Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

może i tak :) choc bardziej mialem na mysli neiswiadomość tego ile paleniem wnosi sie do otoczenia :)

zapachy mają też swoje plusy.. np zapach książki świeżo wydrukowanej, nie mówiąc o zapachu betonu czy asfaltu po deszczu :) to siefajnie odczuwa, ale nie namawiam, każdy ma swój świat upodobań i jak dobrze w nim to tego sie trzymać.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podpbno jak sie rzuci , to życie jest piękne, ale... ja za bardoz lubię palic i nie zamierzam :):)

NIgdy nie rzucałam (poza naturalnymi przerwami z powodu posiadania w środku dzieci i potem ich karmienia :)) i nie udawałam sama przed sobą , że to robię :)

Ale mój mąż 6 lat temu wstał pewnego ranka i stwierdził, że nie pali. I nie pali. Co nie zmienia faktu, że jak mnie goni z fajkami ( bo mu śmierdzi jak palę :roll: :wink: ) to mu przypominam, że za mąż wychodziłam za palacza :):)

I nikt Cię nie zmusi do rzucenia :roll:

Mój ojciec swego czasu zastosował taka metodę jak Twój Mąż.Palił 4 paczki dziennie , a kiedyś stwierdził,że to jego ostatni papieros w życiu.Nikt mu nie wierzył , ale faktycznie więcej nie zapalił.

Natomiast ja z musu byłam przez lata biernym palaczem - jak poszłam robić obowiązkowe prześwietlenie płuc na I roku studiów , lekarz mi powiedział,że mam płuca jak po kilku latach mocnego palenia i nie chciał dać długo wiary,że nie popalam sobie.

Nefcia , dzięki za sms , mam nadzieję,że Cię nie obudziłam :oops: :oops: .

Muszę Ci oddać honor,że nie czuć od Ciebie papierosów.Nie wiem jak to robisz , ale trzymaj się tego :wink: :wink:

Dobrosiu, ja się cieszę, że nie obudziałam Ciebie :) Prąd mi sie wyłaczył - szczególnie, że dziś to nie jest mój najlepszy dzień :(

Ale ekipy prowadzą działąlność i ubezpieczają swoich pracowników więc to ubezpieczenie masz z głowy. Jeśli ekipa śpi na budowie to nic nie ginie - więc to też z głowy. budując na kredyt masz ubezpieczenie "w pakiecie". A po wykluczniu powyższego - pozostaje ubezpieczenie domu w budowie :)

P.S. a z tym smrodem palaczy to chyba jest kwestia metabolizmu albo co.. kilka moich koleżanek jak było w ciąży ( kiedy wszystko drażni a fajni szczególnie) rzeczywiście mówiło , że ode mnie nie jedzie jak w murzyńskiej chaty - nie wiem dlaczego :):) a palę ostatnio 2 paki dziennie :)

dzień dobry

Nefcia no cudo te ludziki idąc w nocy do toalety zapomniawszy się że takie cudo stoi i trafić na owe to od razu można sobie darować dalszą drogę w kierunku kibelka za to skierować sie w stronę pomieszczenia na szmaty :lol: :lol: :lol:

ale fakt potencjalny włamywacz trafiwszy na owego osobnika rzeczywiście miałby duże szanse na zawał a jakby tak jeszcze czujkę ruchu zapodać żeby sie podświetlał od dołu jak kto się zbliży no to odlot kompletny :wink: