kaśka maciej 13.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dobry wieczór, chciałam donieść, że Wu bardzo mi Ciebie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 taki number..nastepna z cohones??czy wniesznij wid?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 taki number..nastepna z cohones??czy wniesznij wid??a z polskiego na nasze da się??? ja po drinku jestem serio, podobne są moze nei tyle fizycznie, co w mowie, temperamencie no fajne dziołchy jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A może jakies real photo z budowy a wlasciwie domku please . Od czasu kuchni w piekielno diabolicznych kolorach i grzejników nic nie było .Żartuje do takiej kuchni trzeba sobie dokupić lateksowe wdzianko z rogami na głowie i szpilki heavy metal i komplet jak talala (no tylko nie wiem czarne czy czerwone ) A nawiasem mówiąc taka kuchnia jest w ekspozycji ikea w jankach wieeeelkaaa i fajnie wygląda naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 czyli z cohones..kasiu heheh(laska z jajem a raczej z jajami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A może jakies real photo z budowy a wlasciwie domku please . Od czasu kuchni w piekielno diabolicznych kolorach i grzejników nic nie było .Żartuje do takiej kuchni trzeba sobie dokupić lateksowe wdzianko z rogami na głowie i szpilki heavy metal i komplet jak talala (no tylko nie wiem czarne czy czerwone ) A nawiasem mówiąc taka kuchnia jest w ekspozycji ikea w jankach wieeeelkaaa i fajnie wygląda naprawde Gawełku :) Nie ma real photo bo nie ma co pokazywać ALE niebawem wchodzi mistrz od glazur i terakot i coś tam zacznie sie ruszać A czy grzejniki wiszą to nie wiem, bo nie byłam 2 tygodnie na budowie -hehehe- odwyk sobie robię Ale jutro podjeżdżam Wdzianko bardzo mnie się podoba ( a mężowi pewnie jeszcze bardziej się spodoba, jak zobaczy taki czerwony, obleknięty w plastik baleronik Jak rogi będą świeciły na czerwono to może odciągną jego uwagę , nie ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 taki number..nastepna z cohones??czy wniesznij wid??a z polskiego na nasze da się??? ja po drinku jestem serio, podobne są moze nei tyle fizycznie, co w mowie, temperamencie no fajne dziołchy jednym słowem Kasiu, wiesz, że już za Tobą tęsknię ....ehhh... się człowiek przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 czyli z cohones..kasiu heheh(laska z jajem a raczej z jajami)Słuchj, z wyjątkiem Efilki to my wszytskie laski jesteśmy z cohones Teraz kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zebym ja wiedział efilika która to to może bym zaczoł a tak:( Nefcia nie piłas dzisiaj nic??eheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zebym ja wiedział efilika która to to może bym zaczoł a tak:( Efilka, to taka ładne kobieta, ma dwie nogi i dwie ręce głowe też ma No co tu jeszcze Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zebym ja wiedział efilika która to to może bym zaczoł a tak:( Efilka, to taka ładne kobieta, ma dwie nogi i dwie ręce głowe też ma No co tu jeszcze Jest super Jeszcze jedna podpowiedz - kąt nachylenia dachu Efilki wynosi bodajże 26.5' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no jasne tera wkrecac mnie beda na rauszu sa to se uzyja..a ja sam..kamyka zas wcieło.. aaa zajaryłem która to z Pań awatarek z taka szatynka..nie??zaraz se poszukam..se znajde i se nomlnie bede wiedzioł ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nefcia nie piłas dzisiaj nic??eheh Czasem mi się wyrwie jakieś ludzkie uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 heheh ..każdego szkoda hahahahah...ja tam zas szarlotka..i jak tam z tymi znakami cio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kasiu, wiesz, że już za Tobą tęsknię ....ehhh... się człowiek przyzwyczaja ja za Tobą rownież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 heheh ..każdego szkoda hahahahah...ja tam zas szarlotka..i jak tam z tymi znakami cio?? spróbuj czasem zamiast soku jabłkowego dać gruszkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 a i nie pijta tyle, bo sie rospijes i boby cie nie bedom chcieli, ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 jeden drink wiecorkiem raz na 3y dni..no jo ciebie prosza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 heheh ..każdego szkoda hahahahah...ja tam zas szarlotka..i jak tam z tymi znakami cio?? Sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts