ghost34 27.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 obcujecie z wariatem bezmuskowym to was zestresował psplasam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nic sie nie stalo wazne, ze wszytsko wyjasnione kazdy sie czsami zasugeruje czyms i potem wyskakuje jak Filip z konopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ależ Kochani - spoko moko - do wygrzewania jeszcze trochę. NIE UWIERZYCIE KU.RWA, NIE UWIERZYCIE Otóż panowie zazbroili piec, pogodówkę , sterownik pokojowy - co kto chce.No i jedziemy. A tu NIE MA GAZU. NO doooobra - spokojnie. Ja do rozdzielni gazu dzwonię, monter do pogotowia gazowego. Na rozdzielni gazu pan mi mówi , że mam chu...go montera, bo reduktora nie umie w skrzynce otworzyć.Mówię mu żeby spadał na szczaw. Pogotowie gazowie już jedzie. Przyjechało pięciu miłych panów. Zamknęli reduktor. Otworzyli reduktor.Gów.no. NO to sobie gadamy - albo wykonawca przyłacze spierdolił, albo .... uwaga ... nie ma wcinki (job gazowni). Pogotowie dzwoni na rozdzielnię gazu i czekamy. Przchodzi informacja : instalacja jest - a co - ale WCINKI NIE MA W GAZOCIĄG. A teraz numer roku, Wczoraj dwaj monterzy gazowni przyjechali zakładać licznik.Protokół otrzymałam podpisany imieniem i nazwiskiem.W protokole stoi : "przy gazomierzu zapach gazu mocno wyczuwalny". JAKIEGO K.URWA GAZU jak tam nie ma gazu ???????????????????????? Czyli mam przed sobą protokół sfałszowany ? No tak. I pracownika trzeba na badania wysłać , bo ma omamy węchowe. Pogotowie się zebrało ( zostawiając mi nazwisko pani, do ktorej mam dzwonić w rozdzielni). Pan od pieca pojechał - no bo na co tu czekać ? Dzwonię do rozdzielni.Proszę panią.Pani odbiera.Przedstawiam się - ona mi wchodzi w pół zdania: -Wiem, wiem, nie ma wcinki. Ale musi pani opieprzyć montera !- Droga Pani - odpowiadam - mam w d.upie waszego montera. - Ale ten pan co wcinki robi to jest w terenie i będzie po 14.00 to ja pani teraz nie dopowiem na żadne pytanie - mówi pani. - NIech zadzwoni i przyjedzie.- ALe on ma terminy na połowę grudnia ........- mówi miła pani jedząc coś właśnie. - Taaaaaaaaaa ? - pytam - to może ten pan do mnie zadzwoni i uzgodni dlaczego spierdoliliście robotę ? Żądam natychmiast ekipy, ktora rozbierze ten pierdolony chodnik i zrobi wcinkę. A wasz monter to mi dokument sfałszował, więc macie problem. - No tak, oczywiście, to nasza wina, zrobimy wszystko co w naszej mocy, żeby to naprawić. Oczywiście jutro, pojutrze powinno być wszystko gotowe. No i KU.RWA czekam teraz na telefon. Fajnie ?Zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 o matko Znioslas jajo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Współczuje Ci baaardzo, dobrze ze to koniec tzw mediów. Choć muszę powiedzieć ze ten opis jest prawie tak dobry jak z Panią w rejonie energetycznym no może nawet lepszy. W sumie to ci monterzy mogli czuć zapach gazu tylko wiesz nie takiego GZ-50 tylko innego zalezy czego sie nazarli. Bo innego wytłumaczenia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Przepraszam , na obecnym etapie moje elokwencja wyraża się tylko w jednym zdaniu : K.urwa je.bana ich mać. Staczam się . Czekam na telefon od skurwysynó.w. Do 14.15 max. I wtedy się dopiero rozwinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u040.gif ja pierd..lę..ale jazda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No takie poklęcie pomaga zdecydowanie nie żałuj sobie . A zrobienie wcinki to szybka sprawa ważne ze licznik i kwity są. Pamiętam jak moi rodzice czekali 3 miesiące na włączenie gazu wcinka była licznik był odbiór był, ale w łapę nie dali i czekali od września do grudnia na odkręcenie kurka. to dopiero hu-nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nie wiem dlaczego do 14.15 ale zeby sie nie okazalo ze nie zdazysz pozniej pojechac na zywo wystapic , bo oni chyba do 15.00 pracuja .I dzien w plecy . Normalnie rece mi opadly prawde mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 http://www.nfow.pl/images/smiles/gun.gif To dla ciebie Nefcia na gazownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nie wiem dlaczego do 14.15 ale zeby sie nie okazalo ze nie zdazysz pozniej pojechac na zywo wystapic , bo oni chyba do 15.00 pracuja . I dzien w plecy . Normalnie rece mi opadly prawde mowiac Ja ich zadręczę. Benzyny palić nie zamierzam Porozmawiamy sobie na by phone. Oni nie nagrywaja rozmów Ale wieczór już bedą dziś mieli spierd.olony A teraz zjem sobie je.banego Big Tasty Na obadek Ja mam czaaaaaaaas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 http://www.nfow.pl/images/smiles/gun.gif To dla ciebie Nefcia na gazownie śliczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 27.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nefer - sprawe gazu pilnie u Ciebei obserwuję bo jestem też na tym samym etapie . Powiem Ci szczerze że przy całym tragiźmie tej sytuacji - popłakałam sie ze smiechu - nasza polska rzeczywistość u mnie instalacja wewnętrzna jest + piec jest - grzeje na butle żeby wygrzac wylewki a wcinki jak nie było tak nie ma ..... Szlak By ich trafił !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Przepraszam , na obecnym etapie moje elokwencja wyraża się tylko w jednym zdaniu : K.urwa je.bana ich mać. Staczam się . Czekam na telefon od skurwysynó.w. Do 14.15 max. I wtedy się dopiero rozwinę Rozwiń sie i to tak od serca Co za jełopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nefer - sprawe gazu pilnie u Ciebei obserwuję bo jestem też na tym samym etapie . Powiem Ci szczerze że przy całym tragiźmie tej sytuacji - popłakałam sie ze smiechu - nasza polska rzeczywistość u mnie instalacja wewnętrzna jest + piec jest - grzeje na butle żeby wygrzac wylewki a wcinki jak nie było tak nie ma ..... Szlak By ich trafił !!!! A na kiedy masz termin w umowie o przyłacze ? Ja tak na 3 m-ce przed terminem dzwoniłam praktycznie kilka razy w tygodniu zapytać jak tam moja wcinka I patrz kur.wa - i tak się nie udało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No ale czekaj , przeciez byla ekipa, zeby wcinke zrobic z tego co pamietam .To co oni robili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nefer wspolczuje, ja tez teraz walcze o gaz, juz myslalam ze poleci a tu guzik niestety nie mam takiej sily persfazji jak ty wtedy by moze pani sie pospieszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 http://www.nfow.pl/images/smiles/gun.gif To dla ciebie Nefcia na gazownie śliczne :) jeszcze 3 rzeczy do zrobienia: http://www.nfow.pl/images/smiles/transporter.gif http://www.nfow.pl/images/smiles/phones.gif http://www.nfow.pl/images/smiles/pupa.gif http://www.nfow.pl/images/smiles/zabic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 27.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 eee termin to ja mam na luty Ale rok sie gazownia przygladła moim papierom- budowaliśmy częściowo na rodziców gruncie a w międzyczasie był robiony podział - tak wiec rok walczyli z papierami - wysłąli nas nawet do notariusz zeby im robic słuzebnosć, notariusz sie nie zgodził wiec znowu oglądali aż w końcu kogoś oswieciło ze ........droga jest moja i nawet już od 3 lat ma słuzebnosć pod gaz i nic nie potrzeba . Z tego wszystkiego miałm mieć ten cholerny gaz w domu szybciej - a tu ani widu ani słychu i nawet nie wiadomo kogo pytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nefer - sprawe gazu pilnie u Ciebei obserwuję bo jestem też na tym samym etapie . Powiem Ci szczerze że przy całym tragiźmie tej sytuacji - popłakałam sie ze smiechu - nasza polska rzeczywistość u mnie instalacja wewnętrzna jest + piec jest - grzeje na butle żeby wygrzac wylewki a wcinki jak nie było tak nie ma ..... Szlak By ich trafił !!!! A na kiedy masz termin w umowie o przyłacze ? Ja tak na 3 m-ce przed terminem dzwoniłam praktycznie kilka razy w tygodniu zapytać jak tam moja wcinka I patrz kur.wa - i tak się nie udało :) U mnie od razu powiedzieli ze 3k do reki za to żeby gaz popłynął wtedy kiedy chce a nie kiedy im pasuje. Dlatego zrezygnowałem z gazu http://www.nfow.pl/images/smiles/matrix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts