Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam wieczorową porą z Kraju Kwitnącej Wiśni,wiedzialam ,że Tarnów to polski biegun ciepl ale, żeby az tak???? :o :o :o . Zdjeciej eszcze cieplutkie z dzisiejszego popoludnia

:lol: :lol:

http://img231.imageshack.us/img231/4291/1202093ff7.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/1202093ff7.jpg/1/w640.png

Wow, Anitko troche wiosny tej zimy nam sie przyda. To sa listki świezynki i kwiatuszkie tez. Ale numer. Az szkoda, ze to i tak na zagłade pojdzie

no ciacho dosc fajne, ale zbyt mocno spięte jak na śpiącą kluske. Pozatym takie śpiace ciacho to da sie poszturchac troche?

na boga żywego :o :o a skąd mnie to wiedzieć..na mnie szturchańce nie działały..jakos specjalnie ale miły dotyk mm a i owszem..srapanko po pleckach mm siem pojadłem i siem rozmarzyłem. 8)

Coś na ocknięcie po tych marzeniach dla Ducha i nie tylko:

Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość zapytał dyrektora, jakie kryteria stosuje, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.

Dyrektor odpowiedział:

- Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę

- Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek

...