an-bud 08.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 doberek Neferko, czekam na efekty kiedy ja kuchnię prawdziwą będę miała buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Neferko, znowu mnie sto lat u Ciebie nie było. Kuchnia jest...co tam kuchnia...kolor kuchni jest...zajeb...no wiesz jaki Jak se już ją zamontujesz, to osobiście Ci kupię do niej ten czerwony odkurzacz! ps. Przykro mi z powodu piesa Joluś , pojawiasz się i znikasz. Powiedz lepiej kiedy do W-wy przyjedziesz, bo już bym CIę chętnie uściskała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 witka..od 7dmej dopiero na sklep trafiłem.. Właśnie jej śniadanie Jak można w sobotę wstać o 7.00 ?????????? Strasznie dużo musieliby mi zapłacić (chyba jednak sześć zer ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzieńdoberek! Nefer pięknie masz przemyślaną kuchnię! Muszę przestawić na inny tor swój tok myślenia, bo dwie kuchnie w swoim życiu już robiłam, ale moja przenikliwość kończyła się na tym gdzie zlew, kuchenka, lodówka i jakie kolory. A potem brakowało szuflad, cargo lub po prostu było niewygodne... ale do trzech razy sztuka... podobno. To nie ja - to moja pani architekt Ona wszystko wymyśliła, ale nie wiem czy jej nie popsuję Bo chcę gdzieś wbudować lodówkę na wino Więc nie wiem czy jaki słupek nie dójdzie Jakieś gupoty mi chodzą po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witanko Zestaw kolorów do mnie przemawia .. czerwień i wanilia ... może być ciekawie Buziaki sobotnie Brazunia, a Twoim zdaniem jaki do tego kolor blatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Co prawda ja nie Braza , ale jak myślę o Twojej czerwonej dołem , a wanilowej górą kuchni , to nie wiem , czybym nie poszła w jasny blat pod te górne szafki. Choć do czerwonej kuchni to i czarny blat by zajebiście wyglądał.Ech , może faktycznie niech to lepiej Braza ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dobrosia... a mi chodzi po głowie takie coś. Górne szafki bez szyb, gładkie , podzielone jakby na 3 części poziome. Patrząc od dołu : pierwsza część czerwona, pozostałe dwie waniliowe. Czyli na górze powstanie pas czerwieni. Wtedy można dać blat waniliowy NIe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zdecydowanie można bo nie będzie się zlewało.Czerwony pas szafek da Ci ładne odcięcie między górną wanilią szafek a wanilią blatu.A rozmawiałas z Jolą o tym wszystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zdecydowanie można bo nie będzie się zlewało.Czerwony pas szafek da Ci ładne odcięcie między górną wanilią szafek a wanilią blatu. A rozmawiałas z Jolą o tym wszystkim?Jola biedna zajęta Jakoś się musismy umówić. Żeby z nią pogadać muszę sama się dowiedzieć czego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No tak , a tu wizualka by bardzo pomogła.Czyli Braza - mogłaby dziewczyna firmę założyć.Tyle tego trzaskaże kokosy by zbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Nie mam sumienia Wezmę kredki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.11.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ..hmm jak am zdróweńko..dziewczyny kamyk wsiąkł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ..hmm jak am zdróweńko..dziewczyny kamyk wsiąkł.. Ja dziś osobiście sprawdzę stan Kamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 i now i now...kupiłem sheridana i 12 letniego chivasa..na przenty..mysle ze mi pyska nie obija.. o 18 wychodze na impre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 i now i now...kupiłem sheridana i 12 letniego chivasa..na przenty..mysle ze mi pyska nie obija.. o 18 wychodze na impre.. Chivas jest ok (ale nie pijam wódki na myszach) a Sheridans - zawsze dobry :)Szkoda, że to nie ta sama impra co dziś u Kamyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 kiedys sie wprosze..i wpadne na dwa dni..nic straconego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Mi ta wanilia na gorze do czerwieni wcale nie pasuje, fajnie by wg mnie wygladal dol czerwonyi gora czerwona albo gora biala i szklana moze i blat czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Mi ta wanilia na gorze do czerwieni wcale nie pasuje, fajnie by wg mnie wygladal dol czerwonyi gora czerwona albo gora biala i szklana moze i blat czarny. Też fajnie. Pytanie : czy na czarnym blacie nie będzie widać każdego okruszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 kiedys sie wprosze..i wpadne za dwa dni..nic straconego.. Brzmi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 To nie calkiem czarny np granit jak ma parapety Anjamen http://img221.imageshack.us/img221/179/paradr5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts