78mysz 11.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja sie do Chobota wybieram i wybieram. Kiedys pojade obejrzec drzwi i kuchnie. A ja uwielbiam białe kuchnie szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Hmm niedługo to w ogóle nie trzeba będzie nigdzie po sklepach jeździć - tylko sie wszystko w necie u forumowiczów pozamawia FM stanie się samowystarczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dobrosiu - to będzie stan idelany Ja tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 tez bym tak mogla. ;patrzcie o ile mniej korków by bylo na drogach! a jaki odzysk czasu i energii! normalnie stan idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No u mnie to już uzależnienie - stan surowy otwarty, tynki zew i wew, dach - forumowicz - okna,drzwi , brama, parapety - forumowicz - podłogi gres/glazura - będzie forumowicz - podłogi - drewno - będzie forumowicz - kuchnia - się okaże, ale pewnie też forumowicz - szukam forumowicza do malowania i zabudowy szaf i garderoby :) :) Jaka ja jestem leniwa łomatko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 taaaa , cudnie by było..Choć i tak jest lepiej niż choćby 10 lat temu , kiedy się raczej nie robiło zakupów przez internet.Jak kiepsko znosiłam ciążę to większość zakupów prezentowych na Gwiazdkę zrobiłam przez net - staram się tak robić do tej pory .A cięższe zakupy też robię w sieci w Leclercu , coby nie tachać po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No u mnie to już uzależnienie - stan surowy otwarty, tynki zew i wew, dach - forumowicz - okna,drzwi , brama, parapety - forumowicz - podłogi gres/glazura - będzie forumowicz - podłogi - drewno - będzie forumowicz - kuchnia - się okaże, ale pewnie też forumowicz - szukam forumowicza do malowania i zabudowy szaf i garderoby :) :) Jaka ja jestem leniwa łomatko.... to ja tu wymyślam teorię , a Ty ją w praktyce już stosujesz...to się chyba nazywa wyważanie otwartych drzwi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 taaaa , cudnie by było..Choć i tak jest lepiej niż choćby 10 lat temu , kiedy się raczej nie robiło zakupów przez internet.Jak kiepsko znosiłam ciążę to większość zakupów prezentowych na Gwiazdkę zrobiłam przez net - staram się tak robić do tej pory .A cięższe zakupy też robię w sieci w Leclercu , coby nie tachać po schodach W 1999 roku kupiłam samochód prze internet. W Radomiu Jak po niego pojechałam cała ekipa u dealera przyszła mnie oglądać z bezpiecznej odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 to ja tu wymyślam teorię , a Ty ją w praktyce już stosujesz...to się chyba nazywa wyważanie otwartych drzwi..... Ty tez stosujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 to ja tu wymyślam teorię , a Ty ją w praktyce już stosujesz...to się chyba nazywa wyważanie otwartych drzwi..... Ty tez stosujesz zaczynam dopiero no i spapugowane mam trochę od Ciebie , ale co tam , spapugowane tyż się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 zaczynam dopiero no i spapugowane mam trochę od Ciebie , ale co tam , spapugowane tyż się liczy No bo też zużywasz inteligencję na to by się nie narobić. Filozofią nie jest się nazapierniczać tylko znaleźć miło i przyjemnie to co potzrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 znowu znalazłam niekulawe kuchnie http://www.spf.waw.pl/pl_kuchnie-13.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 mnie pan na zajęciach z informatyki powiedział że leniwi ludzie są bardzo inteligentni z konieczności bo muszą kombinować jak się nie narobić dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 mnie pan na zajęciach z informatyki powiedział że leniwi ludzie są bardzo inteligentni z konieczności bo muszą kombinować jak się nie narobić dobry wieczór Dobrze powiedział - dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 mnie pan na zajęciach z informatyki powiedział że leniwi ludzie są bardzo inteligentni z konieczności bo muszą kombinować jak się nie narobić dobry wieczór hejka , a sam to wdrażał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ładne kuchnie, Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nie wiem jak on ale ja leniwa bestia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 to ja sie zapisuje do klubu dla usprawiedliwienia dodam ze swoje w zyciu odkleczałem w pyle lakierach i innych takich..teraz jak nie musze ( a nie musze) to przynajmniej fizycznie nie naginam czyli jakos tak leniwy jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 "Praca uszlachetnia .................. lenistwo uszczęśliwia" ja wolę być szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja już też swoje odpukałam Duszku Będzie I za stara juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts