dobroszka 24.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hahahahahhahah....mysza ma zmysł..a niech mnie.. no poza zmysłem , to Męża ma..... No ma ma, ale on juz spi i chyba nic odemnie nie chce ;( Ale zawsze TY możesz chcieć coś od niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witanko poranne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nefciu, dobry duszku, trzymaj kciuki za mój licznik gazowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam kciuki trzymac bedem.. ale ty weź ze sobą jakby cio http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam kciuki trzymac bedem.. ale ty weź ze sobą jakby cio http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o015.gif dzięki duchu! Co dwa duszki to nie jeden. Już jestem spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Neferko to jest ten mój gres http://img368.imageshack.us/img368/5880/gredos67qe0.jpg Azteca Ceramica, Gredos 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Przyszłam życzyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nefciu, dobry duszku, trzymaj kciuki za mój licznik gazowy! Czymam :) ładny ten gres- rzeczywiście podobny do tego mojego w fakturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nefciu, dobry duszku, trzymaj kciuki za mój licznik gazowy! a ja to co. Tez trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Cześć słoneczny, zaśnieżony poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Cześć słoneczny, zaśnieżony poranek Czeeee I pięknie jest, tylko gumy letnie :) Jutro zmieniam butki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień doberek oooo Neferko a ja myślałam, że tylko ja tak w sandałkach jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień doberek oooo Neferko a ja myślałam, że tylko ja tak w sandałkach jeżdżę :) Ale ABS dziś trochę nadużywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jaaaaahoooooo!!! Mam gazikomierz!!! Wszystkim ogromne buziaki za kciuki!!! Myszko dołożyłaś im ogonkiem i jak się pospieszyli! http://img81.imageshack.us/img81/1368/gazikomierzmjkochanyuy3.jpg Nefciu zaczarowałaś! Mnie też - biorę się do roboty! Może ten termin z przeprowadzką na święta nie był tak całkiem od czapy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dumnej z gazikomierza rasi dostało się właśnie bycie dumnym z forumowiczowania! Gazikomierz pyknął mi setny post Normalnie cieszę sie jak dziecko i nie wiem z czego bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dumnej z gazikomierza rasi dostało się właśnie bycie dumnym z forumowiczowania! Gazikomierz pyknął mi setny post Normalnie cieszę sie jak dziecko i nie wiem z czego bardziej! Napisz jak było :) bo nie wiem czego się jutro spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jaaaaahoooooo!!! Mam gazikomierz!!! Wszystkim ogromne buziaki za kciuki!!! Myszko dołożyłaś im ogonkiem i jak się pospieszyli! http://img81.imageshack.us/img81/1368/gazikomierzmjkochanyuy3.jpg Nefciu zaczarowałaś! Mnie też - biorę się do roboty! Może ten termin z przeprowadzką na święta nie był tak całkiem od czapy??? NO TO TERAZ JUŻ DZIENNIK MUSISZ ZAŁOŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dumnej z gazikomierza rasi dostało się właśnie bycie dumnym z forumowiczowania! Gazikomierz pyknął mi setny post Normalnie cieszę sie jak dziecko i nie wiem z czego bardziej! Napisz jak było :) bo nie wiem czego się jutro spodziewać Oprócz tego, ze najpierw panowie pomylili posesje i chcieli założyć mój licznik sąsiadce dwa domy dalej , to wszystko trwało 10 minut i nic nie bolało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dumnej z gazikomierza rasi dostało się właśnie bycie dumnym z forumowiczowania! Gazikomierz pyknął mi setny post Normalnie cieszę sie jak dziecko i nie wiem z czego bardziej! Napisz jak było :) bo nie wiem czego się jutro spodziewać Oprócz tego, ze najpierw panowie pomylili posesje i chcieli założyć mój licznik sąsiadce dwa domy dalej , to wszystko trwało 10 minut i nic nie bolało! Ufff - to dobrze, bo ja jutro zamierzam też kociołek odpalić i już zacząć grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dumnej z gazikomierza rasi dostało się właśnie bycie dumnym z forumowiczowania! Gazikomierz pyknął mi setny post Normalnie cieszę sie jak dziecko i nie wiem z czego bardziej! Napisz jak było :) bo nie wiem czego się jutro spodziewać Oprócz tego, ze najpierw panowie pomylili posesje i chcieli założyć mój licznik sąsiadce dwa domy dalej , to wszystko trwało 10 minut i nic nie bolało! Ufff - to dobrze, bo ja jutro zamierzam też kociołek odpalić i już zacząć grzać Bo to wszystko przez Ciebie, sama wiesz... To teraz to już mus dać do pieca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts