu nie wiem kto (co) to Kasprzak,ale tfu,tfu.......pozdrow go ode mnie To ta ulica, gdzie gaz rozdają :) Ale pozdrowię tfu tfu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 23.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Na Kasprzaka już chyba nie ma biura obsługi klienta zostało przeniesione najlepiej zadzwoń bo z tego co wiem to obecnie jest w Alejach Jerozolimskich ale dokładnego adresu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts