marekmarian 20.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 może i tak choc bardziej mialem na mysli neiswiadomość tego ile paleniem wnosi sie do otoczenia zapachy mają też swoje plusy.. np zapach książki świeżo wydrukowanej, nie mówiąc o zapachu betonu czy asfaltu po deszczu to siefajnie odczuwa, ale nie namawiam, każdy ma swój świat upodobań i jak dobrze w nim to tego sie trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Podpbno jak sie rzuci , to życie jest piękne, ale... ja za bardoz lubię palic i nie zamierzam :) NIgdy nie rzucałam (poza naturalnymi przerwami z powodu posiadania w środku dzieci i potem ich karmienia ) i nie udawałam sama przed sobą , że to robię Ale mój mąż 6 lat temu wstał pewnego ranka i stwierdził, że nie pali. I nie pali. Co nie zmienia faktu, że jak mnie goni z fajkami ( bo mu śmierdzi jak palę ) to mu przypominam, że za mąż wychodziłam za palacza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 I nikt Cię nie zmusi do rzucenia Mój ojciec swego czasu zastosował taka metodę jak Twój Mąż.Palił 4 paczki dziennie , a kiedyś stwierdził,że to jego ostatni papieros w życiu.Nikt mu nie wierzył , ale faktycznie więcej nie zapalił. Natomiast ja z musu byłam przez lata biernym palaczem - jak poszłam robić obowiązkowe prześwietlenie płuc na I roku studiów , lekarz mi powiedział,że mam płuca jak po kilku latach mocnego palenia i nie chciał dać długo wiary,że nie popalam sobie. Nefcia , dzięki za sms , mam nadzieję,że Cię nie obudziłam . Muszę Ci oddać honor,że nie czuć od Ciebie papierosów.Nie wiem jak to robisz , ale trzymaj się tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dobrosiu, ja się cieszę, że nie obudziałam Ciebie Prąd mi sie wyłaczył - szczególnie, że dziś to nie jest mój najlepszy dzień Ale ekipy prowadzą działąlność i ubezpieczają swoich pracowników więc to ubezpieczenie masz z głowy. Jeśli ekipa śpi na budowie to nic nie ginie - więc to też z głowy. budując na kredyt masz ubezpieczenie "w pakiecie". A po wykluczniu powyższego - pozostaje ubezpieczenie domu w budowie P.S. a z tym smrodem palaczy to chyba jest kwestia metabolizmu albo co.. kilka moich koleżanek jak było w ciąży ( kiedy wszystko drażni a fajni szczególnie) rzeczywiście mówiło , że ode mnie nie jedzie jak w murzyńskiej chaty - nie wiem dlaczego :) a palę ostatnio 2 paki dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Stał się cud mniemany - do gazowni dotarły papiery !!! Jutro podpisuje umowę, więc jest nadzieja na ciepełko soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.11.2008 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Zastanowimy się nad tym ubezpieczaniem Jako,że i mój dzionek nie był najfajnieszy , a na dodatek wciąż się jeszcze nie skończył , to przynajmniej Ci pierwsza pogratuluję Ciepełko ante portas , w sam raz na listopadową pluchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Pozostaje nam nadzieja, że jutro będzie lepiej (choć podobno mają żaby z nieba lecieć) :) Większość ludzi w ogóle nie myśli o ubezpieczaniu budowy - tak na pocieszenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 zastanawiam się nad takim elementem dekoracyjnym : http://img.nokaut.pl/p/7a/65/7a65e0e17d603f564b296599697b3064500x500.jpg :) odwaliło, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.11.2008 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 cholera... jakby stali u mnie w domu, to w nocy do toalety chodziłabym z obstawą, z mężem znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Byłby tylko jeden :) Dwóch to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.11.2008 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ufff z jednym może bym sobie poradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.11.2008 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ale mina ewentualnego włamywacza, nadziewającego się w ciemnościach na takiego wojownika... bezcenna na pewno spodoba się mojemu mężowi, bo to chyba zbroja japońskiego wojownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Tak , to zbroja samuraja - replika. Oryginał kosztuje więcej niż mój dom A na straszaka się świetnie nadaje. Tylko po pijaku też trzeba o nim pamiętać, żeby zawału nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.11.2008 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 trzeba im przyznać, że mieli niesamowitą fantazję w ich tworzeniu. Sam widok faceta w takiej zbroi jest obezwładniający. Po pijaku to pewnie wszyscy chcieliby się od razu za samuraja przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.11.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 O matko, ale sie tutaj napisało i to do której Dzieńdybry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 O matko, ale sie tutaj napisało i to do której Dzieńdybry!No wlasnie tez tak patrze I jak do roboty rano wstac to nie mam pojecia Z okazji podlaczenia gazu to chyba jakas impreza powinna sie wyszykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Super te zbroje! Japończycy to jednak mają fantazję Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Fajne zbroje , nie kojarzą Wam się trochę Lordem Vaderem ? Może się wzorowali na takich zbrojach Włożyć do ręki miecz świetlny i witać gości chrypiąc i dysząc..." niech moc będzie z Tobą " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzień dobry Nefcia no cudo te ludziki idąc w nocy do toalety zapomniawszy się że takie cudo stoi i trafić na owe to od razu można sobie darować dalszą drogę w kierunku kibelka za to skierować sie w stronę pomieszczenia na szmaty ale fakt potencjalny włamywacz trafiwszy na owego osobnika rzeczywiście miałby duże szanse na zawał a jakby tak jeszcze czujkę ruchu zapodać żeby sie podświetlał od dołu jak kto się zbliży no to odlot kompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 wusiu Ty to masz pomysły wojownik boski ale ja bym ze strachu umarła. zwłaszcza po jakimś horrorze z ożywającymi lalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts