Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sie umawiamy. Dzwonisz skąd Cię odebrać ( bo jak rozumiem w sprawie pracy tu zawitasz). Jedziemy do knajpy na piwo. Odstawiam Cię w zadane miejsce. Proste ? Ja pić nie muszę :):)

dziękuję dziękuję o mnie oczywiście nikt nie pomyślał :-?

Milcz - ja tu negocjuję :roll: - a Ty jesteś na podorędziu :)

hehe kamyk nie odpuszcze ci tak i tak moim zubom sie musisz przyjzec..a pracy przy nich bedziesz miał i pare gram musim wypic obowiazkowo..

Nefcia cos wykombinujem..

Cool :):) Ty na fotelu u Kamyka a ja z kieliszkiem w dłoni - tak też może być :):)

hehe kamyk nie odpuszcze ci tak i tak moim zubom sie musisz przyjzec..a pracy przy nich bedziesz miał i pare gram musim wypic obowiazkowo..

Nefcia cos wykombinujem..

Cool :):) Ty na fotelu u Kamyka a ja z kieliszkiem w dłoni - tak też może być :):)

i juz widzę ten piękny uśmiech po zabiegu :lol: :lol: :lol:

Nef..:siem człowiek musi o swoje upomnieć bo go zjedzom :wink: :lol:

Ghost: zuby zubami a prwko to ja bym siem nie martwił niech Ci Nefcia powie :wink: (a odległośc nie gra roli :lol: :lol: :lol: )

Potwierdzam :) To straszne, ale potwierdzam ( dalej mam wyrzuty sumienia :) Pozdrów mojego Kierowcę :))

Nef..:siem człowiek musi o swoje upomnieć bo go zjedzom :wink: :lol:

Ghost: zuby zubami a prwko to ja bym siem nie martwił niech Ci Nefcia powie :wink: (a odległośc nie gra roli :lol: :lol: :lol: )

Potwierdzam :) To straszne, ale potwierdzam ( dalej mam wyrzuty sumienia :) Pozdrów mojego Kierowcę :))

jakie wyrzuty proszę o częściej :lol: :lol: :lol:

kutwa za tydzien andrzejki mimo ze w fatherlandzie nie obchodzimy imienin to andrzej barbara i joseph maja na slusku przesrane i robic muszom..6tego w sobote mam dwudniowe szkolenie z moimi głabami w sochaczewie..

wiec 13 sty grudzien najpredzej..ale musze jakies spanko sobie poszykowac..