Nefer 21.11.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Napiszę to co w dzienniku : W nastepną środę podłączają mi gaz Dziś podpisałam umowę - cieszę się jak głupi dzwonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Święty czas..gratuluję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 To masz dobra okazje zeby sie napic . Jak juz bedzie cieplo to jakby przeprowadzke widac Super Nastepna sroda to jest ta co bedzie po tej Niedzieli czy po nastepnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Święty czas..gratuluję.. Och, nareszcie sie udało - po prostu ta pie.........a gazownia to największy pain in the ass tego kraju. Mam tylko nadzieję,że przyjadą w tę środę i to w cholerę uruchomią - bo mnie normalnie krew nagła zaleje... Marzę, żeby zacząć wygrzewać tę podłogówkę. Raz, że woda, ktora stoi w rurkach mi nie zamarznie Dwa,że w końcu wyjdzie wilgoć. Trzy , że będzie trochę cieplej - nawet jesli to tylko kilka stopni wiecej niż chłód :) To już domek zacznie żyć własnym życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 To masz dobra okazje zeby sie napic . Jak juz bedzie cieplo to jakby przeprowadzke widac Super Nastepna sroda to jest ta co bedzie po tej Niedzieli czy po nastepnej Następna, czyli ta najbliższa - 26.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 po prostu ta pie.........a gazownia to największy pain in the ass tego kraju. Zapomnialas o elektrowni , o Zusie i .... U nas sasiedzi ciagna prad kablem od innych i mieszkaja . No nic nie ma co narzekac , grunt ,ze juz podlacza i zapomnisz jak to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 cholera a ja sie chyba czyms strułem w cholere ...miałem..iśc na sartenki dzisiaj a chyba polece do rygi i łóżka na chacie..( we łbie mi sie kreći nogi uginaja nigdy sie tak źle nie czułem.. Szlag mnie trafia jak na cokolwiek wpływu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 pocieszenie jednak jezd swiętoje.....wa tyz ma ułomności heheh hipokrytka..od umoralniania sztuki i takich tam..strazniczka zgorszenia młodziezy w tv a tu prosze..jak ładnie..dla mnie boomba,, http://fakty.interia.pl/polska/news/skandal-w-sejmie-pijana-poslanka-pis,1215149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.11.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 pocieszenie jednak jezd switoje.....wa tyz ma ułomności heheh hipokrytka..od umoralniania sztuki i takich tam..strazniczka zgorszenia młodziezy w tv a tu prosze..jak ładnie..dla mnie boomba,, http://fakty.interia.pl/polska/news/skandal-w-sejmie-pijana-poslanka-pis,1215149 nooooo nieźle była dysponowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Napiszę to co w dzienniku : W nastepną środę podłączają mi gaz Dziś podpisałam umowę - cieszę się jak głupi dzwonkiem GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.11.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Napiszę to co w dzienniku : W nastepną środę podłączają mi gaz Dziś podpisałam umowę - cieszę się jak głupi dzwonkiem Też GRATULUJĘ i strasznie zazdroszczę! bo też czekam i czekam i czekam i czekam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Napiszę to co w dzienniku : W nastepną środę podłączają mi gaz Dziś podpisałam umowę - cieszę się jak głupi dzwonkiem Gratulacje, a co robisz 1.12.08 chyba się karnę na Sejm i na Kolumnową daj cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Napiszę to co w dzienniku : W nastepną środę podłączają mi gaz Dziś podpisałam umowę - cieszę się jak głupi dzwonkiem Gratuluję i zaczynam bąbelki mrozic na środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gratulacje, a co robisz 1.12.08 chyba się karnę na Sejm i na Kolumnową daj cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 fajnie, ze gaz bedzie przed urodzinkami a na urodziny w tym roku to wstan rano i powiedz sobie - juz nie pale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nefcia super wiadomość a kiedy te urodzinki Duchu mówiłam witaminkę C to Ty nie jak zawsze chłopy mądrzejsze som to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 17. 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no to wszystko wyjasnia dzięki Zeljko zapamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ej nie ma za co. Wydalam bo nie wiem czy Nefer sie przyzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no pewnikiem by się nie przyznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts