Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę dól w czerwieni i górę w wanilii , ale ten pas pod blatem do mnie nie przemawia :roll: Nie za dużo tych warstw wyjdzie? Ale może ja jestem jak Puchatek - duży miś o małym rozumku i wyobraźni już nie staje :wink:

Guuupia :):):)

Nie chcę żeby "granicą kolorów" był blat. Tylko żeby jakoś spiąć te przestrzenie ... ale może ja też mam za mały rozumek :):)

Widzę dól w czerwieni i górę w wanilii , ale ten pas pod blatem do mnie nie przemawia :roll: Nie za dużo tych warstw wyjdzie? Ale może ja jestem jak Puchatek - duży miś o małym rozumku i wyobraźni już nie staje :wink:

Guuupia :):):)

Nie chcę żeby "granicą kolorów" był blat. Tylko żeby jakoś spiąć te przestrzenie ... ale może ja też mam za mały rozumek :):)

Kto się przezywa..... :wink: :wink:

NO to poczekam na efekt spięcia i splątania :D A jak ma być industrial , to może czerwień zestawić z metalowymi szafkami....tylko czy takie w ogóle są??? :roll:

Chcę tak jak tu tylko :

palisander to wanilia

biały to czerwony :)

Taka sama tylko inna :):)

http://www.chobotdesign.eu/files/images/kuchnia_palisander_cala.preview.jpg

Swoją drogą dziś ją oglądałam i jest niekulawa - zdjęcie nie oddaje tego niestety

NO to poczekam na efekt spięcia i splątania :D A jak ma być industrial , to może czerwień zestawić z metalowymi szafkami....tylko czy takie w ogóle są??? :roll:

Wszystko jest - tylko kasę mieć :) Słyszła Pani o Sibu ?

http://www.indecopomorze.pl/pl/katalog/sibu

Ale u mnie za dużo juz będzie metalu :(

Czesc Nefercia :-)

W biegu zobaczylam Twojego kuchennego faworyta :-) No piekny jest i tyle! Odwazny i wspanialy :-) Nieprzecietny kolor dla nietuzinkowej Kobiety. Pieknie! W nowej miejscowce tez zrezygnowalam z wielu bezpiecznych rozwiazan. Nie zaluje 8) :D

BTW bylam kiedys w Chobocie. Niestety jakos mnie nie zauroczyl ... Nastawilam sie na obszerna kompletna, ekspozycje. W tym aspekcie mocno sie zawiodlam. Kiepsko tez wypadly standardy obslugi klienta, co ostatecznie zawazylo nad NIE dla tego producenta.

Ciesze sie, ze mialas wiecej szczescia :D

Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki :-)

Czesc Nefercia :-)

W biegu zobaczylam Twojego kuchennego faworyta :-) No piekny jest i tyle! Odwazny i wspanialy :-) Nieprzecietny kolor dla nietuzinkowej Kobiety. Pieknie! W nowej miejscowce tez zrezygnowalam z wielu bezpiecznych rozwiazan. Nie zaluje 8) :D

BTW bylam kiedys w Chobocie. Niestety jakos mnie nie zauroczyl ... Nastawilam sie na obszerna kompletna, ekspozycje. W tym aspekcie mocno sie zawiodlam. Kiepsko tez wypadly standardy obslugi klienta, co ostatecznie zawazylo nad NIE dla tego producenta.

Ciesze sie, ze mialas wiecej szczescia :D

Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki :-)

Cze Amberku :) Dzięki za dobre słowo i życzenia :) Ja rzeczywiście miała szczęście i przemiłego przewodnika :)

Wszystko jest - tylko kasę mieć :) Słyszła Pani o Sibu ?

http://www.indecopomorze.pl/pl/katalog/sibu

Ale u mnie za dużo juz będzie metalu :(

Pani nie słyszała , ale polazła ,oblookała i podoba się - ale i u mnie kuchnia już zaplanowana i raczej mi sie Sibu nie przyda.

Ledwo się rzuci pytanie , a Ty trzaskasz odpowiedź z fotą albo linką, czary jakieś...

A nowoczesna Kuchnia na zdjęciu jest mrrrrrrrzaaajesbista.

:wink: :)

Romantyczne mnie nie ruszają :wink:

A ja znalazłam takie cuś

Nie mogę stamtąd wziąć zdjęcia , więć wejdź w aranżacje kuchni w portfolio

http://www.aalto.com.pl/

Trochę inny pomysł na czerwień w kuchni ( zabij mnie,że wszędzie ubóstwiam szarość )

:wink: :wink:

Fajne widziałam - myślałam o odwrotnym myku :)Dół czerwony a góra wanilia ...albo grafit :wink: