ghost34 10.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 byle nie w szpilkach..proszę..nefer musi przyrzec ze jak wasz babiniec zjedzie to nie w szpilkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 wstępna wycena 23.000 bez blatu i agd. no cóż, wszystko co piękne musi kosztować w prostych żołnierskich słowach mówiąc: szkłem dupy nie utrzesz Ale będziesz miała wypas Mogę na parapetówe przyjechać??? Mogę??? MUSISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 byle nie w szpilkach..proszę..nefer musi przyrzec ze jak wasz babiniec zjedzie to nie w szpilkach..spokojna twoja uczesana w szpilkach nie chadzam na wysokim obcasie tak, ale nie w szpilakch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A moze zamiast tej wanilii to czarne wstawki?? kurcze cos mi ta wanilia nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 byle nie w szpilkach..proszę..nefer musi przyrzec ze jak wasz babiniec zjedzie to nie w szpilkach.. na mój piękny, czekoladowy merbau w SZPILKACH ? Po moim trupie ! Bamboszki zakupię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 oj..niechaj ma jak sobie wymarzyła i jej sie podobuje..wszakże jezd dorosła..czy cóś.. de gustibus non disputante est.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A moze zamiast tej wanilii to czarne wstawki?? kurcze cos mi ta wanilia nie pasi Kombinuj dalej Problem jest taki, że małż nie lubi czarnego Gdyby lubił to kuchnia byłaby na bank cała czarna A może biały nie wanilia ? Albo pomarańczyk ? A cholera wie... Ale wszystkie pomysły mile widziane Górne szafki będą dwie. "Dolna" ze szłem" "Górna" bez szkła. Może tu cos namieszać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A moze zamiast tej wanilii to czarne wstawki?? kurcze cos mi ta wanilia nie pasi Kombinuj dalej Problem jest taki, że małż nie lubi czarnego Gdyby lubił to kuchnia byłaby na bank cała czarna A może biały nie wanilia ? Albo pomarańczyk ? A cholera wie... Ale wszystkie pomysły mile widziane Górne szafki będą dwie. "Dolna" ze szłem" "Górna" bez szkła. Może tu cos namieszać ?to może coś jak ten blat??? jakiś grafit?? zawsze możesz małża przkonać, ze to nie czarny bo ta wanilia to też mi się jakoś nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Grafit ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Grafit ładny jest jest cudowny, mówię Ci na grafit go bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Grafit ładny jest jest cudowny, mówię Ci na grafit go bierz Ale myslisz, że górne szafki jechać w graficie ? To dość odważne ....Ale do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Grafit ładny jest jest cudowny, mówię Ci na grafit go bierz Ale myslisz, że górne szafki jechać w graficie ? To dość odważne ....Ale do odważnych świat należy musiałabym zobaczyć całość, choć w sumie chyba Ci z tego pałacowego domu tak mają raczej na pewno tak: dół bordowy, blat granitowy-grafitowy, szafki albo szklane albo grafitowe, dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja wolę storczyki albo lilie, ale one nie rosną na łące I niezapominajki Mogie być?? http://img78.imageshack.us/img78/6455/storczykixl3.th.jpghttp://img78.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Chuba Brazunia będzie miała kolejne zadanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A moze zamiast tej wanilii to czarne wstawki?? kurcze cos mi ta wanilia nie pasi Kombinuj dalej Problem jest taki, że małż nie lubi czarnego Gdyby lubił to kuchnia byłaby na bank cała czarna A może biały nie wanilia ? Albo pomarańczyk ? A cholera wie... Ale wszystkie pomysły mile widziane Górne szafki będą dwie. "Dolna" ze szłem" "Górna" bez szkła. Może tu cos namieszać ?to może coś jak ten blat??? jakiś grafit?? zawsze możesz małża przkonać, ze to nie czarny bo ta wanilia to też mi się jakoś nie widzi nie wanlia do tej krwistej czerwieni (przepieknej zreszta), tez mi sie nie widzi, za bardzo bedzie sie rzucać w oczy grafit, zdecydowanie grafit, Kasia dobrze radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja wolę storczyki albo lilie, ale one nie rosną na łące I niezapominajki Mogie być?? http://img78.imageshack.us/img78/6455/storczykixl3.th.jpghttp://img78.imageshack.us/images/thpix.gif piękne , dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Storczyki sa piękne, mam 4 sztuki. Znajomi się chyba zmówili i na parapetówy znosili mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja na parapetówe dostałem..miotełkę szufelke kaktudsa i chyba z 10 flaszek przróżnych wymyslnych alkoholi jaaaa...niiieee wiiieeemm co oni chcieli mi przez to powiedziec heheheheh aprpos bunutje sie nie bede samego soku pił ide do barku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja na parapetówe dostałem..miotełkę szufelke kaktudsa i chyba z 10 flaszek przróżnych wymyslnych alkoholi jaaaa...niiieee wiiieeemm co oni chcieli mi przez to powiedziec heheheheh aprpos bunutje sie nie bede samego soku pił ide do barku... U nas było zazwyczaj tak: coś dla pana (flaszka) cos dla pani (storczyk) no i prezent właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 wusiu słyszałaś? no to mamy zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts