Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widziałam :wink: Podoba mi sie wybor dla chlopców. Ładne, proste i wygodne. Fajne umywaleczki.

Natomiast te drugie baterie też ładne ale mam obawy, ze bedziesz miała ten sam problem co ja mam obecnie z Deante. W tych bateriach część krany z wylewką jest prosta a nie pochyła. Na tym pięknie zawsze zostają krople wody z mokrych dłoni i robia się śliczne plamy po wyschnięciu :wink: WYcieram i klnę :wink: :lol:

Widziałam :wink: Podoba mi sie wybor dla chlopców. Ładne, proste i wygodne. Fajne umywaleczki.

Natomiast te drugie baterie też ładne ale mam obawy, ze bedziesz miała ten sam problem co ja mam obecnie z Deante. W tych bateriach część krany z wylewką jest prosta a nie pochyła. Na tym pięknie zawsze zostają krople wody z mokrych dłoni i robia się śliczne plamy po wyschnięciu :wink: WYcieram i klnę :wink: :lol:

ooook - to Grohe Eurosmart - pewnie niewielka różnica :):)Oczywiście popierniczyłam obrazki - ta wygląda tak :

http://image.ceneo.pl/data/products/410982/productToCategory.jpg

Neferciu. Baterie do Twojej umywalki mają niską wylewkę. Ciezko postawic nawet glupią miseczke pod nią, zeby wode nalać. Nie wiem, czy praktykujesz nalewanie wody z umywalki, ale jakby co to zwróc na to uwage. :)

Dzięki Kochana. Raczej nie będę biegać z miseczką nalać wodę na piętro ale nigdy nie wiadomo :):)

to wychodzi przy prozaicznych czynnosciach - typu namoczyc kawałek ubrania, podlac kwiatka przy umywalce. Same baterie ładne. Mam te samiutkie ;)

Ciuchy lądują przez zrzutnię w pralni na dole :) A kwiatki- wstyd przyznać ... pod moją ręką nie chcą rosnąć - ale miseczka dla kota a przykład ... może się zdarzyć - dostanie z wanny :):)

to wychodzi przy prozaicznych czynnosciach - typu namoczyc kawałek ubrania, podlac kwiatka przy umywalce. Same baterie ładne. Mam te samiutkie ;)

Ciuchy lądują przez zrzutnię w pralni na dole :) A kwiatki- wstyd przyznać ... pod moją ręką nie chcą rosnąć - ale miseczka dla kota a przykład ... może się zdarzyć - dostanie z wanny :):)

No tak, masz wyjscie, a ja w malej lazience mialam jeszcze brodzik, do ktorego nie chcialo mi sie wchodzic po wode, zwlaszcza jak był mokry

dobry wieczór

bardzo ładne zakupy tylko ślepotce się opisiki poprzestawiały z obrazkami i do zdjęcia Twojej umywalki zrobionego z góry przywidział mi sie opisik wanna no i mało z krzesła nie spadłam z wrażenia jak Ty się w tym kąpać bedziesz :lol: :wink: