ghost34 16.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no kurcze nefer mnie nomalnie zaskakuje czasem..doberek..dzieci..spadam za jakie 2 godz bede spowrotem.. Kamyk ty wiesz??hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dlaczego Cię Nefer zaskakuje ? A jeszcze mnie troche głowa boli po imprezie piątkowej , ktorą zgotowaliy mojemu przyjacielowi - przyszło ponad 30 osób i alkohol lał sie strumieniami :) Fajnie było .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 juz widze nefcie z chustkom bialom jak pochlipuje i żegna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 juz widze nefcie z chustkom bialom jak pochlipuje i żegna.. Wiesz, jak to jest z twardzielami, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Zakupy piątkowe w dzienniku - armatury i biały montaż ( część) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no to gratki wielkie bo to ładne jezd..ta szafka jakby biala nie była..ale to nie moje zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Widziałam Podoba mi sie wybor dla chlopców. Ładne, proste i wygodne. Fajne umywaleczki. Natomiast te drugie baterie też ładne ale mam obawy, ze bedziesz miała ten sam problem co ja mam obecnie z Deante. W tych bateriach część krany z wylewką jest prosta a nie pochyła. Na tym pięknie zawsze zostają krople wody z mokrych dłoni i robia się śliczne plamy po wyschnięciu WYcieram i klnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Umywalko do chłopaków rewelacyjne!!! Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no to gratki wielkie bo to ładne jezd..ta szafka jakby biala nie była..ale to nie moje zabawki Ok - to się muszę przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Widziałam Podoba mi sie wybor dla chlopców. Ładne, proste i wygodne. Fajne umywaleczki. Natomiast te drugie baterie też ładne ale mam obawy, ze bedziesz miała ten sam problem co ja mam obecnie z Deante. W tych bateriach część krany z wylewką jest prosta a nie pochyła. Na tym pięknie zawsze zostają krople wody z mokrych dłoni i robia się śliczne plamy po wyschnięciu WYcieram i klnę ooook - to Grohe Eurosmart - pewnie niewielka różnica :)Oczywiście popierniczyłam obrazki - ta wygląda tak : http://image.ceneo.pl/data/products/410982/productToCategory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Umywalko do chłopaków rewelacyjne!!! Dobry wieczór Fajne, prawda ? tam nie mam za dużo miejsca, więc chciałam jakieś takie zgrabne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Neferciu. Baterie do Twojej umywalki mają niską wylewkę. Ciezko postawic nawet glupią miseczke pod nią, zeby wode nalać. Nie wiem, czy praktykujesz nalewanie wody z umywalki, ale jakby co to zwróc na to uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Neferciu. Baterie do Twojej umywalki mają niską wylewkę. Ciezko postawic nawet glupią miseczke pod nią, zeby wode nalać. Nie wiem, czy praktykujesz nalewanie wody z umywalki, ale jakby co to zwróc na to uwage. Dzięki Kochana. Raczej nie będę biegać z miseczką nalać wodę na piętro ale nigdy nie wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 to wychodzi przy prozaicznych czynnosciach - typu namoczyc kawałek ubrania, podlac kwiatka przy umywalce. Same baterie ładne. Mam te samiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 to wychodzi przy prozaicznych czynnosciach - typu namoczyc kawałek ubrania, podlac kwiatka przy umywalce. Same baterie ładne. Mam te samiutkie Ciuchy lądują przez zrzutnię w pralni na dole A kwiatki- wstyd przyznać ... pod moją ręką nie chcą rosnąć - ale miseczka dla kota a przykład ... może się zdarzyć - dostanie z wanny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 zawsze można wąż ogrodowy do umywalki podciągnąć i tyz siem naleje zakupy łazienkowe ekspresowe ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 to wychodzi przy prozaicznych czynnosciach - typu namoczyc kawałek ubrania, podlac kwiatka przy umywalce. Same baterie ładne. Mam te samiutkie Ciuchy lądują przez zrzutnię w pralni na dole A kwiatki- wstyd przyznać ... pod moją ręką nie chcą rosnąć - ale miseczka dla kota a przykład ... może się zdarzyć - dostanie z wanny :) No tak, masz wyjscie, a ja w malej lazience mialam jeszcze brodzik, do ktorego nie chcialo mi sie wchodzic po wode, zwlaszcza jak był mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Albo kota do bidetu wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór bardzo ładne zakupy tylko ślepotce się opisiki poprzestawiały z obrazkami i do zdjęcia Twojej umywalki zrobionego z góry przywidział mi sie opisik wanna no i mało z krzesła nie spadłam z wrażenia jak Ty się w tym kąpać bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wusia :) Wanna z Koła Furora Chyba się zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts