Nefer 25.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 odesłałam Ci - masz w załączniku JUż w pliku .zpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ale u mnie nie wiem czemu ściąga się tylko tym pi...lonym zipem A u mnie się otwiera tylko prosi o hasło :) Ale ja nie chcę hasła, bo to o zębulcach jest no to masz tak jak ja hasła nie ma do tego i wtym cały jest ambaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ile to waży kamyk..poslij na email albo gadulcem..niezassasz commanderem w commanderze mozesz zmienic rozszerzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jakby nie zadziałao poslij m tyz w emailu albo gg zrobie..ci to hehe poszło na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Teraz się udało - masz na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Zapisz ten załącznik - masz soft do tego na kompie to otworzysz. Ja nie mam tego softu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale o tym wiesz : 1. Jakie hasło jest do plików *.zpo?Plików .zpo nie należy rozpakowywać programem zip. Jeżeli plik po ściągnięciu z internetu posiada rozszerzenie zip to należy je zmienić tak, aby posiadał rozszerzenie zpo. A następnie za pomocą programu KS-SWD w menu Konkurs ofert->Zapytania ofertowe zaimportować to zapytanie. 2. Jakie jest hasło do programu KSSWD ?Hasło brzmi: a 3. Dalczego nie jest widoczna oferta po bezbłędnie dokonanym imporcie?Należy wskazać w polu OD NFZ: 03-00 oraz rok 2006. 4. Co to jest Sufiks Dokumentu?Sufiks dokumentów (kod identyfikujący pliki generowane w programie KS-SWD). W przypadku zainstalowania programu KS-SWD na kilku komputerach za jego pomocą świadczeniodawca może wyróżnić jednostki podległe (np. poradnie w obrębie szpitala). Każda z tych jednostek będzie rejestrowała wykonanie usług odnośnie określonych punktów umowy z Oddziałem NFZ, a następnie będzie mogła wystawiać rachunki oraz raporty, których numer zostanie rozszerzony o ww. kod. 5. W przypadku problemów z instalacją aktualizacji KS-SWD do wersji 2005_07_2_0 i komunikacie "permission danied" należy : 1. Przekopiować z dostarczonej płyty CD Katalog \pliki\oprogramowanie\swd2005_07_2_0 _short na dysk twardy 2. Zdjąć z katalogu i wszytkich znajdujących się w nim plików atrybut "tylko do odczytu" (Kliknąć prawym przysickiem myszy na kalalogu i wybrać opcje Właściwości i odznaczyć tylko do odczytu) 3. Uruchomić aktualizację z dysku twardego Adresat: Wybierz adresata listuKonkursMaria Kryzińska-Muciek - ambulatoryjna op. specj.Marek Sobczuk - StomatologiaGrzegorz Gąbka - profilaktyczne progr. zdrow.Agnieszka Wodzyńska - rehabilitacja Twoje imię i nazwisko: Twój E-mail: Priorytet: NormalnyPilneOdpowiedź nie jest konieczna Temat listu: Treść listu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 i aktualizację pobierz ze strony http://www.nfz-warszawa.pl/index/ksswd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nef.. dzięki Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nef.. dzięki Ci bardzo Już Ci się udało ? No to super , bo masz mało czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 i aktualizację pobierz ze strony http://www.nfz-warszawa.pl/index/ksswd to nie ten program jest ale to ja już może coś wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 i aktualizację pobierz ze strony http://www.nfz-warszawa.pl/index/ksswd to nie ten program jest ale to ja już może coś wykombinuję OK - oni tam mają naje...e jak u cyganki w tobołku :) SWD KO ? Wszelkie kontakty z NFZ przebija tylko ZUS :) BUziaczki - lecę spać - jutro 7.00 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzien dobry widze ze ktos bluzga na nfz, wiem cos o tym calkiem niedawno przebrnelam jakims cudem przez ofertowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a jaką Kamyk zabawkę ma Jesli zabawka ma zwiazek z avatarem to wiem Kiedys to kradli takie emki Super , pogoda troche nie halo na takie zabawki , no ale Neferka Ja nie wiem jak Ty dajesz rade wstawac tak rano jesli tak pozno sie kladziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ja sypiam max 6 godzin i nie jest źle przyszłam się przywitać i odmeldować - dzisiaj urlopik z rajdem po urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nefer czy możesz mi pwoeidzieć w których sklepach int wyceniałaś sprzęty do łazienek? Początkowo szukałam, gdzie jest najtaniej - poszczególne produkty - dopiero po lekturze Towjego dziennika zorientowałam się, że można wszystko wycenić w jednym sklepie - no ale ja blondynka Co do snu - u mnie max godzina za jednym razem i to z dwumieisęcznym ssakiem przy cucy - przez całą noc może 5-6 godzin - oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 pobieram plik ze stronki na dysk i zapisuje mi się to w zip a qrwa na stroce jest napisane że trzeba przekształcic ten plik w jakieś zpo tylko qrwa nikt nie napisał jak (niby piszą że trzeba zmienić nazwę pliku ale to nic nie daje)no juz ze 4 godziny nie moge tego przerobić a potrzebne mi to Kamyk qrwa ściągnij sobie Total Commandera. Następnie zaznacz plik i kliknij klawisz F6. Końcówke *.zip zamień na *.zpo i powinno zadziałać. oczywiście musisz pamiętać że total commander ma 2 okienka. W pierwszym okienku wybierasz plik a w drugim miejsce gdzie ten zmieniony plik sie zapisze. Dasz rade Nie ma to jak twardy i konkretny nauczyciel. chwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ale o tym wiesz : 1. Jakie hasło jest do plików *.zpo? Plików .zpo nie należy rozpakowywać programem zip. Jeżeli plik po ściągnięciu z internetu posiada rozszerzenie zip to należy je zmienić tak, aby posiadał rozszerzenie zpo. A następnie za pomocą programu KS-SWD w menu Konkurs ofert->Zapytania ofertowe zaimportować to zapytanie. 2. Jakie jest hasło do programu KSSWD ? Hasło brzmi: a 3. Dalczego nie jest widoczna oferta po bezbłędnie dokonanym imporcie? Należy wskazać w polu OD NFZ: 03-00 oraz rok 2006. 4. Co to jest Sufiks Dokumentu? Sufiks dokumentów (kod identyfikujący pliki generowane w programie KS-SWD). W przypadku zainstalowania programu KS-SWD na kilku komputerach za jego pomocą świadczeniodawca może wyróżnić jednostki podległe (np. poradnie w obrębie szpitala). Każda z tych jednostek będzie rejestrowała wykonanie usług odnośnie określonych punktów umowy z Oddziałem NFZ, a następnie będzie mogła wystawiać rachunki oraz raporty, których numer zostanie rozszerzony o ww. kod. 5. W przypadku problemów z instalacją aktualizacji KS-SWD do wersji 2005_07_2_0 i komunikacie "permission danied" należy : 1. Przekopiować z dostarczonej płyty CD Katalog \pliki\oprogramowanie\swd2005_07_2_0 _short na dysk twardy 2. Zdjąć z katalogu i wszytkich znajdujących się w nim plików atrybut "tylko do odczytu" (Kliknąć prawym przysickiem myszy na kalalogu i wybrać opcje Właściwości i odznaczyć tylko do odczytu) 3. Uruchomić aktualizację z dysku twardego Adresat: Wybierz adresata listuKonkursMaria Kryzińska-Muciek - ambulatoryjna op. specj.Marek Sobczuk - StomatologiaGrzegorz Gąbka - profilaktyczne progr. zdrow.Agnieszka Wodzyńska - rehabilitacja Twoje imię i nazwisko: Twój E-mail: Priorytet: NormalnyPilneOdpowiedź nie jest konieczna Temat listu: Treść listu: O bosze Neff, Ty gadasz jak FAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a jaką Kamyk zabawkę ma Jesli zabawka ma zwiazek z avatarem to wiem Kiedys to kradli takie emki Super , pogoda troche nie halo na takie zabawki , no ale Neferka Ja nie wiem jak Ty dajesz rade wstawac tak rano jesli tak pozno sie kladziesz to jest tylko na suchą i słoneczną nawierzchnię (p-otworek stoi se w garazu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzien dobry widze ze ktos bluzga na nfz, wiem cos o tym calkiem niedawno przebrnelam jakims cudem przez ofertowanie szacun Anja a ja siedziałem do 3.30 i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts