dobroszka 07.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ] Ja tak spokinie siedzę bo jus wcześniej "kontakt" złapałem : To musze robic te kocie miny czy ujdzie mi na sucho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Chciałam obwieścić, że na ogół nie zasypiam przed 24.00. Zdarza mi się odpaść, ale tylko w stanie skrajnego wykończenia lub choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Ile płynów trza było,żeby koleżanka na bosaka w listopadzie biegala? Widzisz Kamyk - cierpliwośc jednak cnotą jest - doczekałeś się Ja tak spokinie siedzę bo jus wcześniej "kontakt" złapałem listopad nie listopad doprze że śniegu niema znaczy na picie z Neferką jesienią i zimą but se przyspawać trza w niedzielę Ci powiem ,kocich min nie musisz ale czy na "sucho " Ci przejdzie to bym nie powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Neferciu z servo to raczej się nie zmieścisz w tej kwocie a jak tak to ja jade do Ciebie robić kuchnie P.S. tylko świeczek do szuflad nie dawaj Efilko, Servo tylko w niektórych - dużych szufladach. Więc myślę, że 3-4 szt. System "klik" we wszystkich razem z prowadnicami - 3800. Co to świeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.11.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Złapała autobus, ale pogubiła buty po drodze :) Ile płynów trza było,żeby koleżanka na bosaka w listopadzie biegala? Widzisz Kamyk - cierpliwośc jednak cnotą jest - doczekałeś się Ja tak spokinie siedzę bo jus wcześniej "kontakt" złapałem listopad nie listopad doprze że śniegu niema znaczy na picie z Neferką jesienią i zimą but se przyspawać trza w niedzielę Ci powiem ,kocich min nie musisz ale czy na "sucho " Ci przejdzie to bym nie powiedział Bez kota , ale za to z przyjmowaniem płynów Idem na to i czekam na niedzielny reportaż Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a tak ten Chobot to tani nie jest ,a oni sami produkuja płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a tak ten Chobot to tani nie jest ,a oni sami produkuja płyty Jak dostanę dokładną wycenę to się podzielę. Zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a tak ten Chobot to tani nie jest ,a oni sami produkuja płyty Jak dostanę dokładną wycenę to się podzielę. Zobaczymy.. Wiesz co ja drukne tą kuchnie podlecę jak zdąrzę jutro do gościa niech wyceni .Co Ty na to ? Jeśli na podstwie tego będzie mógł to zrobic oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a tak ten Chobot to tani nie jest ,a oni sami produkuja płyty Jak dostanę dokładną wycenę to się podzielę. Zobaczymy.. Wiesz co ja drukne tą kuchnie podlecę jak zdąrzę jutro do gościa niech wyceni .Co Ty na to ? Jeśli na podstwie tego będzie mógł to zrobic oczywiście? Kamyczku, nie chcę Ci robić kłopotu Oczywiście, jakbys był gdzieś w poblizu, przy okazji - niekoniecznie jutro - to chętnie Cię wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Załatwione jutro znaczy dzisiaj mu podrzucę ,jakby potrzebował jakies inne "rysunki" czy cuś dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Załatwione jutro znaczy dzisiaj mu podrzucę ,jakby potrzebował jakies inne "rysunki" czy cuś dam Ci znać Podeślę Ci rysunki w .jpg na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Poszło Do jutra Kamyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.11.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Doszło !!!Narka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Doszło !!!Narka!!! Dzięki Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.11.2008 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Neferko, znowu mnie sto lat u Ciebie nie było. Kuchnia jest...co tam kuchnia...kolor kuchni jest...zajeb...no wiesz jaki Jak se już ją zamontujesz, to osobiście Ci kupię do niej ten czerwony odkurzacz! ps. Przykro mi z powodu piesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 hejka... jestem nadrobiłam wsio... Kamyk spij tę naszą Nefercie... należy jej się odstresowacz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witanko Zestaw kolorów do mnie przemawia .. czerwień i wanilia ... może być ciekawie Buziaki sobotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 witka..od 7dmej dopiero na sklep trafiłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzieńdoberek! Nefer pięknie masz przemyślaną kuchnię! Muszę przestawić na inny tor swój tok myślenia, bo dwie kuchnie w swoim życiu już robiłam, ale moja przenikliwość kończyła się na tym gdzie zlew, kuchenka, lodówka i jakie kolory. A potem brakowało szuflad, cargo lub po prostu było niewygodne... ale do trzech razy sztuka... podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts