braza 11.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ło jasssoo, to znaczy że ja romantyczna jestem Bo mi się ta kuchnia podoba Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 no popatrzcie jakich to człek rzeczy sie dowiaduje..heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ło jasssoo, to znaczy że ja romantyczna jestem Bo mi się ta kuchnia podoba Dzień dobry Człowiek się uczy całe życie..... Zawsze sie możesz tu czegoś nowego dowiedzieć - nawet o samej sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzień dobry uczy uczy a i tak głupi umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Nefer a moze zrobic powtorzenie tych szafek szklanych pod blatem tak ja na tej palisandrowej kuchni w miejscu pasa palisandra pod blatem to pas tych szuflad ze szklanymi frontamihttp://www.chobotdesign.eu/files/images/kuchnia_palisander_cala.preview.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dobrze gadasz Markoto To jest fajne rozwiązanie, bo nie widziałam takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Nefer, widze, ze na jednej scianie masz symetrie w kuchni a na drugiej nie. Nie wiem czy masz dobre ustawienie szafek wysokich - słupków. Wg mnie albo zmien podział drzwiczek tej wąskiej szafki - na taki jak ma prawa szafka, albo wsadz to wąskie cargo pomiedzy 60tki. Kolory wybrałas super. I nie doglądaj juz tych lamp, ktorych cena zaaczyna sie na 6 a potem leci kilka zer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No kurde nie będę już oglądać tego czasopisma. Zajefajne rzeczy tam są , ale luuuuudzie .... To jakaś schizofrenia w Poslce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No kurde nie będę już oglądać tego czasopisma. Zajefajne rzeczy tam są , ale luuuuudzie .... To jakaś schizofrenia w Poslce Trzeba mocno uwazać, zeby nie zwariowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.11.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Chcę tak jak tu tylko : palisander to wanilia biały to czerwony Taka sama tylko inna :) http://www.chobotdesign.eu/files/images/kuchnia_palisander_cala.preview.jpg Swoją drogą dziś ją oglądałam i jest niekulawa - zdjęcie nie oddaje tego niestety Kurde! Ale czad!!! Witanko! Kuchnia CZERWONA prześliczna! Tylko dalej nie mogę sobie wstawić w wyobraźni tej wanilii... A blat szary, biały/waniliowy, czy może jednak czarniawy??? Do takiej pięknej czerwieni, jakiś czarniawy akcencik by się przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Z tego, co czytalam w dzienniku, czarniawy mial byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.11.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Z tego, co czytalam w dzienniku, czarniawy mial byc... Ano racja! Nie doczytałam, tylko się zdjęciem zasugerowałam, a tam przecie czarno na białym stoi z opiłkami metalu nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Wieczór dobry mówi romantyczna ... od niedawna ... kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Brazunia Widzisz jak to nigdy nie wiadomo czym sie człowiek zarazi ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 11.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja rzeczywiście miała szczęście i przemiłego przewodnika : Dagmarko aż przybrałem kolor Twojej wymarzonej kuchni Fajnie było Cię poznac... jak to mówią żywioł nie kobieta .Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja rzeczywiście miała szczęście i przemiłego przewodnika : Dagmarko aż przybrałem kolor Twojej wymarzonej kuchni Fajnie było Cię poznac... jak to mówią żywioł nie kobieta .Buziaczki Mnie również było ogromnie miło - żeby wszyscy, którzy pracują z klientami byli tacy jak Ty :) Dziekuję bardzo za ciepłe przyjęcie i cierpliwość ( wiem , że jestem straaaasznie chaotyczna Myślę, że jeszcze się spotkamy Buziaczki dla Maluszka i Reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 O kogo my tu mamy? Witamy Szanownego Pana. Bedziemy męczyć i dreczyc ale Ty działasz hipnotyzująco Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ale Ty działasz hipnotyzująco NeferTaaaa ? No nie wiem, ale było przesympatycznie Wiesz i były czekoladowe ciasteczka i dostałam piciu na drogę "Tak powinno być w każdym banku " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A ta Romantyczna kuchnia ( którą wkleiłam na poprzedniej stronie i ta, ktorą Bezela ma w awatarze) to własnie dzieło Bezele Już go można chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts