malgos2 10.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Kuchnia swietna... Nie bardzo umiem sobie wyobrazic ten pas wanilii, ale... na pewno bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Kuchnia swietna... Nie bardzo umiem sobie wyobrazic ten pas wanilii, ale... na pewno bedzie super. Jak dostanę projekt to siem pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Widzę dól w czerwieni i górę w wanilii , ale ten pas pod blatem do mnie nie przemawia Nie za dużo tych warstw wyjdzie? Ale może ja jestem jak Puchatek - duży miś o małym rozumku i wyobraźni już nie staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Widzę dól w czerwieni i górę w wanilii , ale ten pas pod blatem do mnie nie przemawia Nie za dużo tych warstw wyjdzie? Ale może ja jestem jak Puchatek - duży miś o małym rozumku i wyobraźni już nie staje Guuupia :) Nie chcę żeby "granicą kolorów" był blat. Tylko żeby jakoś spiąć te przestrzenie ... ale może ja też mam za mały rozumek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Widzę dól w czerwieni i górę w wanilii , ale ten pas pod blatem do mnie nie przemawia Nie za dużo tych warstw wyjdzie? Ale może ja jestem jak Puchatek - duży miś o małym rozumku i wyobraźni już nie staje Guuupia :) Nie chcę żeby "granicą kolorów" był blat. Tylko żeby jakoś spiąć te przestrzenie ... ale może ja też mam za mały rozumek :) Kto się przezywa..... NO to poczekam na efekt spięcia i splątania A jak ma być industrial , to może czerwień zestawić z metalowymi szafkami....tylko czy takie w ogóle są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Chcę tak jak tu tylko : palisander to wanilia biały to czerwony Taka sama tylko inna :) http://www.chobotdesign.eu/files/images/kuchnia_palisander_cala.preview.jpg Swoją drogą dziś ją oglądałam i jest niekulawa - zdjęcie nie oddaje tego niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Kto się przezywa..... NO to poczekam na efekt spięcia i splątania A jak ma być industrial , to może czerwień zestawić z metalowymi szafkami....tylko czy takie w ogóle są??? Wszystko jest - tylko kasę mieć Słyszła Pani o Sibu ? http://www.indecopomorze.pl/pl/katalog/sibu Ale u mnie za dużo juz będzie metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Czesc Nefercia W biegu zobaczylam Twojego kuchennego faworyta No piekny jest i tyle! Odwazny i wspanialy Nieprzecietny kolor dla nietuzinkowej Kobiety. Pieknie! W nowej miejscowce tez zrezygnowalam z wielu bezpiecznych rozwiazan. Nie zaluje BTW bylam kiedys w Chobocie. Niestety jakos mnie nie zauroczyl ... Nastawilam sie na obszerna kompletna, ekspozycje. W tym aspekcie mocno sie zawiodlam. Kiepsko tez wypadly standardy obslugi klienta, co ostatecznie zawazylo nad NIE dla tego producenta. Ciesze sie, ze mialas wiecej szczescia Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Czesc Nefercia W biegu zobaczylam Twojego kuchennego faworyta No piekny jest i tyle! Odwazny i wspanialy Nieprzecietny kolor dla nietuzinkowej Kobiety. Pieknie! W nowej miejscowce tez zrezygnowalam z wielu bezpiecznych rozwiazan. Nie zaluje BTW bylam kiedys w Chobocie. Niestety jakos mnie nie zauroczyl ... Nastawilam sie na obszerna kompletna, ekspozycje. W tym aspekcie mocno sie zawiodlam. Kiepsko tez wypadly standardy obslugi klienta, co ostatecznie zawazylo nad NIE dla tego producenta. Ciesze sie, ze mialas wiecej szczescia Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki Cze Amberku Dzięki za dobre słowo i życzenia Ja rzeczywiście miała szczęście i przemiłego przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 i spodobała mi się jedna kuchnia, ale ona jest dla romantycznej kobiety http://www.chobotdesign.eu/files/chobot/resources/ekspozycja/romantyczna_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Kto się przezywa..... NO to poczekam na efekt spięcia i splątania A jak ma być industrial , to może czerwień zestawić z metalowymi szafkami....tylko czy takie w ogóle są??? Wszystko jest - tylko kasę mieć Słyszła Pani o Sibu ? http://www.indecopomorze.pl/pl/katalog/sibu Ale u mnie za dużo juz będzie metalu Pani nie słyszała , ale polazła ,oblookała i podoba się - ale i u mnie kuchnia już zaplanowana i raczej mi sie Sibu nie przyda. Ledwo się rzuci pytanie , a Ty trzaskasz odpowiedź z fotą albo linką, czary jakieś... A nowoczesna Kuchnia na zdjęciu jest mrrrrrrrzaaajesbista. Romantyczne mnie nie ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Eeeetam zaraz rzucam.. jak trafiłam to co mam nie pokazać :) Bo my takie nieromantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja znalazłam takie cuś Nie mogę stamtąd wziąć zdjęcia , więć wejdź w aranżacje kuchni w portfolio http://www.aalto.com.pl/ Trochę inny pomysł na czerwień w kuchni ( zabij mnie,że wszędzie ubóstwiam szarość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Chyba czwarta jest ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja znalazłam takie cuś Nie mogę stamtąd wziąć zdjęcia , więć wejdź w aranżacje kuchni w portfolio http://www.aalto.com.pl/ Trochę inny pomysł na czerwień w kuchni ( zabij mnie,że wszędzie ubóstwiam szarość ) Fajne widziałam - myślałam o odwrotnym myku :)Dół czerwony a góra wanilia ...albo grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 tu masz czerwone na dole , ciemne - chyba grafit , albo czerń na górze http://images24.fotosik.pl/294/39034fda534752d8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Oooo i te szuflady pierwsze od góry w dolnych szafkach też grafitowe i mi gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Oooo i te szuflady pierwsze od góry w dolnych szafkach też grafitowe i mi gra To kuchnia z Klik Chyba dawałam Ci tam namiar privem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A Editta ma w aalto robione i ja tez tam chce sie wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A Editta ma w aalto robione i ja tez tam chce sie wybrac... A cenowo jak to wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts