Nefer 17.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 od kiedy uzbierałam 6 ton gruzu to już nic mnie nie wzruszy To mnie dopiero czeka - mam zdjęte prze koparkę razem z humusem 12 metrowe pasy z betonu (pod samochody) ale zostawiam na deser :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kocham Cie Ty wariatko jedna!!!! I wzajemnie Ja i tak jestem gnojek przy Tobie - Ty wiesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dodam, że uwinęliśmy się w 40 minut Nawet mi sie nie chce jeść ...Co bierzesz??? Żebym ja miała taki pałer, tooooo w końcu zrobiłabym porządek w dokumentach Ja po prostu nie mam wyjścia :) A o dokumentach lepiej nie mówmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A to w ogóle była ROZGRZEWKA , bo w tym tygodniu przychodzą płytki Też nie ma kto rozładować - mooooże pomoże kierowca Nieźle, co ? Kuźwa to sobie polatałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ty nie nos tych plytek ,bo ja na wieniec jeszcze nie naskladalam z kieszonkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefer, toż Ty silna kobieta jesteś ....jeszcze nam pokażesz na co Cię stać... Ale jutrzejszego dnia to współczuję, biedulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Rrmiczka - ja jezdem z tych twardziejszych - umrę sobie w weekend Amtluś - nie jestem silna Po prostu nie analizuję jak nie mam innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witam wieczorową porą,sorki że się Wam wcinam,ale "podglądam"sobie cichutko domek Nefer,Nitusi,itp i mam pytanko do warszawianek gdzie oprócz Bartyckiej warto zajrzeć po tzw.inspiracjeNefer zakupy cuuuuudo, ale pstryknij fotkę vieśka,bo planuję chyba taki sam DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefercia zacznij dzień od gorącej kąpieli albo chociaż prysznica tak to jest jak wyjścia nie ma ja też musiałam kiedyś sama naciepać całą przyczepkę gruzu z ziemią o ładowności 750 kg bo nie miał kto i tak z tydzień to miałam miłe odczucie że mnie ktoś obdarł na plecach ze skóry i mięśni przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Rrmiczka - ja jezdem z tych twardziejszych - umrę sobie w weekend No co Ty!!!!! To nie wiesz, ze jak trup przez niedzielę leży to nieszczęście murowane Tfu!!! Na psa urok!!!! Jak masz schodzić, to najlepiej na początku tygodnia, coby do soboty zdążyli się uwinąć No jesteś wariatka, Żelka ma rację Szacunek Nefciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witam wieczorową porą,sorki że się Wam wcinam,ale "podglądam"sobie cichutko domek Nefer,Nitusi,itp i mam pytanko do warszawianek gdzie oprócz Bartyckiej warto zajrzeć po tzw.inspiracje Nefer zakupy cuuuuudo, ale pstryknij fotkę vieśka,bo planuję chyba taki sam DZIĘKI Nie przepraszaj, bo nie ma za co - czuj się jak u siebie w domu :) Zaglądaj, podglądaj i pisz - nic się nie krępuj Fotę zrobię soon - jak płytki przyjadą (pewnie jutro/pojutrze) Bartycka to tak sobie, ale od czegoś trzeba zacząć... Raczej Domoteka - po inspiracje, nie po zakupy :) I do działu "Wnętrza" koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kocham Cie Ty wariatko jedna!!!! I wzajemnie Ja i tak jestem gnojek przy Tobie - Ty wiesz :) I tak mnie nie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Rrmiczka - ja jezdem z tych twardziejszych - umrę sobie w weekend No co Ty!!!!! To nie wiesz, ze jak trup przez niedzielę leży to nieszczęście murowane Tfu!!! Na psa urok!!!! Jak masz schodzić, to najlepiej na początku tygodnia, coby do soboty zdążyli się uwinąć No jesteś wariatka, Żelka ma rację Szacunek Nefciu Brazunia - masz rację. Ale w takiom razie muszę do następnego poniedziałku poczekać. A to i lepiej, bo małż wróci :)A Żela to dopiero stachanowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefercia zacznij dzień od gorącej kąpieli albo chociaż prysznica tak to jest jak wyjścia nie ma ja też musiałam kiedyś sama naciepać całą przyczepkę gruzu z ziemią o ładowności 750 kg bo nie miał kto i tak z tydzień to miałam miłe odczucie że mnie ktoś obdarł na plecach ze skóry i mięśni przy okazji Wyobrażam sobie Mnie ten cholerny kopny piach na drodze do garażu wykończył i ten próg w garażu...Raptem 10 m od samochodu , ale jakoś tak daleko było :) Wzięłam gorącą kąpiel jak tylko wróciłam - ale byłam tak zgrzana, ze pomimo wrzątku było mi zimno niezłe :) Ja tylko nie wiem jak do tej łazienki jutro się doczołgam. A może nie będzie tak źle ? W końcu człowiek całe życie przy biurku to mu raz robota nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Śpij spokojnie Neffffffer Magnifica. I kup sobie taczki do wozenia, albo wózek na oponkach, albo wózek widłowy. Dbaj o swoje kręgi Kochana, bo inaczej nie zaladujesz nawet tego brykietu do kominka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 poszukam z klimą i ABSem http://www.anter.com.pl/zd/028.jpg Dobranocki - zwałkę zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefercia właśnie dlatego że całe życie przy biurku to zaszkodzi przypuszczam że do łazienki na czworakach i przyda się jakaś służebna osoba do wycierania czterech literek bo możesz mieć problem z półobrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefercia właśnie dlatego że całe życie przy biurku to zaszkodzi przypuszczam że do łazienki na czworakach i przyda się jakaś służebna osoba do wycierania czterech literek bo możesz mieć problem z półobrotem To sobie umiesz wyobrazic Wu, a zamiast chomika mysze to juz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 gospodyni poszła spac, a ja tu pracuje na kolejna stronke. Nawet piwka nie chce mi sie dzisiaj pic. Idem spaciu na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefercia właśnie dlatego że całe życie przy biurku to zaszkodzi przypuszczam że do łazienki na czworakach i przyda się jakaś służebna osoba do wycierania czterech literek bo możesz mieć problem z półobrotem To sobie umiesz wyobrazic Wu, a zamiast chomika mysze to juz nie? bo to to ja znam z tak zwanej autopsji to wyobrażać sobie nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts