Adriano Komputero 13.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... ruszyła w końcu dupę do gazowni i perspektywy są obiecujące ( skąd we mnie tyle wiary ...) A to z każdym kroczkiem bliżej. No wreszcie ! Teraz jest O.K ! .... jak się czegoś bardzo chce, czegoś się pragnie ...., to wiara musi być ! I tej wiary czasem brakuje - ale zdescydowanie Forum i Kochane Ludki motywują - aż mi wstyd, że marnuję czas. I zaglądam potem np. do Adrianki i co widzę ? Chałupa prawie gotowa. To sobie myślę : to jednak jest możliwe - ludzie budują - jakoś można. I mi lepiej :) Nefer, MOŻNA !!! Wiara czyni cuda ! Jeszcze parę lat temu przez głowę mi nie przeszło, że będę budowała własny dom.... i co ? ... i buduję Wierz przede wszystkim w siebie i w ludzi, których masz spotkać na swojej drodze. Będzie dobrze ! A energię czerp z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... ruszyła w końcu dupę do gazowni i perspektywy są obiecujące ( skąd we mnie tyle wiary ...) A to z każdym kroczkiem bliżej. No wreszcie ! Teraz jest O.K ! .... jak się czegoś bardzo chce, czegoś się pragnie ...., to wiara musi być ! I tej wiary czasem brakuje - ale zdescydowanie Forum i Kochane Ludki motywują - aż mi wstyd, że marnuję czas. I zaglądam potem np. do Adrianki i co widzę ? Chałupa prawie gotowa. To sobie myślę : to jednak jest możliwe - ludzie budują - jakoś można. I mi lepiej :) Nefer, MOŻNA !!! Wiara czyni cuda ! Jeszcze parę lat temu przez głowę mi nie przeszło, że będę budowała własny dom.... i co ? ... i buduję Wierz przede wszystkim w siebie i w ludzi, których masz spotkać na swojej drodze. Będzie dobrze ! A energię czerp z Forum Podpisuję się pod tym wszystkim wszystkimi czterema kończynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Nefer, co Ty mowisz? No to mnie zmartwilas z tym gazem? Poszly sobie w chol... a tam w poprzednim miejscu bylo tak.., no wygodnie... Szkoda, ze musimy jeszcze cos tam u nich zalatwiac...Beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Nefer, co Ty mowisz? No to mnie zmartwilas z tym gazem? Poszly sobie w chol... a tam w poprzednim miejscu bylo tak.., no wygodnie... Szkoda, ze musimy jeszcze cos tam u nich zalatwiac...Beeee Podobno po 15 jest luźniej, ale sprawdź godziny...mają na stronie. Te dziewczyny z BOKu się starają.. ale warunki są tragiczne..Będę tam jechać za 2 tyg. - mam nadzieję - to sprawdzę jak to wygląda po 15.00. Może to i prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 No, mam nadzieje, ze juz nie bedzie takich kolejek, ale cos dzis nikomu juz nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nefer.......kochana,troche mnie nie bylo,a tu jakies zalamki no wiesz ty co?nie rob siary kobieto ,bedzie luzno (pozytywna strone znalazlam....zaczniemy na wiosne razem ) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nefer.......kochana,troche mnie nie bylo,a tu jakies zalamki no wiesz ty co?nie rob siary kobieto ,bedzie luzno (pozytywna strone znalazlam....zaczniemy na wiosne razem ) pozdrowionka Nooooooooo z Tobą to ja zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jestem pewna, ze na wspolke z Pania Jola zrobicie cos co nasz wszystkich zwali z nog... Chyba nie Tylko ty nie mozesz sie tego doczekac...My tutaj tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jestem pewna, ze na wspolke z Pania Jola zrobicie cos co nasz wszystkich zwali z nog... Chyba nie Tylko ty nie mozesz sie tego doczekac...My tutaj tez... nioooooooooooooo a jak juz pójdziemy w tango, to te moje 51 metrów w bloku będzie wyglądało jak magazyn :) Nie wiem czy się powstrzymam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nefer, czy to jutro jest ten piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nefer, czy to jutro jest ten piatek? ano piątek - mąż wraca :) Hurrrrra !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 20.09.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nefer, jak Ci się współpracuje z panią od projektowania wnętrz? Czy możesz ją spokojnie polecić? I czy w ogóle dysponuje wolnym czasem? My niedługo kończymy stan surowy otwarty, a konkretnego pomysłu na aranżację nie ma. Moja kochana żonka miała czas, tak jej się przynajmniej wydawało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Nefer czasu na forum nie mam ale dobre fluidy cały czas wysyłam Trzymaj sie i do przodu Co do spania rozumię Cię doskonale też tak mam, na szczęscie mój mąz tak często nie wyjeżdża a w pracy nie sypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nefer, zaniedbu(du)jesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nefer, zaniedbu(du)jesz się wiem Jutro w końcu, nareszcie, po wielu bojach - wzięłam jeden dzień urlopu i trochę popchnę :) Dam znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Neferko czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 I co tam słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mam urlop - i kużwa siedzię nad budżetami Nici z gazowni - będzie w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nefer, dobrze, że urlop Ci się skończył, bo Twoja wizyta w gazowni jeszcze nie doszłaby do skutku . A tak poważnie to ... 2 miesiące trzeba czekać na warunki przyłączy gazu ? To w/g ciebie długo, czy krótko ? U nas gazu brak, więc nie mam pojęcia ile trzeba czekać Odnośnie zmian w projekcie, to myślę, że zmiany są jak najbardziej korzystne. Najbardziej podoba mi się hol, który nie jest już teraz taki długi i wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 2 miesiące to (podobno) standardowy termin w Mazowieckiej Spółce Gazownictwa. Dobrze, że sobie nowe biura wybudowali ... żesz ich mać... Ja do tych zmian nie jestem tak do końca przekonana. Dałam sie namówić ale na zdrowy rozsądek widzę kilka plusów: - oddzielne mieszkanie to od razu inna "pozycja" - w razie zgubienia kluczy ( teściowie młodsi nie są) zginą tylko te od jednej części domu - możliwość panowania nad kosztami (choć i tak ja będę płacić za wszystko) - kiedyś, w przyszłości któryś z moich chłopaków może sobie oddzielnie mieszkać - a jak nie dzieci, to można wynająć te 2 pokoje z kuchnią... a jak nie - to będę miała dużą sale do kina domowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts