Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neferka ale Ty siem kobieto zupełnie nie denerwuj uprzejmie jadowitym tonem poinformuj że dajesz im 24 godziny na zrobienie wcinki i puszczenie gazu zwrot ewentualnych kosztów za ponowny dojazd fachowca od kotła i jeszcze jak mili będą to Ty może nie pójdziesz z tym protokołem do prokuratury celem złozenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa :lol:

nie wolno pod zadnym pozorem wygrzewać tak wylewki MARKOTO!!! za duzych rozprężeń dostanie w życiu nigdy..nefcia tak zrób jak napisałem..na kotle termostat tak ustaw..instalacje rozgrzej do tej temperatury..

Jessu chcryste speka..i powybrzucsza sie nie nie nie nie i jeszcze raz nie..tamto to ja nie wiem czego sie miało tyczyć to masakra jakaś jest..ja pisze o podłogówce pod kafle i drewno tamto nie wiem czemu ma służyć radze i robie tak od lat..i nie miałem lippy w zyciu podłoga sie ludziom w dwóch domostwach zeschła..ale dlatego ze dowalili na 2 tyg 30 stopni..podobnież "niechcący"

duchu nie pisz głupstw,

Wojowniczko wygrzewaj tak jak prawil VPS

To bardzo malo .

A skad to wiadomo , ze sie placi zaliczke na prad a nie rachunek ?

Kiedys to tak nie bylo..

Tak ale bodajrze od 3 lat mam 2 odczyty rocznie w maju i listopadzie i zaliczki za prąd po 6 miesiecy jest to w sumie wygodne. To jest wyszczegulnione jako prognoza ina tej podstawie są zaliczki mozna spokojnie wbic na homebankingu zleceniestałe. :wink: (Też mam re Konstancin)

Czy ja wiem czy malo? :roll: . Dom nieduży z poddaszem 130 bryła zwarta rozsądnie przeszklony, zero okien dachowych (moim zdaniem okna dachowe dzielą sie na te które przeciekają wczesniej lub później :lol: ). Coż wiecej prądnie jest u nas najtańszy :roll:

Witaj Nefciu!

To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! :o

Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! :D :D

Raśka a wiesz ze we mnie ponoc tez?

Dziwne

:D :D :D a na blondynki wyglądamy :D :D :D

Witaj Nefciu!

To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! :o

Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! :D :D

Raśka a wiesz ze we mnie ponoc tez?

Dziwne

:D :D :D a na blondynki wyglądamy :D :D :D

no wlasnie, moze dlatego tak latwo nam uwierzyc w bajdurzenia o tatarskich przodkach ;)