Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a nitus zaś małża własnego chce przestawiać nio :D :D :D :D :D

cóz to juz argumenty słowne się wyczerpały?? :lol: :lol:

mnie się tam nic nie wyczerapało...Duchu. ale kobieta musi wszechstronnie być wykształcona i jak ma przestawić na raz jakieś 100 kilów - to musi znać jakie som chwyty, co i komu trzeba wykręcić , by się zgodził pomóc :lol:

nooooooooo

to kochana ja Ty już taka zaprawiona w boju jesteś to mam nadzieję, ze na jakiś mały instruktaż się mi uda wprosić - jak przyjdzie na mnie pora, co?

i będzie 100 kilo podnieś, przestaw i połóż... :lol:

Mam nadzieję, że niebawem - coś dawno się nie widziałyśmy :(

nooooooooo

to kochana ja Ty już taka zaprawiona w boju jesteś to mam nadzieję, ze na jakiś mały instruktaż się mi uda wprosić - jak przyjdzie na mnie pora, co?

i będzie 100 kilo podnieś, przestaw i połóż... :lol:

Mam nadzieję, że niebawem - coś dawno się nie widziałyśmy :(

oj kochana Neferciu Ty mi nawet nie mów....

ja ostatnie 3 tygodnie prawie wcale nosa z domu nie wyściubiałam bo nie miałam za bardzo jak... ale dziś już Bąki poszły do przedszkola nafaszerowane Echinaceą i mam nadzieję, że już asortyment choróbsk na ten rok wyczerpaliśmy... :wink:

jeszcze tylko w weekend wizyta u rodziców bo już łziory za dziećmi lecą rzewne i mam nadzieję, ze będę mogła spokojnie znów się zając wałkami, farbami i płytkami...

jeszcze tylko w weekend wizyta u rodziców bo już łziory za dziećmi lecą rzewne i mam nadzieję, ze będę mogła spokojnie znów się zając wałkami, farbami i płytkami...

No to mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu sie spikniemy i może zajrzę jak tam Twoje wyniki w malowaniu i płytkach :):)