Żelka 19.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Nefer dobrze robisz, teraz to pieniadze beda topniec bardzo szybko, walcz o kazdy gorosz. 2.500zl ruznicy to ogrom pieniedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 W kwestii wyjaśnienia : u mnie będzie indukcja , ale moja teściowa chce gaz. I wiem, że jej nie nauczę obłsługi ( jesli bankomat jest zbyt skomplikowany). U mnie też jest gaz ( na wszelki - jakby mi się znudziło...) Ale dzięki za słowa uznania :) Efilko - jakbyś chciała plik Excelowski to daj maila. Własnie dostałam czwartą wycenę i czekam na piątą - mojej pani od płytek - też powinna mieć swją szansę. Muszę być zorganizowana, bo letko nie ma :) Zakwasów już nie mam , ale problemy z kolanami owszem - one bardzo nie lubią obciążeń , a o tym zapomniałam. Także istnieje ryzyko, że niebawem będę miała mnóstwo czasu na pisanie z Wami leżąc w łóżeczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Na kolana Stefek dostal Olfen tabletki i pomagalo. Aha i taki sam zel do smarowania... Trzymaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Na kolana Stefek dostal Olfen tabletki i pomagalo. Aha i taki sam zel do smarowania... Trzymaj sie. Mnie pomoże jedynie przeszczep chrząstki :) Ale sie nie rwę do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no to glukozamina podobno pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Nerefka, widzę ze zdecydowałaś się na Quattro KOło reflex. Bardzo dobry wybór Prziecię zmam taką, wiem co mówię Ale może znjadź kogoś kto ci zrobi pod nią szafkę, co?? Cena szafki jest oderwana od rzeczywistości Kosztuje drugie tyle co umywalka Albo jeszcze więcej, pamiętam, ze do tej podwójnej umywalki szafka kosztowała jakieś 3500ł Sama umywalka 1500zł Nam zrobił stolarz, za śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Kasia i do tego mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no to glukozamina podobno pomaga podobno tak, ale trzeba jej troche pozażywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 too late .. Może przejdzie ( na kogoś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Cze Nefcia, ja ino w przelocie pozdrawiam widzę, że walczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja pociagnelam rurke i sile wiec mam wybor ja nie mam wyboru, u mnie nie ma gazu, płyta ceramiczna co do sprzętów łazienkowych to cięcia dopadły Reflex za wyjątkiem kabiny prysznicowej a jakie masz ogrzewanie? olejowe + kominek z DGP ........ chociaż raczej na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Cze Nefcia, ja ino w przelocie pozdrawiam widzę, że walczysz... Nie poddaję sie. Właśnie wróciłam z budowy - alarm się właczył Pojechałam w roli Chucka Norrisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.11.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Rozumiem twoj ból ja tez z tym miałem PEWNE problemy , ale... nie pomógł koregatabs ani nic w tym rodzaju. Jezeli powodem uruchomienia alarmu były czujki ruchu, to z pewnoscią sa nastawione ma maksymalna czułość i to bardzo prosto mozna wyregulować (zmniejszyć czułość). Nie wiem czemu ale solid jakoś wszystkie nastawił na max i nawet jak mucha za blisko przeleciała czy kilowa kotka po domu chodzila to juz sie czuji uruchomiały. Po regulacji jest OK. ....Odpukac na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzień dobry , załapałam sie na pudło - druga Pogody nawet nie skomentuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A co pudło ma z tym wpólnego ? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 pudło , inaczej podium , byłeś tu dziś pierwszy , ja druga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A co pudło ma z tym wpólnego ? [/img] z pudła bliżej do czujki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 hmmm, nikt nie chce byc pierwszy za podium? No to ja bedem Dobry, ale tak mi sie spac chce, ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 nie tylko Tobie. Myslalem moze ze spudłowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Rozumiem twoj ból ja tez z tym miałem PEWNE problemy , ale... nie pomógł koregatabs ani nic w tym rodzaju. Jezeli powodem uruchomienia alarmu były czujki ruchu, to z pewnoscią sa nastawione ma maksymalna czułość i to bardzo prosto mozna wyregulować (zmniejszyć czułość). Nie wiem czemu ale solid jakoś wszystkie nastawił na max i nawet jak mucha za blisko przeleciała czy kilowa kotka po domu chodzila to juz sie czuji uruchomiały. Po regulacji jest OK. ....Odpukac na razie. Ja miałam cyrk z wersją budowlaną alarmu. Teraz jest ok. Po prostu była przerwa w dostawie prądu z tego co widzę. Wyłączył sie po raz pierwszy od kilku miesięcy, więc i tak jestem szczęśliwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts