Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia lepij nie...pewnie..ci w kominku zapaliłem heheh :p

A nazywaj to jak chcesz :) Zaraz jadę na budowę , bo płytki przywożą :):) To se rozpalę w kominku - niech się grzeje, bo dziś ma być podobno -4 w nocy a u mnie podłogówka nabita :) I z Rasią się umówiłam :)

kamyk dopóki mniem nie usłyszom na zywo..to tyz mnie lubiom heh potem bywo różnie..mnie sie albo kocha albo nienawidzi z przewaga tego drugiego..

Tak to juz jest z ludzmi odbiegającymi od przecietnosci zeby nie powiedziec indywidualistami. 0 albo 1. Nie ma stanów pośrednich. Szyściutko piknie skwantowane

:roll: :roll: :roll: hahahahaha

słowem gdzie ghost nie moze tam kamyka posle??(bez urazy rzecz jasna hihi)..

nefcia przesyłke odebrała??

Rano nie mam takiej opcji ( poczta od 8.00 a dzieci na 8.00 do szkoły) odbiorę po robocie - dam cynk :)

kamyk dopóki mniem nie usłyszom na zywo..to tyz mnie lubiom heh potem bywo różnie..mnie sie albo kocha albo nienawidzi z przewaga tego drugiego..

Tak to juz jest z ludzmi odbiegającymi od przecietnosci zeby nie powiedziec indywidualistami. 0 albo 1. Nie ma stanów pośrednich. Szyściutko piknie skwantowane

Nio popatrz system zero jedynkowy w mem przypadku siem dowiadujem..heheh

Hej Neferko :lol:

gratuluję gazu :D pewnie troszkę masz stresu że tu mróz a ciepła niet :roll:

mam prośbę mogłabyś podać mi namiar na ekipę od katon-gipsu, muszę się chyba zacząć rozglądać coby na wiosnę nie zostać bez scian :roll:

Chajcuję cały dzień kominkiem - nie jest źle, ale do nirwany daleko :)

Posłałam na priva :)

Buziaczki