Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia.... a ja znów interesownie.... :oops: jak już będzie po bólu to podziel się namiarami na taka fajna hurtownię sprzetu łazienkowego, co? :wink:

Cześć Nituś, oczywiście się podzielę jak skończę casting :)

ooooo no to siuper.... ja to dobrze, że ja Ciebie mam.... :lol: :lol: wczoraj jak byłam w Domotece, to wyszłam stamtąd z przeświadczeniem, że mnie było stać kupić dom, ale ni cholery nie ma szans by go wykończyć.... :o

aaaaaaa i wiecie, że Beckers w Cato, czy Obi to nie jest ta sama paleta kolorów co Beckers w Domotece? :o :o :o :o

Wiemy. Kazdy producent ma farby na salony i całą reszte.

No trzeba myslec za innych, ale nigdy nie wiesz co w ostatecznym rozrachunku zrobi taki debil na drodze. Dlatego ja nie chce zadnej szklanki. A jak mają ochote gdzies rąbnąc to niech se rąbią, ale nie we mnie.

Ostatnio psiapsiola miala wypadek. Sluchajcie. Stała na zjezdzie do skrętu. Stala prawidłowo. Ciut sie podsuneła, bo cos tam stało, jakas reklama czy co i nie bylo widac drogi. Ale ile 15 cm. I stoi. Widzi, ze jedzie wariat na motorze, to stoi dalej. On jedzie jedzie, bardzo szybko. I nagle jep. Co dziwne zahaczyl nie o ten wysuniety kawalek auta, tylko o schowany i poooooleeeeciaaaał. Jeszcze przelecial przez przejscie dla pieszych razem z motorem. Cud, ze nikogo tam nie bylo. Wariat zyje, ale co sie kumpela nastresowala. I jeszcze ona mandat dostala i odpowiedzialnosc za wypadek tez jej. A wiecie jak to jest - na niektore skręty to musisz wjechac, zeby dopiero zobaczyc, czy cos nie jedzie. :-?

eeeee...kamyk bmki lubis ja tepak siem nie kapłem jak dla mnie tylko z dojczów tylko ta marka istnieje boziu pseboc ..BMW tyż..jessu ze siem n ie skapowołem łod razu stupid stupid stupid..( dopsie ze chełm mom ze szczotkom ..bo jak walem glowom to sem jej nie uszkodzem)... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kurna nio coraz bardziej ciem lubiem..:))

(a jak palisz lucky strike to juz jezd milosc..mam nadzieje ze nie hehehehe)

eeeee...kamyk bmki lubis ja tepak siem nie kapłem jak dla mnie tylko z dojczów tylko ta marka istnieje boziu pseboc ..BMW tyż..jessu ze siem n ie skapowołem łod razu stupid stupid stupid..( dopsie ze chełm mom ze szczotkom ..bo jak walem glowom to sem jej nie uszkodzem)... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kurna nio coraz bardziej ciem lubiem..:))

(a jak palisz lucky strike to juz jezd milosc..mam nadzieje ze nie hehehehe)

:lol: :lol: :lol: :lol: m power nie poznać :wink: wiesz co :lol: :lol: :lol:

na szczęście inne palę :lol: :lol: :lol: