Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neferko, znowu mnie sto lat u Ciebie nie było. Kuchnia jest...co tam kuchnia...kolor kuchni jest...zajeb...no wiesz jaki :D Jak se już ją zamontujesz, to osobiście Ci kupię do niej ten czerwony odkurzacz!

ps. Przykro mi z powodu piesa :cry:

Joluś , pojawiasz się i znikasz. Powiedz lepiej kiedy do W-wy przyjedziesz, bo już bym CIę chętnie uściskała :):)

Dzieńdoberek!

Nefer pięknie masz przemyślaną kuchnię!

Muszę przestawić na inny tor swój tok myślenia, bo dwie kuchnie w swoim życiu już robiłam, ale moja przenikliwość kończyła się na tym gdzie zlew, kuchenka, lodówka i jakie kolory. A potem brakowało szuflad, cargo lub po prostu było niewygodne... ale do trzech razy sztuka... podobno. :)

To nie ja - to moja pani architekt :oops: Ona wszystko wymyśliła, ale nie wiem czy jej nie popsuję :)

Bo chcę gdzieś wbudować lodówkę na wino :) Więc nie wiem czy jaki słupek nie dójdzie :) Jakieś gupoty mi chodzą po głowie :)

Dobrosia... a mi chodzi po głowie takie coś.

Górne szafki bez szyb, gładkie , podzielone jakby na 3 części poziome. Patrząc od dołu : pierwsza część czerwona, pozostałe dwie waniliowe. Czyli na górze powstanie pas czerwieni.

Wtedy można dać blat waniliowy :) NIe ?

Zdecydowanie można bo nie będzie się zlewało.Czerwony pas szafek da Ci ładne odcięcie między górną wanilią szafek a wanilią blatu.

A rozmawiałas z Jolą o tym wszystkim?

Jola biedna zajęta :) Jakoś się musismy umówić. Żeby z nią pogadać muszę sama się dowiedzieć czego chcę :)

i now i now...kupiłem sheridana i 12 letniego chivasa..na przenty..mysle ze mi pyska nie obija..:p o 18 wychodze na impre..

Chivas jest ok (ale nie pijam wódki na myszach) a Sheridans - zawsze dobry :)Szkoda, że to nie ta sama impra co dziś u Kamyka ...:(

Mi ta wanilia na gorze do czerwieni wcale nie pasuje, fajnie by wg mnie wygladal dol czerwonyi gora czerwona albo gora biala i szklana moze i blat czarny.

Też fajnie. Pytanie : czy na czarnym blacie nie będzie widać każdego okruszka ?