Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie śpimy Kasiu :D
no widze właśnie :lol:

ja nie spię, bo czekam, aż mi się zmywarka wyłączy :lol:

Ale ona nie potrzebuje obstawy - i tak sie wyłączy i tak :):) Z Tobą czy bez Ciebie :)

Dobranocki :)

ja wiem, ale piszczy okrutnie, żeby ją wyłączyć :lol:

jeszcze z 5 minut i po sprawie :)

Ale było fajnie : była Rasia, DorciaQ, Mysza (z Dzidzią), Maluszek i jej mąż. Super było :):) Ghost żałuj - same laski przyszły :):)

Oooo Rrmisia dzwoniła, ale nie dobiegłam - odsłuchałam wiadomość ( i telefon mi się wyładował :)) Rrmisiu - wywiem się :)

Wiem ,wiem ,pewnie i tak bys sie wywiedziala .

Zamowilas juz ostatecznie szafki kuchenne ,bo sie kolega odnalazl :roll:

Kuchnię zamawiam dopiero w styczniu - już jak będę płytki. W sumie mi sie nie pali a nie chcę potem miec problemu. Tak to już wszystko będzie na miejscu i będzie można wymiarować.

Jutro przyjeżdżają płytki i klej ( kupiłam w firmie, ktorą mi podałaś , bo mieli rzeczywiście dobre ceny). Jeszcze muszę wpaść po folię w płynie - ale to już po drodze w jakiejś Casto czy coś...Cieszę się na ten gaz , bo Ten Facet Co Będzie Kładł Płytki może nie zmarznie :):)

Ale było fajnie : była Rasia, DorciaQ, Mysza (z Dzidzią), Maluszek i jej mąż. Super było Ghost żałuj - same laski przyszły

Ło matko bossko..zaś mnie chca wyswatać..nio.. 8)

A czemu nie, wszakze dobra zona to prawdziwy skarb. No ale ja juz widzialam z kim Ciebie swatali chlopaki ;). Nie wiem czy jaka bedzie mogła z Nią konkurowac