Nefer 22.11.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 i nefcia smigneła na testy hehe Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... nie jest wykluczone, że wrócę, ale Wy już będziecie spać , bo to potrwa :) Czego i Wam życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 nie śpimy Kasiu no widze właśnie ja nie spię, bo czekam, aż mi się zmywarka wyłączy Ale ona nie potrzebuje obstawy - i tak sie wyłączy i tak :) Z Tobą czy bez Ciebie Dobranocki ja wiem, ale piszczy okrutnie, żeby ją wyłączyć jeszcze z 5 minut i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 no więc "stosunkowo" udanej nocki życzę dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 jak wątpliwości nie ma nie ma i nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 No kurcze spac miałem isc ale se drincka nalałem..przypuszczasz ze w tej materii moge sie jeszce czegoś nauczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Duchu człowiek całe życie się uczy i głupi umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 nie dość ze mnie rozpija..to jeszcze morały prawi hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 o nie Duchu tego na mnie nie zwalisz pijesz bo chcesz ja do tego ręki nie przykładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hahaha..no dajże spokój..żarty o 1 w nocy tez sa wskazane bananika mi tu poprosze..a nie przejmować sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 skąd ja Ci cholera banana wezmę prawie wpół drugiej rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Miałbym pare pomysłów ale ok spoko..hehe Dzien dobry..ide sobie obiadek pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Przywitać się przyszłam popołudniowo Moja zmywara nie piszczy .... taka delikatna, czy źle ustawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ale było fajnie : była Rasia, DorciaQ, Mysza (z Dzidzią), Maluszek i jej mąż. Super było :) Ghost żałuj - same laski przyszły :) Oooo Rrmisia dzwoniła, ale nie dobiegłam - odsłuchałam wiadomość ( i telefon mi się wyładował ) Rrmisiu - wywiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 A zaraz jadę na budowę popalić w kominku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wiem ,wiem ,pewnie i tak bys sie wywiedziala . Zamowilas juz ostatecznie szafki kuchenne ,bo sie kolega odnalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wiem ,wiem ,pewnie i tak bys sie wywiedziala . Zamowilas juz ostatecznie szafki kuchenne ,bo sie kolega odnalazl Kuchnię zamawiam dopiero w styczniu - już jak będę płytki. W sumie mi sie nie pali a nie chcę potem miec problemu. Tak to już wszystko będzie na miejscu i będzie można wymiarować. Jutro przyjeżdżają płytki i klej ( kupiłam w firmie, ktorą mi podałaś , bo mieli rzeczywiście dobre ceny). Jeszcze muszę wpaść po folię w płynie - ale to już po drodze w jakiejś Casto czy coś...Cieszę się na ten gaz , bo Ten Facet Co Będzie Kładł Płytki może nie zmarznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 No widzisz , ze madrego to i dobrze posluchac To co zaoszczedzialas na kleju to wisisz mi flaszke Pewnie bys musiala dolozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ale było fajnie : była Rasia, DorciaQ, Mysza (z Dzidzią), Maluszek i jej mąż. Super było Ghost żałuj - same laski przyszły Ło matko bossko..zaś mnie chca wyswatać..nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ale było fajnie : była Rasia, DorciaQ, Mysza (z Dzidzią), Maluszek i jej mąż. Super było Ghost żałuj - same laski przyszły Ło matko bossko..zaś mnie chca wyswatać..nio.. A czemu nie, wszakze dobra zona to prawdziwy skarb. No ale ja juz widzialam z kim Ciebie swatali chlopaki . Nie wiem czy jaka bedzie mogła z Nią konkurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dobry wieczór Myszka z kim Ducha swatali bo jeszcze nie dopatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts