gawel 19.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzień dobry Nefcia normalnie przegięcie 3 rano ale lista zwala z nóg a nie jesteś sknerowata tylko normalnie zdrowo myśląca osoba za dużo kasy masz żeby letką rączką 2,5 tysia wyłożyć więcej a kup sobie za to cos dla siebie lepiej na tym wyjdziesz co do płyty to ja jestem nastawiona tylko na gazową elektryczne doprowadzają mnie do szału tym bardziej że co prąd wyłączą to mam sobie ognisko rozpalić żeby obiad ugotować więc u mnie kiedyś tam będzie gazowa z 5 palnikami Na pomysł ogniska nie wpadlem , ale mam butle turystyczna gazowa zeby wode na kawę zagotować i usmazyć jajecznię jak pradu nie ma troche dłuzej. Moje dziecie cieszy sie ze jesteśmy na pikniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Mialam juz gazową potem ceramiczną, potem gazową teraz ceramiczną. za miesiac bedzie znow gazowa (ble) a za rok bedzie indukcja. Troche sie natestowałam tych kuchenek i nigdy nie kupie do domu gazówki - chyba ze (2 palniki jako alternatywe) Ceramiczna jest fajna i wcale nie uwazam, ze drozsza, albo wolniejsza. U mnie gotowanie obiadu dwudaniowego trwa 20-25 minut. Stawiam szybkowar, wlączam i nie musze nic godzinami mieszac (np gulaszu). I jeszcze moze wyjsc a kuchenka sie sama wylączy, albo skręci - jak jej nakażę. No i nalesniki zawsze mi wychodza na ceramice - musze sie nimi najesc przed przeprowadzka - bo czeka mnie rok bez nalesników ;( A do domu pewnie indukcja. Jeszcze łatwiej ja wyczyscic. No wreszcie ktoś coś sensownego powiedział w kwestii płyt do gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ja stawiam na indukcje. gazu nie chcę. tłusty, niebezpieczny i zabiera powietrze przynajmniej odpada mi ciągnięcie rury z gazem przez pół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja pociagnelam rurke i sile wiec mam wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja pociagnelam rurke i sile wiec mam wybor ja nie mam wyboru, u mnie nie ma gazu, płyta ceramiczna co do sprzętów łazienkowych to cięcia dopadły Reflex za wyjątkiem kabiny prysznicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 U mnie zamiast reflexu bede miec stacje uzdatniania wody powloka bedzie tylko na kabinach bo sa w promocji gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Rurkę z gazem mam pogciągniętą jakby co Powłoka Reflex tez jest. Filtr odwapniający również. Jestm kuta na wszystkie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja mam jedną kuchenkę elepstryczną a drugą gazową.Zę inaczej siem gotuje to bez dwóch zdań. Duża różnica jest natomiast w czystości pomieszczeń mimo okapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja mam jedną kuchenkę elepstryczną a drugą gazową.Zę inaczej siem gotuje to bez dwóch zdań. Duża różnica jest natomiast w czystości pomieszczeń mimo okapów A robiłeś kiedyś Kamyku wyścigi? Na której szybciej i skuteczniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No wlasnie moze jakis test gotowania i smazenia nalesnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja mam jedną kuchenkę elepstryczną a drugą gazową.Zę inaczej siem gotuje to bez dwóch zdań. Duża różnica jest natomiast w czystości pomieszczeń mimo okapów A robiłeś kiedyś Kamyku wyścigi? Na której szybciej i skuteczniej? Szybciej to jest na gazowej tak mi się zdaje (zależy to też troszkę od tego ile powietrza wpompują do gazu). W nowej chacie zastosuję elektryczną bo mniej się brudzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 I jajek na miękko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A jajka na miętko to lepiej na elektrycznej siem gotuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Miałam kiedyś gazową, teraz mam elepstryczną, ale jajek jeszcze nigdy nie udało mi się ugotować akuratnie Ale to już chyba kwestia mojego antytalentu garkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witanko Tyle mam narazie do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Miałam kiedyś gazową, teraz mam elepstryczną, ale jajek jeszcze nigdy nie udało mi się ugotować akuratnie Ale to już chyba kwestia mojego antytalentu garkowego Ja to też za doprze siem nie znam ale kiedyś gotowałem jajka na miękko miały być,cały dzień się gotowały i twarde wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 masakra nomalnie cze kamyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja pociagnelam rurke i sile wiec mam wybor ja nie mam wyboru, u mnie nie ma gazu, płyta ceramiczna co do sprzętów łazienkowych to cięcia dopadły Reflex za wyjątkiem kabiny prysznicowej a jakie masz ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Miałam kiedyś gazową, teraz mam elepstryczną, ale jajek jeszcze nigdy nie udało mi się ugotować akuratnie Ale to już chyba kwestia mojego antytalentu garkowego Ja to też za doprze siem nie znam ale kiedyś gotowałem jajka na miękko miały być,cały dzień się gotowały i twarde wyszły aaaa, to znaczy ze jeszcze za krótko gotowałes. Trza bylo zostawic jeszcze na noc na paniku do rana by sie juz ugotowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A moim zdaniem tak do konca wplyw indukcji nie jest zbadany moze co wylezie z tego za pare lat , a co jak bede miec rozrusznik to juz zakaz wstepu do kuchni. Po pierwsze jaki moze miec wplyw indukcja na czleka bez metalu? Po drugie jak juz co wymyslą to sie trza bedzie wyoutowac z kuli ziemskiej bo ona tez " sieje" Po trzecie nie sądze, ze kupujesz plyte juz do konca zycia. Zywotnosc dzisiejszego sprzetu to przeciez kilka lat. Na czym by zarabiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts