Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobroszka mam to samo, mieszkamy tam 7 lat i w tym czasie wszyscy sasiedzi sie wyremontowali( remonty generalne ze skuwaniem ), byl juz remont windy a ja na 5 pietrze mieszkam z dwojka dzieci gdzie jedno w wozku.

Teraz juz od miesiaca remontuje sie sasiad nad nami, najwieksze kucie jest w czasie spania mlodszego dziecka i po 20 :evil:

Dobroszka mam to samo, mieszkamy tam 7 lat i w tym czasie wszyscy sasiedzi sie wyremontowali( remonty generalne ze skuwaniem ), byl juz remont windy a ja na 5 pietrze mieszkam z dwojka dzieci gdzie jedno w wozku.

Teraz juz od miesiaca remontuje sie sasiad nad nami, najwieksze kucie jest w czasie spania mlodszego dziecka i po 20 :evil:

O Jezuniu :o :o To współczuje.Ja po dwóch tygodniach jestem cieniem człowieka.Jakby to się miało rozciągnąć na lata chybabym zaczęła mordować kolejne ekipy remontujące ... 5 piętro + dzieci to masakra , przynajmniej winda jest.Ja na drugim bez windy - niby nie tak strasznie , ale przy dziecku to o dwa piętra za dużo.. :wink:

dzień dobry....

a mnie się bardzo podoba poczucie humoru pana Dr Housa... rzadko pozwalam sobie na przegapienie odcinka... :lol:

witanko....

ja przy moich bąkach tez dużo czasu spędziłam na kolanach... ale wiem, że są tacy na świecie dla których opieka nad dziećmi to pełen luzzzz, no przynajmniej dopóki ich się nie zamknie z dwoma bąkami na jakiś tydzień sam na sam... :roll: :lol:

znowu znalazłam niekulawe kuchnie :)

http://www.spf.waw.pl/pl_kuchnie-13.htm

A mi sie na tej stronie spodobalo pierwsze zdjecie - to co sobie wybrałas i jeszcze kuchnia z dębowym fornirem i grafitowym blatem. Potem wjechalam na kuchnie tradycyjne i wyszlam natentychmiast jak zobaczylam kupobrązowe "tradycyjne" kafle. No to mysle wejde na nowoczesne. Ja mam kuchnie z bialej melaminy i uwielbiam ja i chce tak do domu, a tam pisze ze takie kuchnie poleca sie do mieszkann pod wynajem. Normalnie uniosłam sie dumą i honorem i wyszłam obracając sie na pięcie. ;)

Nitus jeszcze troche wytrzymaj. Jeszcze troche. Zaraz podrosną i beda mieli swoje zajecia do ktorych mammma nie bedzie proszona. Wtedy nagle zrobi sie smutno ze nie są tacy malutcy. Ja przy swojej córrci byłam tak zmeczona notorycznie ze normalnie liczylam tylko dni, kiedy skonczy 3 mieszki, kiedy bedzie pol roku, kiedy roczek.

Uwazam ze najwieksze poswiecenie na jakie sie mozna zdobyc to byc z dzieckiem w pierwszych 2-3 latach. To bardzo trudna praca, ale jak trzeba bedzie to znow zrobie to samo.

jeszcze mame na rekach nosic beda..pani nitubago (cholera na formalności mi sie zebrało) własnie wróciłem z budów i w tyłek uprzejmy musiałem byc biore sie za umowy..

a widziałeś kiedyś żeby dzieci mamę na rękach nosiły?????

może wtedy jak mama robi co dzieci karzą!!!! :wink: :D