Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nigdy nie jest tak , żeby wszystkie muły zostawiły auta w spokoju.Często , gęsto w trudniejszych warunkach dopiero wychodzi ich mułowatość.

A ja się ciut stresuję , bo dopiero na środę mam ustawioną zmianę opon :evil:

Ja jeszcze nie mam ustawionej - ale się nie stresuję :)

Ale muły, ktore postanowią wyruszyć na miasto zaliczą kilka dzwonów i będzie spokojniej :)

tyz jestem....

ino nie wiem czy na to pudło się załapałam czy juz qurka nie.... :roll:

Nefcia.... a ja znów interesownie.... :oops: jak już będzie po bólu to podziel się namiarami na taka fajna hurtownię sprzetu łazienkowego, co? :wink:

Eee , ja już wolę jak dzwonią w normalnych warunkach

Na wysokości Żoliborza , przy Kępie Potockiej jest knajpa i w permanencji ludki parkują się na boku Wisłostrady.

I wczoraj taki ludzik przede mną ocknął się ,że chce sobie parknąć , a ciut przejechał miejscówkę , więc ni z gruchy ni z pietruchy dał po hamulcach i trąbiąc radośnie zaczął cofać.

Wszystko na prędkości koło 100km/h.

A ja miałam z tyłu śpiącą Mychę i pół życia przeleciało mi przed oczami.

To co , myślisz , że ktuś taki przestraszy się śniegu?? :roll: :roll:

Nefcia.... a ja znów interesownie.... :oops: jak już będzie po bólu to podziel się namiarami na taka fajna hurtownię sprzetu łazienkowego, co? :wink:

Cześć Nituś, oczywiście się podzielę jak skończę casting :)

ooooo no to siuper.... ja to dobrze, że ja Ciebie mam.... :lol: :lol: wczoraj jak byłam w Domotece, to wyszłam stamtąd z przeświadczeniem, że mnie było stać kupić dom, ale ni cholery nie ma szans by go wykończyć.... :o

aaaaaaa i wiecie, że Beckers w Cato, czy Obi to nie jest ta sama paleta kolorów co Beckers w Domotece? :o :o :o :o

dzień dobry

Nefcia normalnie Ty wiesz jak człowieka pocieszyć :lol: niech sobie ta zima do Świat moze poczeka niech będą piękne i białe a teraz to niech lepiej nie będzie szklanki bo i tak dostatecznie niebezpiecznie jest na drogach ja to się dzisiaj z dwoma durniami spotkałam jeden tirem wpadł na dawno świecące się czerwone przy czym Ci z prostopadłej mieli dawno zielone chwalić Boga że nikt na wprost przejechać nie chciał to się idiocie udało nikogo nie zabić a potem paniusia w szpileczkach podeszła do przejścia jak ja byłam tak może z 15 metrów od niego i chichocząc wbiegła na tych szpileczkach na pasy i leciała na drugą stronę udało mi się wyhamować na szczęście ale jakby szklanka było to :o chyba latarnia by mi została :roll: