Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W kwestii wyjaśnienia : u mnie będzie indukcja , ale moja teściowa chce gaz. I wiem, że jej nie nauczę obłsługi ( jesli bankomat jest zbyt skomplikowany).

U mnie też jest gaz ( na wszelki - jakby mi się znudziło...)

Ale dzięki za słowa uznania :):)

Efilko - jakbyś chciała plik Excelowski to daj maila. Własnie dostałam czwartą wycenę i czekam na piątą - mojej pani od płytek - też powinna mieć swją szansę.

Muszę być zorganizowana, bo letko nie ma :):):)

Zakwasów już nie mam , ale problemy z kolanami owszem - one bardzo nie lubią obciążeń , a o tym zapomniałam. Także istnieje ryzyko, że niebawem będę miała mnóstwo czasu na pisanie z Wami leżąc w łóżeczku...:(

Nerefka, widzę ze zdecydowałaś się na Quattro KOło reflex.

Bardzo dobry wybór 8)

Prziecię zmam taką, wiem co mówię :wink:

Ale może znjadź kogoś kto ci zrobi pod nią szafkę, co?? :roll:

Cena szafki jest oderwana od rzeczywistości :o

Kosztuje drugie tyle co umywalka :o Albo jeszcze więcej, pamiętam, ze do tej podwójnej umywalki szafka kosztowała jakieś 3500ł :o :o :o Sama umywalka 1500zł :roll:

Nam zrobił stolarz, za śmieszne pieniądze :)

A ja pociagnelam rurke i sile wiec mam wybor :)

ja nie mam wyboru, u mnie nie ma gazu, płyta ceramiczna

co do sprzętów łazienkowych to cięcia dopadły Reflex za wyjątkiem kabiny prysznicowej

a jakie masz ogrzewanie?

olejowe + kominek z DGP ........ chociaż raczej na odwrót :lol:

Rozumiem twoj ból ja tez z tym miałem PEWNE problemy :evil: :lol: , ale... nie pomógł koregatabs ani nic w tym rodzaju.

Jezeli powodem uruchomienia alarmu były czujki ruchu, to z pewnoscią sa nastawione ma maksymalna czułość i to bardzo prosto mozna wyregulować (zmniejszyć czułość). Nie wiem czemu ale solid jakoś wszystkie nastawił na max i nawet jak mucha za blisko przeleciała czy kilowa kotka po domu chodzila to juz sie czuji uruchomiały. :evil: Po regulacji jest OK. ....Odpukac na razie.

Rozumiem twoj ból ja tez z tym miałem PEWNE problemy :evil: :lol: , ale... nie pomógł koregatabs ani nic w tym rodzaju.

Jezeli powodem uruchomienia alarmu były czujki ruchu, to z pewnoscią sa nastawione ma maksymalna czułość i to bardzo prosto mozna wyregulować (zmniejszyć czułość). Nie wiem czemu ale solid jakoś wszystkie nastawił na max i nawet jak mucha za blisko przeleciała czy kilowa kotka po domu chodzila to juz sie czuji uruchomiały. :evil: Po regulacji jest OK. ....Odpukac na razie.

Ja miałam cyrk z wersją budowlaną alarmu. Teraz jest ok. Po prostu była przerwa w dostawie prądu z tego co widzę. Wyłączył sie po raz pierwszy od kilku miesięcy, więc i tak jestem szczęśliwa :):)