ghost34 09.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ja na ogół tyz nie ale wczoraj naprawde lekko przesadziłem...tequilla..whiskey..und czysta..za duzo pomieszałem..i stad skandynawski magazyn erot (cats) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dopre ja to czysta pod każda postacią tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ja zas jak jestem wsystko zerny tak i wszsytko pijacy..czytaj --ciekawski Ale nic ni ma za darmo..odcierpieć musisz potem padawanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dzień Dobry , Mój podpis dzś jest wyjątkowo aktualny :) Jaki tupot ? Delikatnie sobie daliśmy w banieczkę , ale bez przesady :) MM jest śliczna i taka ...cicha ALe przez to intrygująca Kamyk to ma szczęście Ale jeśli będziecie przygotowywać stół jak na wesele to więcej do Was nie przyjadę Wystarczy super kurczak :) no tak, tego nie odmówię POdziękuj MM ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 kurcze..no i teraz sie boje podjechac do kamyka.po tym poscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 kurcze..no i teraz sie boje podjechac do kamyka.po tym poscie.. Nie gadaj Miłych wrażeń nigdy dość Aaaaaaaaaaaa i będziesz miał zagadkę u Kamyka Jakie drewno ma Kamyk na suficie w salonie (belki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 eetam zajmie mi to jakies 5 minut..nie zebym sie nadymał..ale..cos mi sie wydaje ze belki ma z pianki..robione na drewno..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 eetam zajmie mi to jakies 5 minut..nie zebym sie nadymał..ale.. Jesteś wysoki, to będziesz miał do nich wyżej :)Bardzo jestem ciekawa czy zgadniesz A do W-wy w padasz z okazji Nitu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 nie wiem kiedy bede..ale mysle ze w przeciagu 2 tyg..dam znac do nitu jedzie jutyro rafał a czeladź ma juz uczyniła..co miała uczynić..u nitubagi.. Lec na miasto cokolwiek zjesc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 z tym weselem to trochę przesadziłaś ale miło było Cię gościć i nawet klemens się"pytał " o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Smacznego Ja jeszcze nie ma koncepcji na obiad ALe coś wymyślę...ALe chyba najpierw poleże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 nasze dziecko zlądowało z" imprezki" dzisiaj o 11 idę na spacer z psem do lasu za miedzą ,więc miłego leżakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 nasze dziecko zlądowało z" imprezki" dzisiaj o 11 idę na spacer z psem do lasu za miedzą ,więc miłego leżakowania Dobrze zabalowała Pospaceruj za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam sie i przylaczam do grona skacowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam sie i przylaczam do grona skacowanych. Raźniej w dobrym towarzystwie Własnie wstawiłam zupę grzybową z maślaków - dobrze wchodzi Jakbyś była w okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 z maślaków..ja trzasnołem standardzik..udka z papugi..kluseczki z zouzą..i buraczki..na pierwsze kremik z borowików..mniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam sie i przylaczam do grona skacowanych. Raźniej w dobrym towarzystwie Własnie wstawiłam zupę grzybową z maślaków - dobrze wchodzi Jakbyś była w okolicy ... Niestety nie bede w okolicy... Smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Niestety nie bede w okolicy... Smutno mi... To daj znać jak będziesz - coś dobrego ugotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Niestety nie bede w okolicy... Smutno mi... To daj znać jak będziesz - coś dobrego ugotuję O widzisz... Od razu mi lepiej. Na pewno dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 O widzisz... Od razu mi lepiej. Na pewno dam znac. A jak będziesz tylko na Okęciu to też daj znać - zawsze dobra kawa to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts