78mysz 13.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 a dla mnie i męza kultowym filmem jest Samotari i ulubiony kawałek " lucky boy". Trzezwam dzisiaj choc nie musze.Oddałam auto w rece lakiernika na całe 3 dni i musze teraz chodzic. Dobrze, ze pogoda ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 nie wiem czy ssasz z torrentów..czy dc ale jeśli sobie zyczysz..podaj na p[riv adres płytkie podeslę poczta..zero problema..ma 1,3 TB filmoteke w avi..(chwolno żyć sie u nas godo)hehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nefercia ja Ciebie bardzo blagac, nie rob tylko w kuchni czarnej gory, bo to przytlacza okropnie. Juz nawet wanilie w kwiaty czerwone - maki czy roze zniose, jako gore do tego czerwonego (swoja droga coraz bardziej mi sie ten pomysl z czerwienia podoba, juz nawet widze jak siedzie tam i podziwiam ) dolu, tylko czerni nie rob. Jakby calosc byla czarna to juz lepiej, ale czerwien z czernia, jakos na tym zdjeciu mi nie gra... A co twoja Pani od wnetrz na te pomysly mowila, czy macie juz ta ostateczna wersje?? No bo jeszcze trzeba pomyslec o sprzecie, kafelkach, bo do tego tez musza mebelki jakos pasowac... Jakos mi ucieklo czy Ty juz masz wybrana podloge do tej kuchni??? W Ewelinie gdzie nam meble robili, pamietam, ze jak calosc razem ze sprzetem u nich sie kupowalo - a sprzet maja jaki chcesz, tylko mowisz i masz..., to dawali jakis upust na calosc, czy na sprzet, nie pamietam ale moze warto bylo by tam tez sprawdzic jakie koszty? Zabierasz swoj projekt i niech wyliczaja. To za Bloniem jest, tutaj niedaleko po mojej stronie... wiem, ze jeszcze kilka forumowiczow u nich robilo sobie meblei nikt nie nazekal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No właśnie ten czarny to jest problem. A właściwie to mąż jest problemem , bo nie chce czarnego... Muszę zajrzeć do tej firmy co mówisz- zaraz ją wygogluję - dzięki Kafelki jaśniutki krem matowe. Jutro się widzę z moja Jolą to przegadam pomysły kolorystyczne - jedziemy po armaturę i takie tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 nie wiem czy ssasz z torrentów..czy dc ale jeśli sobie zyczysz..podaj na p[riv adres płytkie podeslę poczta..zero problema..ma 1,3 TB filmoteke w avi..(chwolno żyć sie u nas godo)heheeDuszku.... nie wiem czy mi nie ubliżasz....torrentów ?????????/ Musze dzieci spytać ( ale ssanie... hmmm to ciekawe...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hahaha..wiesz co ..no dobra nic nie powiem...daj adres zam na priv wysle poczta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja ssam ale czasami mi g...wychodzi Bywa, że za mądre to dla mniejest Wieczorek dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja ssam ale czasami mi g...wychodzi Bywa, że za mądre to dla mniejest Wieczorek dobry Sssasz i wychodzi g...o ? To chyba ze złej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.11.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja ssam ale czasami mi g...wychodzi Bywa, że za mądre to dla mniejest Wieczorek dobry Sssasz i wychodzi g...o ? To chyba ze złej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 braza ssasz z torrentów..jakbyś miała prob lema jakiego wal jak w dym sam "stawiam" torrenty i "ściągam" kurcze komu sie to wszystko kojarzy??hehe..to ja tu kobiety nie mam od lipca .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Duchu to baaaaardzo niezdrowo - coś CI muszę zorganizować Mam taką jedną fajną koleżankę Serio, serio Poznam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no i mnie swataja..łoooo słodki jesssu,,,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No właśnie ten czarny to jest problem. A właściwie to mąż jest problemem , bo nie chce czarnego... Muszę zajrzeć do tej firmy co mówisz- zaraz ją wygogluję - dzięki Kafelki jaśniutki krem matowe. Jutro się widzę z moja Jolą to przegadam pomysły kolorystyczne - jedziemy po armaturę i takie tam.. W razie bys jechala do Blonia to wiesz, ze masz u mnie cos do odebrania, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja ssam ale czasami mi g...wychodzi Bywa, że za mądre to dla mniejest Wieczorek dobry Sssasz i wychodzi g...o ? To chyba ze złej strony o w tym miejscu byłam jak zrobiłam taaakie łoczy dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzień dopry!!!! Neferek wysłałem Ci na meil wyceny kuchni,pewnie jakby cuś to można siem potargować(a ja to lubię) jakby cuś ghost to ja tyż mam fajne koleżanki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no i mnie swataja..łoooo słodki jesssu,,,.. ie tam są gorsze nieszczęścia jak swatanie - a koleżanka a nuż superaśna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 mnie też sie zdarza coś torrentowego zassać - aleśmy wszyscy przecie ssaki , więc to nic zdrożnego a odruch natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 braza ssasz z torrentów..jakbyś miała prob lema jakiego wal jak w dym sam "stawiam" torrenty i "ściągam" kurcze komu sie to wszystko kojarzy??hehe..to ja tu kobiety nie mam od lipca .. Duchu a wal jak w dym to juz sie nie kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 pewnie umknęło Mu w natłoku innych skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 mnie też sie zdarza coś torrentowego zassać - aleśmy wszyscy przecie ssaki , więc to nic zdrożnego a odruch natury Taaaaak, to jakis wtórny odruch ssania, bo pierwotny zanika chyba w szóstym roku życia Kurcze ledwo sie doczołgalam do domu z dzieciakiem. Jeszcze 2 dni bez auta. Poszlam przez park w Pruszkowie na skróty niby - i balam sie zeby mnie kto na jakie ssanie nie złapał ;)w krzaczory. Ciemno wkolo. Takiego stracha miałam, ze potem zadylałam z wózkiem naokoło - przez Piastów. ;P Jak ja zylam jeszcze 3 mieszki temu? Chyba sobie musialam radzic jakos bez samochodu no nie? to dopiero uzaleznienie. Jeszcze mąż przypomnial ze jedziemy w opolskie na świeta - o jak ja sie dzisiaj ciesze normalnie. Duchu jakby co to sie do Ciebie zwale na swięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts