nitubaga 09.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 no to jestem... Ta Ty Duchu skryty... błahaha... mało kontaktowy Ty byś w końcu coś pysznego postawił... nie wiem czy u Neferci bo ta kaca leczy i jak ma ją drażnić to lepiej nie.... jakby co to można u mnie... ale no... mógłbyś idę wolejać dzisiejsze zdjęcia... zaraz Wam oko zbieleje z zazdrości jak Wam pokaże moją cudnistą trawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 kurcze no i nie kupiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Nooo się znalazłaś Nitu jak wkleisz to impra do Ciebie sie przeniesie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 kurcze no i nie kupiły... no nie kupiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 http://img526.imageshack.us/img526/8696/drinkoa5.th.jpg na kaca..nieodzowne.. a teraz cos dla Pań.. http://img135.imageshack.us/img135/5479/sheridansjv7.th.jpghttp://img135.imageshack.us/images/thpix.gif(jak to mozna pić nie wiem przeciez to popsute jest jak malibu..hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Sheridan jest pyszny ghost, czy ja cię chwilę pomęczyć mogę??? znaczy zapytac się o coś chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Sheridan tylko z lodami HaagenDazs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór czemu tylko ja muszę siedzieć o tak zwanym suchym ryju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Sheridan jest pyszny ghost, czy ja cię chwilę pomęczyć mogę??? znaczy zapytac się o coś chciałam uff..no mecz człeka skacowanego mecz..powaznie mowiac (pisz..ąc) spoko mozesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór czemu tylko ja muszę siedzieć o tak zwanym suchym ryju no mówię ci, poczekaj az do mnie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 no kaska pytaj bo usiedziec nie moge...heh podpusciła i uciekła..a ja juz timber atlas zaczołem przegladać...to jest wbrew konwencji genewskiej!hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 no kaska pytaj bo usiedziec nie moge...heh ekhm, co ja to chciałam mój stolarz mi nakładł do głowy, ze żadne Pronto do czyszczenia schdów z drewna się nie nadaje.. Kazał zakupic jakąś woskową pastę. Sęk w tym, że już nie powiedział jaką No i teraz chodze po slepach i tłumaczę i większość sprzedawców robi tak i mówi że Pronto, Pronto psze pani bedzie dobrze No i co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kasia jeszcze te 4 dni wytrzymam na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kasiu a napisz no mi li tylko czym masz "potraktowane" te trepy..to nie jest skomplikowana sprawa..poradze cos zaraz zero problemu..tylko musze wiedziec jaka to powłoka aby ci powiedziec jak ja pielegnować pronto i sidolux są do d...y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kasiu a napisz no mi li tylko czym masz "potraktowane" te trepy..to nie jest skomplikowana sprawa..poradze cos zaraz zero problemu..tylko musze wiedziec jaka to powłoka aby ci powiedziec jak ja pielegnować pronto i sidolux są do d...y... wydaje mi się, że są lakierowane, tak przynajmniej mi mówił ten stolarz. No i potem dodał, że po pronto nie da się już zadnych poprawek lakierowych zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 i ma racje...ale jakim lakierem..zreszta...na twoim miejscu..brałbym cleanera z loby i do kafelek i do..schodów ,paneli ..i takich tam dobrze myje(nie zostawia smug) i jest neutrealny dla wszystkich typów posadzek nie ma w sobie wosków..nie zmiekcza powłoki lakiernieczej (a pronto i sidolux to robia)..skad jestes mniej wiecej??to jest koncentrat..1:10 z woda.moje poprzednie panie obie nie wyobrazaja sobie mycia bez tego srodka..(a jdna naprawde miała zryte pod tym wzzgledem) schodzi mi tego po 3-4 kartony miesiecznie..jak sobie kupisz ze 2 litry to bedziesz miala na jakies pol roku koszt około 18zł za litr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Żeby nie było ... dzisiaj Was tylko podglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Żeby nie było ... dzisiaj Was tylko podglądam... Mnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 mnie jakos tez szczególnie nigdy nie przeszkadzało..hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 i ma racje...ale jakim lakierem..zreszta...na twoim miejscu..brałbym cleanera z loby i do kafelek i do..schodów ,paneli ..i takich tam dobrze myje(nie zostawia smug) i jest neutrealny dla wszystkich typów posadzek nie ma w sobie wosków..nie zmiekcza powłoki lakiernieczej (a pronto i sidolux to robia)..skad jestes mniej wiecej??to jest koncentrat..1:10 z woda.moje poprzednie panie obie nie wyobrazaja sobie mycia bez tego srodka..(a jdna naprawde miała zryte pod tym wzzgledem) schodzi mi tego po 3-4 kartony miesiecznie..jak sobie kupisz ze 2 litry to bedziesz miala na jakies pol roku koszt około 18zł za litr..Wielkie dzięki: czyli płyn Cleaner. Gdzie go można kupić?? W jakichś castoramach czy jak?? Mieszkam w Zawierciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts