Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

no to jestem...

Ta Ty Duchu skryty... błahaha... mało kontaktowy :)

Ty byś w końcu coś pysznego postawił... nie wiem czy u Neferci bo ta kaca leczy i jak ma ją drażnić to lepiej nie.... jakby co to można u mnie... ale no... mógłbyś :) idę wolejać dzisiejsze zdjęcia...

zaraz Wam oko zbieleje z zazdrości jak Wam pokaże moją cudnistą trawę... :lol:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://img526.imageshack.us/img526/8696/drinkoa5.th.jpg

na kaca..nieodzowne..

a teraz cos dla Pań..

http://img135.imageshack.us/img135/5479/sheridansjv7.th.jpghttp://img135.imageshack.us/images/thpix.gif

(jak to mozna pić nie wiem przeciez to popsute jest jak malibu..hihi)

no kaska pytaj bo usiedziec nie moge...heh

ekhm, co ja to chciałam :oops:

mój stolarz mi nakładł do głowy, ze żadne Pronto do czyszczenia schdów z drewna się nie nadaje..

Kazał zakupic jakąś woskową pastę. Sęk w tym, że już nie powiedział jaką :roll:

No i teraz chodze po slepach i tłumaczę i większość sprzedawców robi tak :o i mówi że Pronto, Pronto psze pani bedzie dobrze :-?

No i co robić???

Kasiu a napisz no mi li tylko czym masz "potraktowane" te trepy..to nie jest skomplikowana sprawa..poradze cos zaraz zero problemu..tylko musze wiedziec jaka to powłoka aby ci powiedziec jak ja pielegnować pronto i sidolux są do d...y... :oops:
wydaje mi się, że są lakierowane, tak przynajmniej mi mówił ten stolarz. No i potem dodał, że po pronto nie da się już zadnych poprawek lakierowych zrobić :roll:

i ma racje...ale jakim lakierem..zreszta...na twoim miejscu..brałbym cleanera z loby i do kafelek i do..schodów ,paneli ..i takich tam dobrze myje(nie zostawia smug) i jest neutrealny dla wszystkich typów posadzek nie ma w sobie wosków..nie zmiekcza powłoki lakiernieczej (a pronto i sidolux to robia)..skad jestes mniej wiecej??to jest koncentrat..1:10 z woda.moje poprzednie panie obie nie wyobrazaja sobie mycia bez tego srodka..(a jdna naprawde miała zryte pod tym wzzgledem) schodzi mi tego po 3-4 kartony miesiecznie..jak sobie kupisz ze 2 litry to bedziesz miala na jakies pol roku koszt około 18zł za litr..

i ma racje...ale jakim lakierem..zreszta...na twoim miejscu..brałbym cleanera z loby i do kafelek i do..schodów ,paneli ..i takich tam dobrze myje(nie zostawia smug) i jest neutrealny dla wszystkich typów posadzek nie ma w sobie wosków..nie zmiekcza powłoki lakiernieczej (a pronto i sidolux to robia)..skad jestes mniej wiecej??to jest koncentrat..1:10 z woda.moje poprzednie panie obie nie wyobrazaja sobie mycia bez tego srodka..(a jdna naprawde miała zryte pod tym wzzgledem) schodzi mi tego po 3-4 kartony miesiecznie..jak sobie kupisz ze 2 litry to bedziesz miala na jakies pol roku koszt około 18zł za litr..
Wielkie dzięki: czyli płyn Cleaner. Gdzie go można kupić?? W jakichś castoramach czy jak??

Mieszkam w Zawierciu