Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Święty czas..gratuluję..

Och, nareszcie sie udało - po prostu ta pie.........a gazownia to największy pain in the ass tego kraju. Mam tylko nadzieję,że przyjadą w tę środę i to w cholerę uruchomią - bo mnie normalnie krew nagła zaleje...

Marzę, żeby zacząć wygrzewać tę podłogówkę. Raz, że woda, ktora stoi w rurkach mi nie zamarznie :) Dwa,że w końcu wyjdzie wilgoć. Trzy , że będzie trochę cieplej - nawet jesli to tylko kilka stopni wiecej niż chłód :):)

To już domek zacznie żyć własnym życiem :)

po prostu ta pie.........a gazownia to największy pain in the ass tego kraju.
Zapomnialas o elektrowni , o Zusie i .... :D

U nas sasiedzi ciagna prad kablem od innych i mieszkaja . :roll:

No nic nie ma co narzekac , grunt ,ze juz podlacza i zapomnisz jak to bylo :D

pocieszenie jednak jezd :D :D swiętoje.....wa tyz ma ułomności heheh hipokrytka..od umoralniania sztuki i takich tam..strazniczka zgorszenia młodziezy w tv a tu prosze..jak ładnie..dla mnie boomba,,

http://fakty.interia.pl/polska/news/skandal-w-sejmie-pijana-poslanka-pis,1215149

pocieszenie jednak jezd :D :D switoje.....wa tyz ma ułomności heheh hipokrytka..od umoralniania sztuki i takich tam..strazniczka zgorszenia młodziezy w tv a tu prosze..jak ładnie..dla mnie boomba,,

http://fakty.interia.pl/polska/news/skandal-w-sejmie-pijana-poslanka-pis,1215149

nooooo nieźle była dysponowana! :D