Nefer 23.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Na Kasprzaka już chyba nie ma biura obsługi klienta zostało przeniesione najlepiej zadzwoń bo z tego co wiem to obecnie jest w Alejach Jerozolimskich ale dokładnego adresu nie znam. Dzięki Iza - pogmeram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer, gdzieś czytałąm jak radziłaś naftę na wypadanie włosów. Mogłabyś jeszcze raz napisać, jak to zrobić? A na farbowane można? Bo ja przez karmienie wielkoluda to już prawie łysawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer sorry że się wcinam Aniu tu jest link do tego wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nefer sorry że się wcinam Aniu tu jest link do tego wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76399 Ty się Agunia nigdy nie wcinasz :) Masz u mnie abonament Dzięki za link. A ja znów zapomniałam sprawdzić jakiej firmy ta nafta....... obiecuję jutro ( bo dziś babska impreza....- przyjaciółka się zakochała 4 miesiące temu i właśnie składają papiery na ślub :) Teraz to trzast prast i po krzyku :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 pani zamawia plucie na piatek i wtorek,tak?dobrze zrozumialam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 I wszystkiego najlepszego dla koleżanki udanej imprezki A tak budowlanie to życzę pwodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dziś nie pogadamy .... głowa mnie boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dziś nie pogadamy .... głowa mnie boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Eeee ! Nie rozklejaj się Nefer ! Ja Cię przytulę i pocieszę ! Nie martw się , jutro będzie lepiej ! A co ma być to będzie. Dom nie zając, nie ucieknie. Zrobisz sobie przynajmniej lekki odpoczynek, nabierzesz sił i jak ruszysz z kopyta, to.... domek w jeden sezon postawisz i na święta się wprowadzisz (ale mi się zrymowało ). Pamiętaj - nie ma tego złego ... Otrzyj łzy , wyprostuj się i wybieraj kredyt ! ... czasu masz mało ... bo to trwa i trwa, i trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 13.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 To ja się obiema łapami pod zdaniem z poprzedniego postu podpiszę:NIE MA TEGO ZŁEGO COBY NA DOBRE NIE WYSZŁO!!!!Testowałam to już nie raz i się sprawdza chociaż w różnej perspektywie czasowej!Co do dołów to są częścią naszego życia i od czasu do czasu pozwlają pozbyć się tej złej energii - BYLE NIE TRWAŁY ZBYT DŁUGO!!!!!!!!!Nefer wiem jak to jest jak bardzo zależy a same kłody pod nogi ale wiem też , że najgorsze co wtedy można zrobić to starać się za wszelką cenę i kosztem wielu innych spraw dopiąć swego. Determinacja, konsekwencja i owszem są niezbędna ale nic na siłę bo na ogół się tego żałuje. Nabierz dystansu isystematycznie załatwiaj to co możesz. Relaks też Ci się przyda. Nabierzesz sił i innego spojżenia na plany i problemy. A w najmniej spodziewanym momencie wszystko SAMO zacznie się układać. Obiecuję!!!! Trzymaj się Dziewczyno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 13.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 1.Właśnie zdobywasz nowy zawód (Organizator Procesów Inwestycyjnych w skrócie OPI)2. Nauka kosztuje.3. Sama budowa to czysta przyjemność - może trochę poczekać PSWeż parę dni wolnego i jedź do Wrocławia - zagłębia szklarzy. tak dla orientacji bo swojego artystę już wybrałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Neferko bierz się do kupy bo ......................do................ Nie ma kołaczy bez pracy i takie inne duperele............... Jak już wszystko pozalatwiasz to będziesz dumna że pokonałaś tą biurokrację i odczujesz NIEWYMOWNĄ ULGĘ Wierz mi na słowo Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za przypływ energii do pokonania papierologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 KOchani - dzięki Wam ( i Parrowi) ruszyła w końcu dupę do gazowni i perspektywy są obiecujące ( skąd we mnie tyle wiary ...) A to z każdym kroczkiem bliżej. Jesteście nieocenieni: kasia64 , Krzysztofj,parr,Anetmar, AdrianoKomputero Bardzo Wam dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Neferko to rozumiem Porządna kobietka z Ciebie,lekcje odrobiłaś i zadziałałaś.Tak trzymaj a ja będę słała przyjazne fluidy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.09.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... ruszyła w końcu dupę do gazowni i perspektywy są obiecujące ( skąd we mnie tyle wiary ...) A to z każdym kroczkiem bliżej. No wreszcie ! Teraz jest O.K ! .... jak się czegoś bardzo chce, czegoś się pragnie ...., to wiara musi być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Nefer, to Ty tez czekasz na piatek? Ja tez... Na mojego meza... Oj, strasznie dlugo zalatwia sie te wszystkie papierki...Szkoda gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Nefer, to Ty tez czekasz na piatek? Ja tez... Na mojego meza... Oj, strasznie dlugo zalatwia sie te wszystkie papierki...Szkoda gadac... Strasznie mi go brakuje. Zawsze jak wyjeżdża ( a teraz częściej wyjeżdża niż jest w domu) załapuję takie doły. Tak, to się przytulę i mi lepiej. A jak go nie ma to jestem "psychicznie osłabiona" - brak wsparcia Fizycznie też zresztą jestem "osłabiona" bo nie mogę usnąć w pustym łóżku. I nie to, że tęsknię czy zazdrość mnie żre ale po prostu przewracam się i już. Śpię po 4 h na dobę... I to też pewnie wpływa na mój nastrój......... a jeszcze jak trafię na jakąś rurę w gazowni... no to wybuch gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... ruszyła w końcu dupę do gazowni i perspektywy są obiecujące ( skąd we mnie tyle wiary ...) A to z każdym kroczkiem bliżej. No wreszcie ! Teraz jest O.K ! .... jak się czegoś bardzo chce, czegoś się pragnie ...., to wiara musi być ! I tej wiary czasem brakuje - ale zdescydowanie Forum i Kochane Ludki motywują - aż mi wstyd, że marnuję czas. I zaglądam potem np. do Adrianki i co widzę ? Chałupa prawie gotowa. To sobie myślę : to jednak jest możliwe - ludzie budują - jakoś można. I mi lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Neferko to rozumiem Porządna kobietka z Ciebie,lekcje odrobiłaś i zadziałałaś.Tak trzymaj a ja będę słała przyjazne fluidy Pozdrawiam Te fluidy spowodowały, że nie wyjechałam pani E z dyńki w tej gazowni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Neferko to rozumiem Porządna kobietka z Ciebie,lekcje odrobiłaś i zadziałałaś.Tak trzymaj a ja będę słała przyjazne fluidy Pozdrawiam Te fluidy spowodowały, że nie wyjechałam pani E z dyńki w tej gazowni :) No widzisz jaka rozsądna jesteś?? I co ważniejsze jak chcesz to możesz i idziesz do przodu a z przodu jak marchewka przed osiołkiem tak przed Tobą widnieje TWÓJ DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts