Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodam, że uwinęliśmy się w 40 minut :)

Nawet mi sie nie chce jeść ...

Co bierzesz??? :roll:

Żebym ja miała taki pałer, tooooo

w końcu zrobiłabym porządek w dokumentach :oops: :wink:

Ja po prostu nie mam wyjścia :):):) A o dokumentach lepiej nie mówmy :)

Nefercia zacznij dzień od gorącej kąpieli albo chociaż prysznica :( tak to jest jak wyjścia nie ma ja też musiałam kiedyś sama naciepać całą przyczepkę gruzu z ziemią o ładowności 750 kg bo nie miał kto i tak z tydzień to miałam miłe odczucie że mnie ktoś obdarł na plecach ze skóry i mięśni przy okazji :wink:

Rrmiczka - ja jezdem z tych twardziejszych - umrę sobie w weekend :)

No co Ty!!!!! :o To nie wiesz, ze jak trup przez niedzielę leży to nieszczęście murowane :o Tfu!!! Na psa urok!!!! Jak masz schodzić, to najlepiej na początku tygodnia, coby do soboty zdążyli się uwinąć :wink: :D

No jesteś wariatka, Żelka ma rację :D Szacunek Nefciu :D

witam wieczorową porą,sorki że się Wam wcinam,ale "podglądam"sobie cichutko domek Nefer,Nitusi,itp i mam pytanko do warszawianek gdzie oprócz Bartyckiej warto zajrzeć po tzw.inspiracje

Nefer zakupy cuuuuudo, ale pstryknij fotkę vieśka,bo planuję chyba taki sam

DZIĘKI

Nie przepraszaj, bo nie ma za co - czuj się jak u siebie w domu :):) Zaglądaj, podglądaj i pisz - nic się nie krępuj :) Fotę zrobię soon - jak płytki przyjadą (pewnie jutro/pojutrze)

Bartycka to tak sobie, ale od czegoś trzeba zacząć... Raczej Domoteka - po inspiracje, nie po zakupy :):)

I do działu "Wnętrza" koniecznie :)

Rrmiczka - ja jezdem z tych twardziejszych - umrę sobie w weekend :)

No co Ty!!!!! :o To nie wiesz, ze jak trup przez niedzielę leży to nieszczęście murowane :o Tfu!!! Na psa urok!!!! Jak masz schodzić, to najlepiej na początku tygodnia, coby do soboty zdążyli się uwinąć :wink: :D

No jesteś wariatka, Żelka ma rację :D Szacunek Nefciu :D

Brazunia - masz rację. Ale w takiom razie muszę do następnego poniedziałku poczekać. A to i lepiej, bo małż wróci :)A Żela to dopiero stachanowiec :)

Nefercia zacznij dzień od gorącej kąpieli albo chociaż prysznica :( tak to jest jak wyjścia nie ma ja też musiałam kiedyś sama naciepać całą przyczepkę gruzu z ziemią o ładowności 750 kg bo nie miał kto i tak z tydzień to miałam miłe odczucie że mnie ktoś obdarł na plecach ze skóry i mięśni przy okazji :wink:

Wyobrażam sobie :roll: Mnie ten cholerny kopny piach na drodze do garażu wykończył i ten próg w garażu...Raptem 10 m od samochodu , ale jakoś tak daleko było :):)

Wzięłam gorącą kąpiel jak tylko wróciłam - ale byłam tak zgrzana, ze pomimo wrzątku było mi zimno :lol: :lol: niezłe :):)

Ja tylko nie wiem jak do tej łazienki jutro się doczołgam.

A może nie będzie tak źle ? W końcu człowiek całe życie przy biurku to mu raz robota nie zaszkodzi :)

Nefercia właśnie dlatego że całe życie przy biurku to zaszkodzi :( przypuszczam że do łazienki na czworakach i przyda się jakaś służebna osoba do wycierania czterech literek bo możesz mieć problem z półobrotem :wink:

To sobie umiesz wyobrazic Wu, a zamiast chomika mysze to juz nie?

bo to to ja znam z tak zwanej autopsji to wyobrażać sobie nie muszę :(