78mysz 18.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Myślałam, że będzie gorzej. No to teraz mogę ten brykiet przerzucić w jakieś nowe miejsce - w ramach treningu :) Dumna uparta Kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ło matko słodko jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witanko ło matusiu Neferko jesteś strongmenem gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Strongłomenka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nooooooooo to kochana ja Ty już taka zaprawiona w boju jesteś to mam nadzieję, ze na jakiś mały instruktaż się mi uda wprosić - jak przyjdzie na mnie pora, co? i będzie 100 kilo podnieś, przestaw i połóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a nitus zaś małża własnego chce przestawiać nio cóz to juz argumenty słowne się wyczerpały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a nitus zaś małża własnego chce przestawiać nio cóz to juz argumenty słowne się wyczerpały?? mnie się tam nic nie wyczerapało...Duchu. ale kobieta musi wszechstronnie być wykształcona i jak ma przestawić na raz jakieś 100 kilów - to musi znać jakie som chwyty, co i komu trzeba wykręcić , by się zgodził pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nooooooooo to kochana ja Ty już taka zaprawiona w boju jesteś to mam nadzieję, ze na jakiś mały instruktaż się mi uda wprosić - jak przyjdzie na mnie pora, co? i będzie 100 kilo podnieś, przestaw i połóż... Mam nadzieję, że niebawem - coś dawno się nie widziałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nooooooooo to kochana ja Ty już taka zaprawiona w boju jesteś to mam nadzieję, ze na jakiś mały instruktaż się mi uda wprosić - jak przyjdzie na mnie pora, co? i będzie 100 kilo podnieś, przestaw i połóż... Mam nadzieję, że niebawem - coś dawno się nie widziałyśmy oj kochana Neferciu Ty mi nawet nie mów.... ja ostatnie 3 tygodnie prawie wcale nosa z domu nie wyściubiałam bo nie miałam za bardzo jak... ale dziś już Bąki poszły do przedszkola nafaszerowane Echinaceą i mam nadzieję, że już asortyment choróbsk na ten rok wyczerpaliśmy... jeszcze tylko w weekend wizyta u rodziców bo już łziory za dziećmi lecą rzewne i mam nadzieję, ze będę mogła spokojnie znów się zając wałkami, farbami i płytkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień dobry no tak myślałam Neferka jest 100 % kobieta i takie byle co jak 300 kilo Jej nie załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 30kilo to niedozywiony jakiś wu mnie w konia robi przedtem było 30sci..ale ok posta juz usunąć ni majak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 18.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 łoooo jeju tak się zaczytałam ze mi się nic robić nie chce ale masz pięknie te wszystkie wnęki ...te zabudowy toć to dzieła sztuki zapowiada się ciekawie urządzony domek...pozwolisz że na chwilkę przycupnę i pocieszę oko czasem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 agaboBIK - bardzo mi miło - usadawiaj się wygodnie I zawsze wpadaj jak masz chwilkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień dobry no tak myślałam Neferka jest 100 % kobieta i takie byle co jak 300 kilo Jej nie załatwi jakby mi kto powiedział to bym mu nie uwierzyła Ale sama sobie udowodniłam, że cienias nie jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jeszcze tylko w weekend wizyta u rodziców bo już łziory za dziećmi lecą rzewne i mam nadzieję, ze będę mogła spokojnie znów się zając wałkami, farbami i płytkami...No to mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu sie spikniemy i może zajrzę jak tam Twoje wyniki w malowaniu i płytkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Noooo Kochana, parę naciągniętych mięśni to pikuś!!!! Normalnie...Pudzian w spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.11.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Noooo Kochana, parę naciągniętych mięśni to pikuś!!!! Normalnie...Pudzian w spódnicy :) Coś czuję, że to dopiero początek .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Noooo Kochana, parę naciągniętych mięśni to pikuś!!!! Normalnie...Pudzian w spódnicy :) Coś czuję, że to dopiero początek ..I dobrze czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No duchu to ja juz sie ciesze, ze u mnie Twojego nowego avatarka nie widac. U Nefer jest na pol strony. Musisz go zmniejszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ciezko teraz juz powiedziec: niewidzialny jak duch. Haslo zobaczyc ducha natomiast jest na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts