wu 08.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 eeeeee a dadzą radę w klawisze z sensem stukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Może im wyjdzie tak jak kiedys w reklamie : KOPYTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 jak łazuka w nie lubie poniedziałków hehhe kasia..od tego sie zaczeło...ja na licznik i przebieg nie patrzę...stan mnie interesuje odpisałaś...CZE KRÓLIK znakiem tego na twoje zainteresowanie mogiem liczyć wynika z tego osyc jasno ze musisz miec powodzenie heh nooooooooo u Królika zawsze , co nie Futrzaku???? no zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Raczej KOPYTKO (staram się) EWłaśnie wórciłam. Zostałam podwieziona pod samą klatkę Było super, cudownie, bajecznie. Się wykasowałam i spędziłamwieczór z cudownymi ludźmi. NIECH ŻYJE INTERNET - pewnie nigdy byśmy sie bez niego nie spotkali. No dobra. mam dość kasowania tekstu, żeby go poprawić Dzięki Kamyczku i MM :) Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam się porannie Nooo to ładnie się zabalowało Jak się już balowicze trochę zregenerują to czekamy na relację ze wszystkimi,pikantnymi szczegółami - najlepiej podpartą zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam się porannie Nooo to ładnie się zabalowało Jak się już balowicze trochę zregenerują to czekamy na relację ze wszystkimi,pikantnymi szczegółami - najlepiej podpartą zdjęciami cześć Dobrosia... gospodyni pewnikiem śpi, ale to nie znaczy że się wywinie, nie? ja jak Dobrosia kcę pełnej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam się porannie Nooo to ładnie się zabalowało Jak się już balowicze trochę zregenerują to czekamy na relację ze wszystkimi,pikantnymi szczegółami - najlepiej podpartą zdjęciami cześć Dobrosia... gospodyni pewnikiem śpi, ale to nie znaczy że się wywinie, nie? ja jak Dobrosia kcę pełnej relacji Cześć Kochana , no niech sobie odpocznie , żeby nam się tu potem niedospaniem nie wykręcała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 święta racja... no to niech odpoczywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tupot jest??? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tupot jest??? Dzień dobry ja myślę,że tupot białych mew..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tupot jest??? Dzień dobry ja myślę,że tupot białych mew..... no nie inny, nie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witanko!!!! Dzięki za spotkanko se pogadaliśmy troszeczkę ja tam tupotu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 wypiłem wasze zdrówko..obudziłem sie ten tego około 11stej..powinniście byc teraz tak zdrowi jak mnie łeb..nap....heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 wypiłem wasze zdrówko..obudziłem sie ten tego około 11stej..powinniście byc teraz tak zdrowi jak mnie łeb..nap....heh ale my pierwszy toast piliśmy za Ciebie to głowa nie powinna Cię boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 spoko koje bolek piffkiem bedzie ok zaprawiony w bojach jezdem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 spoko koje bolek piffkiem bedzie ok zaprawiony w bojach jezdem.. no ja to następnego dnia to mogę tylko colę mogę pić mogę patrzeć na alk...,ale nie spożywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ochh kiedys meczyłem sie po zakrapianych mocno imprezach..jakimiś specyfikami typu ..maslanka kefirek i takie tam wreszcie ktoś mądry powiedział andrew walnij sobie piwko ale jedno..posłuchałem na szczęście..i jest ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 sęk w tym że ja w całym zyciu to nie wypiłem nawet jednej butelki piwa (nie lubię brryyy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 sęk...hmm to on ma las..chce sprzedać??..hihi Wiec lampka wina..ewentualnie mały klinik..ale jeden..trzeba być rozważnym..(kiedyś mocno nie lubiłem tego słowa..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ja siem boję żeby te kliniki mi główki nie roz...liły ale ogólnie to ja nie choruję następnego dnia więc jako takich problemów niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts