Nefer 23.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dopiero w styczniu ? NO nie żartuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 co łun zwriował w styczniu toć to za rok duchu mniej litość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 oj na pewno bede wczesniej kilka razy ale jakos nie widze szans na ostanie na noc..jak sie dostane spowrotem brak prawka mnie morduje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Sie umawiamy. Dzwonisz skąd Cię odebrać ( bo jak rozumiem w sprawie pracy tu zawitasz). Jedziemy do knajpy na piwo. Odstawiam Cię w zadane miejsce. Proste ? Ja pić nie muszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Sie umawiamy. Dzwonisz skąd Cię odebrać ( bo jak rozumiem w sprawie pracy tu zawitasz). Jedziemy do knajpy na piwo. Odstawiam Cię w zadane miejsce. Proste ? Ja pić nie muszę :) dziękuję dziękuję o mnie oczywiście nikt nie pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Sie umawiamy. Dzwonisz skąd Cię odebrać ( bo jak rozumiem w sprawie pracy tu zawitasz). Jedziemy do knajpy na piwo. Odstawiam Cię w zadane miejsce. Proste ? Ja pić nie muszę :) dziękuję dziękuję o mnie oczywiście nikt nie pomyślał Milcz - ja tu negocjuję - a Ty jesteś na podorędziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hehe kamyk nie odpuszcze ci tak i tak moim zubom sie musisz przyjzec..a pracy przy nich bedziesz miał i pare gram musim wypic obowiazkowo..Nefcia cos wykombinujem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hehe kamyk nie odpuszcze ci tak i tak moim zubom sie musisz przyjzec..a pracy przy nich bedziesz miał i pare gram musim wypic obowiazkowo.. Nefcia cos wykombinujem.. Cool :) Ty na fotelu u Kamyka a ja z kieliszkiem w dłoni - tak też może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Nef..:siem człowiek musi o swoje upomnieć bo go zjedzom Ghost: zuby zubami a prwko to ja bym siem nie martwił niech Ci Nefcia powie (a odległośc nie gra roli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hehe kamyk nie odpuszcze ci tak i tak moim zubom sie musisz przyjzec..a pracy przy nich bedziesz miał i pare gram musim wypic obowiazkowo.. Nefcia cos wykombinujem.. Cool :) Ty na fotelu u Kamyka a ja z kieliszkiem w dłoni - tak też może być :) i juz widzę ten piękny uśmiech po zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Nef..:siem człowiek musi o swoje upomnieć bo go zjedzom Ghost: zuby zubami a prwko to ja bym siem nie martwił niech Ci Nefcia powie (a odległośc nie gra roli ) Potwierdzam To straszne, ale potwierdzam ( dalej mam wyrzuty sumienia Pozdrów mojego Kierowcę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Nef..:siem człowiek musi o swoje upomnieć bo go zjedzom Ghost: zuby zubami a prwko to ja bym siem nie martwił niech Ci Nefcia powie (a odległośc nie gra roli ) Potwierdzam To straszne, ale potwierdzam ( dalej mam wyrzuty sumienia Pozdrów mojego Kierowcę ) jakie wyrzuty proszę o częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 skubancie mnie wrabiajom nic ni mosz robic z moimi zubami tylko sie przyjrzec...robic nic nie dom..jak na razie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 skubancie mnie wrabiajom nic ni mosz robic z moimi zubami tylko sie przyjrzec...robic nic nie dom..jak na razie.. Uuuuuuuuuu to Ty taki kozak jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 skubancie mnie wrabiajom nic ni mosz robic z moimi zubami tylko sie przyjrzec...robic nic nie dom..jak na razie.. to doprze będziemy mieli więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 przekonałeś mnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 przekonałeś mnie hehe ze mną jak z dzieckiem ,to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 kutwa za tydzien andrzejki mimo ze w fatherlandzie nie obchodzimy imienin to andrzej barbara i joseph maja na slusku przesrane i robic muszom..6tego w sobote mam dwudniowe szkolenie z moimi głabami w sochaczewie..wiec 13 sty grudzien najpredzej..ale musze jakies spanko sobie poszykowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 12 mam imieniny :) W razie kaszanki : http://www.noce.pl/SR/index2.php?lang=pl&k=2&pk=6 http://www.topwarsawhotels.com/pl/?gclid=CNapkK21jJcCFQFbtAod4zEo9w http://www.dobranoc.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 zaraz zaraz to Ty do nas spać przyjezdzasz? siem wogle tym nie przeimuj ja Cię przechowam a i sochaczew nie zagranica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts