Nefer 25.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Własnie przeczytałam Twój wpis o decyzji dotyczącej przyłącza gazowego. U nas podłączaliśmy na raz całą ulicę. Też pierwotnie mieliśmy wyznaczony dość długi czas oczekiwania na podłączenie. Udało sie jednak nakłonić gazownię, żeby pozwolili wykonać to podłączenie prywatnej firmie. Argument: oni nie mieli mocy przerobowych a my potrzebowaliśmy opału. Zgodzili się. Było szybciej i taniej. Może spróbuj tak to załatwić. Dzieki Joshi - z tego co widzę wypada mi mieć gaz w okolicy sierpnie - września 2007 - i chyba będzie good - zdążę wybudować coś co można podłączyć. Przeprowadzka lato 2008 najwcześniej, bo się nie pali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 nie za wesolo z tym gazem wesoło nie jest, ale śmieszniej na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aj, nie jest tak zle z tym gazem. Wazne, ze bedzie. Patrz, zawsze na ta strone pozytywna... A przy okazji.., dasz rade kobito, bo Tobie po prostu, MUSI sie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aj, nie jest tak zle z tym gazem. Wazne, ze bedzie. Patrz, zawsze na ta strone pozytywna... A przy okazji.., dasz rade kobito, bo Tobie po prostu, MUSI sie udac. Jestem coraz bliżej, coraz bliżej, coraz bliżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.10.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dżizas, Nefer co się dzieje w tej stolicy? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gifczy w W-wie przyłącze może wykonać tylko gazownia? kiedy jej się spodoba?Nie możesz wziąć sobie wykonawcy, skoro masz warunki i projekt????U nas tak się robi, a Gazownia zwraca koszty.Ty się lepiej dowiedz o przepisy w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Dżizas, Nefer co się dzieje w tej stolicy? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif czy w W-wie przyłącze może wykonać tylko gazownia? kiedy jej się spodoba? Nie możesz wziąć sobie wykonawcy, skoro masz warunki i projekt???? U nas tak się robi, a Gazownia zwraca koszty. Ty się lepiej dowiedz o przepisy w tej sprawie. Nie no jasne, że mogę sobie wziąć wykonawcę sama - niemniej założenia z gazowni są powalające, nieprawdaż ???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 26.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A to co innego http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_smile.gif uspokoiłaś mnie, bo już myślałam, że gazownia nie słyszała jeszcze o wolnym rynku, chociaż z urzędami wszystko jest możliwe http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Najważniejsze że dali warunki Gratuluje teraz to już z górki A jak dostaniesz pozwolenie to będzie nie zła imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Najważniejsze że dali warunki Gratuluje teraz to już z górki A jak dostaniesz pozwolenie to będzie nie zła imprezka Tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A to co innego http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_smile.gif uspokoiłaś mnie, bo już myślałam, że gazownia nie słyszała jeszcze o wolnym rynku, chociaż z urzędami wszystko jest możliwe http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif coś tam słyszeli, ale uważają, że to plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Najważniejsze że dali warunki Gratuluje teraz to już z górki A jak dostaniesz pozwolenie to będzie nie zła imprezka Tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nefer, powinnaś już szykować kielichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a w dzienniku, to się lenisz i nie pisz, że nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a w dzienniku, to się lenisz i nie pisz, że nie ma o czym ano kuźwa nie ma :) ale w przyszłym tygodniu ostatni papier do pozwolenia na budowę a potem to już tylko poczekamy, poczekamy , wypijemy i po kredycik - raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 To już czekam z kielichami http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1433_2004-1796.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a mówiła, że nie ma o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.10.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Nefer super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Spoko, spoko - pić będziemy jak dostanę w swoje łapki Pozwolenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Nefer, trzymaj sie. Przykro mi z powodu Twojej Dorotki. Jesli cos Ci to pomoze, to jestem, pewna, ze wiez ktora jest miedzy Wami, jest nadal tak samo mocna jak kiedys. Nie mysl o tym, ze jej nie ma, bo ona jest. Kiedys byla w jednym miejscu, a teraz jest wszedzie. Wiem, ze chcialabys aby byla obecna tutaj tak jak kiedys, cialem tez. Ta tesknota nie minie, ale nauczysz sie z nia rozmawiac bez bolu, zobaczysz.Buziak wielki i trzymam dla Ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dzięki Kochana Zeljko Dobry Duszku zawsze na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts