malgos2 10.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A Editta ma w aalto robione i ja tez tam chce sie wybrac... A cenowo jak to wygląda?? Noooo... Z tego, co mi pisala nie wyglada to najgorzej. Gdzies o ponad polowe lepiej niz u Neferki, tez bez blatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Oooo i te szuflady pierwsze od góry w dolnych szafkach też grafitowe i mi gra To kuchnia z Klik Chyba dawałam Ci tam namiar privem Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A Editta ma w aalto robione i ja tez tam chce sie wybrac... A cenowo jak to wygląda?? Noooo... Z tego, co mi pisala nie wyglada to najgorzej. Gdzies o ponad polowe lepiej niz u Neferki, tez bez blatu... SIę sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Taaa , ale funkcjonują tylko w Waszych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A Editta ma w aalto robione i ja tez tam chce sie wybrac... A cenowo jak to wygląda?? Noooo... Z tego, co mi pisala nie wyglada to najgorzej. Gdzies o ponad polowe lepiej niz u Neferki, tez bez blatu... SIę sprawdzi Tylko oni w Krakowie sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Taaa , ale funkcjonują tylko w Waszych rejonach A może nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Taaa , ale funkcjonują tylko w Waszych rejonach A może nie ? No moze jak chodzi o takie grube tysiace jak u Was to rusza tylki... Ja mam ich jakies 800 m od mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zajrzałam na ich stronę i nie mają żadnych przedstawicielstw , przynajmniej się tym nie chwalą.Zawsze można do nich dryndnąć i doprecyzować.Ale osobiście wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zajrzałam na ich stronę i nie mają żadnych przedstawicielstw , przynajmniej się tym nie chwalą.Zawsze można do nich dryndnąć i doprecyzować.Ale osobiście wątpię... Ale Wawa to nie jest az tak na koncu swiata... Wprawdzie to straaaaszna dziura, ale moze paru klientow tam maja... Editta zachwalala wspolprace i projekty wygladaja rozsadnie (brak romantycznych zacheca...), moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja się z nimi w środę spróbuję Tak kontrolnie Znam kilka firm, ktore nie mają przestawicielstw a ich ludzie są w W-wie 4 dni w tygodniu (jakie grube tysiące ???? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Chcialam powiedziec grube setki... Dziesiatki? Zlotowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Chcialam powiedziec grube setki... Dziesiatki? Zlotowki? Jakoś kurde się tak oswoiłam z warszawskimi stawkami, że zupełnie pewnych rzeczy nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Chcialam powiedziec grube setki... Dziesiatki? Zlotowki? Jakoś kurde się tak oswoiłam z warszawskimi stawkami, że zupełnie pewnych rzeczy nie widzę Och, Ty burzujko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no sorry noooo , ale to dobrze, bo mogłabym być postrzegana jako lansiara...a ja serio nie wiem , że można taką kuchnię zrobić 2 x taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Neferko, ja nie powiedzialam, ze taka jak Twoja mozna dwa razy taniej zrobic, tylko ze Editty byla dwa razy tansza (mam nadzieje, ze sie na mnie nie obrazi...). A jakie tam bajery kazda z Was ma, na tym ja sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 cześć nocne zostawiam kiedy ja zaległości w czytaniu nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Neferko, ja nie powiedzialam, ze taka jak Twoja mozna dwa razy taniej zrobic, tylko ze Editty byla dwa razy tansza (mam nadzieje, ze sie na mnie nie obrazi...). A jakie tam bajery kazda z Was ma, na tym ja sie nie znam. Oj, co się ma obrazić - przecież to madre kupić taniej niż drożej, nie ? Metek na kuchni się nie zostawia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.11.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam..kurcze szybko czoraj odpadłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam.... oblookałam ten Chobot.... realizacje nawet , nawet... co prawda nie ma tam czegoś co by mnie powaliło... ale to pewnie dlatego, każdy lubi co inszego... ale pomacać chyba warto dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 I ja się przylazłam witać Ciekawa jestem wyniku środowej konferencji z aalto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts