Nefer 20.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A tak BTW - Dzień Dobry. Nie marudźcie na pogodę, bo jutro ma walić śnieg i wiać jak diabli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dziendoberek to ja sie ciesze nareszcie śnieg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ale w Wawie nie ma jak pojeździć na nartach , to po co nam ten śnieg...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ojjj super jak będzie śnieg - wszystkie muły zostawią samochody w domu i da sie w końcu jeździć. Jeszcze dobrze, jakby była totalna szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nigdy nie jest tak , żeby wszystkie muły zostawiły auta w spokoju.Często , gęsto w trudniejszych warunkach dopiero wychodzi ich mułowatość. A ja się ciut stresuję , bo dopiero na środę mam ustawioną zmianę opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.11.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ojjj super jak będzie śnieg - wszystkie muły zostawią samochody w domu i da sie w końcu jeździć. Jeszcze dobrze, jakby była totalna szklanka Lepiej nie ja poprosze normalna sucha nawierzchnie, snieg na poboczach i -20 wtedy muły zostana na parkingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nigdy nie jest tak , żeby wszystkie muły zostawiły auta w spokoju.Często , gęsto w trudniejszych warunkach dopiero wychodzi ich mułowatość. A ja się ciut stresuję , bo dopiero na środę mam ustawioną zmianę opon Ja jeszcze nie mam ustawionej - ale się nie stresuję Ale muły, ktore postanowią wyruszyć na miasto zaliczą kilka dzwonów i będzie spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 tyz jestem.... ino nie wiem czy na to pudło się załapałam czy juz qurka nie.... Nefcia.... a ja znów interesownie.... jak już będzie po bólu to podziel się namiarami na taka fajna hurtownię sprzetu łazienkowego, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 i nic nie gadajta o śniegu.... ja czekam z tym dachem jak z jajkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ale mnie Dobrosia zmobilizowałaś i tez mam na środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nefcia.... a ja znów interesownie.... jak już będzie po bólu to podziel się namiarami na taka fajna hurtownię sprzetu łazienkowego, co? Cześć Nituś, oczywiście się podzielę jak skończę casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Eee , ja już wolę jak dzwonią w normalnych warunkach Na wysokości Żoliborza , przy Kępie Potockiej jest knajpa i w permanencji ludki parkują się na boku Wisłostrady. I wczoraj taki ludzik przede mną ocknął się ,że chce sobie parknąć , a ciut przejechał miejscówkę , więc ni z gruchy ni z pietruchy dał po hamulcach i trąbiąc radośnie zaczął cofać. Wszystko na prędkości koło 100km/h. A ja miałam z tyłu śpiącą Mychę i pół życia przeleciało mi przed oczami. To co , myślisz , że ktuś taki przestraszy się śniegu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ale mnie Dobrosia zmobilizowałaś i tez mam na środę No i prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nefcia.... a ja znów interesownie.... jak już będzie po bólu to podziel się namiarami na taka fajna hurtownię sprzetu łazienkowego, co? Cześć Nituś, oczywiście się podzielę jak skończę casting ooooo no to siuper.... ja to dobrze, że ja Ciebie mam.... wczoraj jak byłam w Domotece, to wyszłam stamtąd z przeświadczeniem, że mnie było stać kupić dom, ale ni cholery nie ma szans by go wykończyć.... aaaaaaa i wiecie, że Beckers w Cato, czy Obi to nie jest ta sama paleta kolorów co Beckers w Domotece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 To ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzień dobry Nefcia normalnie Ty wiesz jak człowieka pocieszyć niech sobie ta zima do Świat moze poczeka niech będą piękne i białe a teraz to niech lepiej nie będzie szklanki bo i tak dostatecznie niebezpiecznie jest na drogach ja to się dzisiaj z dwoma durniami spotkałam jeden tirem wpadł na dawno świecące się czerwone przy czym Ci z prostopadłej mieli dawno zielone chwalić Boga że nikt na wprost przejechać nie chciał to się idiocie udało nikogo nie zabić a potem paniusia w szpileczkach podeszła do przejścia jak ja byłam tak może z 15 metrów od niego i chichocząc wbiegła na tych szpileczkach na pasy i leciała na drugą stronę udało mi się wyhamować na szczęście ale jakby szklanka było to chyba latarnia by mi została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wusia, bo za innych myślec trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 tyż Nefcia wolę jednak bez szklanki bo wtedy to nawet moje myślenie za innych nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzien dobry.. tak, tak , jeździć trzeba z wyobrażnią dookoła głowy..tzn..20-30/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts