Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale o tym wiesz :

1. Jakie hasło jest do plików *.zpo?

Plików .zpo nie należy rozpakowywać programem zip. Jeżeli plik po ściągnięciu z internetu posiada rozszerzenie zip to należy je zmienić tak, aby posiadał rozszerzenie zpo. A następnie za pomocą programu KS-SWD w menu Konkurs ofert->Zapytania ofertowe zaimportować to zapytanie. 2. Jakie jest hasło do programu KSSWD ?

Hasło brzmi: a

3. Dalczego nie jest widoczna oferta po bezbłędnie dokonanym imporcie?

Należy wskazać w polu OD NFZ: 03-00 oraz rok 2006.

4. Co to jest Sufiks Dokumentu?

Sufiks dokumentów (kod identyfikujący pliki generowane w programie KS-SWD). W przypadku zainstalowania programu KS-SWD na kilku komputerach za jego pomocą świadczeniodawca może wyróżnić jednostki podległe (np. poradnie w obrębie szpitala). Każda z tych jednostek będzie rejestrowała wykonanie usług odnośnie określonych punktów umowy z Oddziałem NFZ, a następnie będzie mogła wystawiać rachunki oraz raporty, których numer zostanie rozszerzony o ww. kod.

5. W przypadku problemów z instalacją aktualizacji KS-SWD do wersji 2005_07_2_0 i komunikacie "permission danied" należy :

1. Przekopiować z dostarczonej płyty CD Katalog \pliki\oprogramowanie\swd2005_07_2_0 _short na dysk twardy

2. Zdjąć z katalogu i wszytkich znajdujących się w nim plików atrybut "tylko do odczytu"

(Kliknąć prawym przysickiem myszy na kalalogu i wybrać opcje Właściwości i odznaczyć tylko do odczytu)

3. Uruchomić aktualizację z dysku twardego

Adresat: Wybierz adresata listuKonkursMaria Kryzińska-Muciek - ambulatoryjna op. specj.Marek Sobczuk - StomatologiaGrzegorz Gąbka - profilaktyczne progr. zdrow.Agnieszka Wodzyńska - rehabilitacja

Twoje imię i nazwisko:

Twój E-mail:

Priorytet: NormalnyPilneOdpowiedź nie jest konieczna

Temat listu:

Treść listu:

i aktualizację pobierz ze strony :)

http://www.nfz-warszawa.pl/index/ksswd

to nie ten program jest ale to ja już może coś wykombinuję :wink:

OK - oni tam mają naje...e jak u cyganki w tobołku :):) SWD KO ?

Wszelkie kontakty z NFZ przebija tylko ZUS :):)

BUziaczki - lecę spać - jutro 7.00 :)

Pa

a jaką Kamyk zabawkę ma :o

Jesli zabawka ma zwiazek z avatarem to wiem :D

Kiedys to kradli takie emki

Super , pogoda troche nie halo na takie zabawki , no ale :D

Neferka

Ja nie wiem jak Ty dajesz rade wstawac tak rano jesli tak pozno sie kladziesz

Nefer czy możesz mi pwoeidzieć w których sklepach int wyceniałaś sprzęty do łazienek?

Początkowo szukałam, gdzie jest najtaniej - poszczególne produkty - dopiero po lekturze Towjego dziennika zorientowałam się, że można wszystko wycenić w jednym sklepie - no ale ja blondynka :roll: :lol:

Co do snu - u mnie max godzina za jednym razem i to z dwumieisęcznym ssakiem przy cucy - przez całą noc może 5-6 godzin - oby do wiosny :wink:

pobieram plik ze stronki na dysk i zapisuje mi się to w zip a qrwa na stroce jest napisane że trzeba przekształcic ten plik w jakieś zpo tylko qrwa nikt nie napisał jak (niby piszą że trzeba zmienić nazwę pliku ale to nic nie daje)no juz ze 4 godziny nie moge tego przerobić a potrzebne mi to :evil: :evil:

Kamyk qrwa ściągnij sobie Total Commandera. Następnie zaznacz plik i kliknij klawisz F6. Końcówke *.zip zamień na *.zpo i powinno zadziałać. oczywiście musisz pamiętać że total commander ma 2 okienka. W pierwszym okienku wybierasz plik a w drugim miejsce gdzie ten zmieniony plik sie zapisze. Dasz rade :)

Nie ma to jak twardy i konkretny nauczyciel. chwała

Ale o tym wiesz :

1. Jakie hasło jest do plików *.zpo?

Plików .zpo nie należy rozpakowywać programem zip. Jeżeli plik po ściągnięciu z internetu posiada rozszerzenie zip to należy je zmienić tak, aby posiadał rozszerzenie zpo. A następnie za pomocą programu KS-SWD w menu Konkurs ofert->Zapytania ofertowe zaimportować to zapytanie. 2. Jakie jest hasło do programu KSSWD ?

Hasło brzmi: a

3. Dalczego nie jest widoczna oferta po bezbłędnie dokonanym imporcie?

Należy wskazać w polu OD NFZ: 03-00 oraz rok 2006.

4. Co to jest Sufiks Dokumentu?

Sufiks dokumentów (kod identyfikujący pliki generowane w programie KS-SWD). W przypadku zainstalowania programu KS-SWD na kilku komputerach za jego pomocą świadczeniodawca może wyróżnić jednostki podległe (np. poradnie w obrębie szpitala). Każda z tych jednostek będzie rejestrowała wykonanie usług odnośnie określonych punktów umowy z Oddziałem NFZ, a następnie będzie mogła wystawiać rachunki oraz raporty, których numer zostanie rozszerzony o ww. kod.

5. W przypadku problemów z instalacją aktualizacji KS-SWD do wersji 2005_07_2_0 i komunikacie "permission danied" należy :

1. Przekopiować z dostarczonej płyty CD Katalog \pliki\oprogramowanie\swd2005_07_2_0 _short na dysk twardy

2. Zdjąć z katalogu i wszytkich znajdujących się w nim plików atrybut "tylko do odczytu"

(Kliknąć prawym przysickiem myszy na kalalogu i wybrać opcje Właściwości i odznaczyć tylko do odczytu)

3. Uruchomić aktualizację z dysku twardego

Adresat: Wybierz adresata listuKonkursMaria Kryzińska-Muciek - ambulatoryjna op. specj.Marek Sobczuk - StomatologiaGrzegorz Gąbka - profilaktyczne progr. zdrow.Agnieszka Wodzyńska - rehabilitacja

Twoje imię i nazwisko:

Twój E-mail:

Priorytet: NormalnyPilneOdpowiedź nie jest konieczna

Temat listu:

Treść listu:

O bosze Neff, Ty gadasz jak FAQ ;)

a jaką Kamyk zabawkę ma :o

Jesli zabawka ma zwiazek z avatarem to wiem :D

Kiedys to kradli takie emki

Super , pogoda troche nie halo na takie zabawki , no ale :D

Neferka

Ja nie wiem jak Ty dajesz rade wstawac tak rano jesli tak pozno sie kladziesz

to jest tylko na suchą i słoneczną nawierzchnię :lol: (p-otworek stoi se w garazu :lol: ) :lol: :lol: