malgos2 09.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 O widzisz... Od razu mi lepiej. Na pewno dam znac. A jak będziesz tylko na Okęciu to też daj znać - zawsze dobra kawa to już coś Na razie sie nie wybieram, gdyz z powrotem lete do Krakowa wprost... Ale czasami zdarza sie. O Jesssuuu, jak ja tego Okecia nie lubie, szczegolnie po ostatnich zmianach. Ni cholery sie wyznac nie mozna. Stary, nowy terminal, T1, T2, przez jakies dziury sie przechodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Spoko - to tylko tak skomplikowanie wygląda :) A i tak straszna dziura to lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 no nie wiem..orly wcale nie mniej skomplikowane ..frankfurt..przerabane..heatrow..no to ma rece i nozki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bo to Okęcie strasznie gówniane jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Orly jest glupie, bo ma jakies dziwne oznaczenia - niebieski sektor, jakis tam inny sektor. Oni tak lubia - tak samo maja na dworcu kolejowym. Zajelo mi to z pol godziny zanim sie zorientowalam o co chodzi w oznaczeniu peronow... A ostatnio jak tam bylam to wybuchneli bagaz... Ale fajnie bylo. Najlepszy jest Krakow, bo za cholere nie mozna sie zgubic... Krok do przodu - plyta lotniska, krok do tylu - wyjscie, w lewo... sciana, w prawo... sledz po japonsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 sie zgadza balice wyglada jak nasze lotnisko..gotartowickie..pod rybcem tylko asfalt jest..u nas trawa..na oirly smigalem..dobre 5 minut i pytalem 3 x czy dobrze ide..po bagaz...masakra nic mi nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Ale za to w Krakowie ten sledz kosztuje zaledwie 4,50, a duze Tyskie 7 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ja zas we francji miałem raj piwny..moje ulubione stella artois..5,20 eu za 12 sztuk 250ml.(wziołem dwa opakowania aby wady postawy sie nie nabawić)..u nas w almie 8 zeta za 0,33ml masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Z lotnisk najbardziej nie lubię Lyonu, nie podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 No i jeszcze Katowice przebijaja wszystkich rozmiarem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 fucktycznie..ale nie ma tam burdello boom boom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A przepis jest taki ( na dużą, okrągłą tortownicę) 5 białek ( piana) dodać 5 żółtek Szklanka mąki szklanka cukru Wylać do tortownicy i powrzucać truskawki. Piec 45 - 1h (bez termoobiegu) w temp 160 stopni. Nefer pomoż mi.To Twój przepis. Nie dodaje się proszku do pieczenia? Mam ochote zrobić jutro to samo z cząstkami jabłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Nie, nie dodajesz proszku. Piana wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dzięki bardzo. Wydaje się być tak proste, ze trudno w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dzięki bardzo. Wydaje się być tak proste, ze trudno w to uwierzyć Całą inteligencję skupiam na tym, by się nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 heheh..no cóż..mam podobnie..zdaje się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dzięki bardzo. Wydaje się być tak proste, ze trudno w to uwierzyć Całą inteligencję skupiam na tym, by się nie narobić widzę, ze to coś dla mnie to ciasto jakies tak?? dla pewności pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dzięki bardzo. Wydaje się być tak proste, ze trudno w to uwierzyć Całą inteligencję skupiam na tym, by się nie narobić widzę, ze to coś dla mnie to ciasto jakies tak?? dla pewności pytam To biszkopt. W sezonie truskawkowym wrzucam do niego truskawy (te co ich nie dałam rady pożreć ). Ale można podzielić na pół i do jednej połówki dodać kakao a potem zrobić mazaje na białej częsci w tortownicy. Albo wrzucić jakbłka w cząstach,,,albo i co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 a gdzie tam ciasto...nalewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 a gdzie tam ciasto...nalewka... i tatar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.