ghost34 11.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 za stara hihi..dobre se ludzie maja zdania o sobie za stara bo sie ześmiałem ze śmiechu.. jak tak maja wygladać starzy ludzie to ja chce do starości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 a ja idę odpukać ostatni dzień jutro czy to znaczy że tyż będę juz stary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja też jestem leniwa ... to co zrobić, żeby się nie narobić i żeby efekty fajne były Dobry wieczór ... tyle jeszcze powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A ja sobie dziś obejrzałam Sierociniec i Hancocka. Oba polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ja zas dr.house..6 odcinków dzisiaj..hanckok jak zły to ciekawy..sierociniec..jak i labirynt fauna zaj..sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nooooooooo już dawno ni emiałam szczeny na butach - Sierociniec mnie całkowiecie zaskoczył . Del Toro to jednak gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witam się porannie - znowu miałam pobudkę z cyklu kucie klatki Chcę do własnego domku i mieć ciszę i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dobroszka mam to samo, mieszkamy tam 7 lat i w tym czasie wszyscy sasiedzi sie wyremontowali( remonty generalne ze skuwaniem ), byl juz remont windy a ja na 5 pietrze mieszkam z dwojka dzieci gdzie jedno w wozku. Teraz juz od miesiaca remontuje sie sasiad nad nami, najwieksze kucie jest w czasie spania mlodszego dziecka i po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 "Praca uszlachetnia .................. lenistwo uszczęśliwia" ja wolę być szczęśliwa ooooooooo to toooo Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 doberek paniom:P ilece na budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dobroszka mam to samo, mieszkamy tam 7 lat i w tym czasie wszyscy sasiedzi sie wyremontowali( remonty generalne ze skuwaniem ), byl juz remont windy a ja na 5 pietrze mieszkam z dwojka dzieci gdzie jedno w wozku. Teraz juz od miesiaca remontuje sie sasiad nad nami, najwieksze kucie jest w czasie spania mlodszego dziecka i po 20 O Jezuniu To współczuje.Ja po dwóch tygodniach jestem cieniem człowieka.Jakby to się miało rozciągnąć na lata chybabym zaczęła mordować kolejne ekipy remontujące ... 5 piętro + dzieci to masakra , przynajmniej winda jest.Ja na drugim bez windy - niby nie tak strasznie , ale przy dziecku to o dwa piętra za dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 "Labirynt ..." świetny, ale bardzo smutny.... Dzień dobry poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dzień dobry.... a mnie się bardzo podoba poczucie humoru pana Dr Housa... rzadko pozwalam sobie na przegapienie odcinka... witanko.... ja przy moich bąkach tez dużo czasu spędziłam na kolanach... ale wiem, że są tacy na świecie dla których opieka nad dziećmi to pełen luzzzz, no przynajmniej dopóki ich się nie zamknie z dwoma bąkami na jakiś tydzień sam na sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nitu - nie wygłupiaj się i nie bluźnij. Dwa małe fajne, zdrowe chłopaki - ciesz się z tego co masz , bo CI w dupę nakopię normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dzień dobry Nitusia a ja poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 znowu znalazłam niekulawe kuchnie http://www.spf.waw.pl/pl_kuchnie-13.htm A mi sie na tej stronie spodobalo pierwsze zdjecie - to co sobie wybrałas i jeszcze kuchnia z dębowym fornirem i grafitowym blatem. Potem wjechalam na kuchnie tradycyjne i wyszlam natentychmiast jak zobaczylam kupobrązowe "tradycyjne" kafle. No to mysle wejde na nowoczesne. Ja mam kuchnie z bialej melaminy i uwielbiam ja i chce tak do domu, a tam pisze ze takie kuchnie poleca sie do mieszkann pod wynajem. Normalnie uniosłam sie dumą i honorem i wyszłam obracając sie na pięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nitus jeszcze troche wytrzymaj. Jeszcze troche. Zaraz podrosną i beda mieli swoje zajecia do ktorych mammma nie bedzie proszona. Wtedy nagle zrobi sie smutno ze nie są tacy malutcy. Ja przy swojej córrci byłam tak zmeczona notorycznie ze normalnie liczylam tylko dni, kiedy skonczy 3 mieszki, kiedy bedzie pol roku, kiedy roczek. Uwazam ze najwieksze poswiecenie na jakie sie mozna zdobyc to byc z dzieckiem w pierwszych 2-3 latach. To bardzo trudna praca, ale jak trzeba bedzie to znow zrobie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jeszcze mame na rekach nosic beda..pani nitubago (cholera na formalności mi sie zebrało) własnie wróciłem z budów i w tyłek uprzejmy musiałem byc biore sie za umowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jeszcze mame na rekach nosic beda..pani nitubago (cholera na formalności mi sie zebrało) własnie wróciłem z budów i w tyłek uprzejmy musiałem byc biore sie za umowy.. a widziałeś kiedyś żeby dzieci mamę na rękach nosiły????? może wtedy jak mama robi co dzieci karzą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 oj...widziałem..nie raz ale to były produkty hollywood..(ciii pocieszyc chciałem)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts