anjamen 27.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ale pojeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Maciek własnie wrócił do domu , puściłam mu to i prawie obudziliśmy dziecko swoim rżeniem.M.żąda ripleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Neferka ale Ty siem kobieto zupełnie nie denerwuj uprzejmie jadowitym tonem poinformuj że dajesz im 24 godziny na zrobienie wcinki i puszczenie gazu zwrot ewentualnych kosztów za ponowny dojazd fachowca od kotła i jeszcze jak mili będą to Ty może nie pójdziesz z tym protokołem do prokuratury celem złozenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a jak coś to pojedziemy po chłopaków z "miasta" i im wpi..limy a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 żyje echh http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 nie wolno pod zadnym pozorem wygrzewać tak wylewki MARKOTO!!! za duzych rozprężeń dostanie w życiu nigdy..nefcia tak zrób jak napisałem..na kotle termostat tak ustaw..instalacje rozgrzej do tej temperatury.. Jessu chcryste speka..i powybrzucsza sie nie nie nie nie i jeszcze raz nie..tamto to ja nie wiem czego sie miało tyczyć to masakra jakaś jest..ja pisze o podłogówce pod kafle i drewno tamto nie wiem czemu ma służyć radze i robie tak od lat..i nie miałem lippy w zyciu podłoga sie ludziom w dwóch domostwach zeschła..ale dlatego ze dowalili na 2 tyg 30 stopni..podobnież "niechcący" duchu nie pisz głupstw, Wojowniczko wygrzewaj tak jak prawil VPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no przecie pozytaj ze dwa posty nizej rano bylo a ja zle pojołem..ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To bardzo malo . A skad to wiadomo , ze sie placi zaliczke na prad a nie rachunek ? Kiedys to tak nie bylo.. Tak ale bodajrze od 3 lat mam 2 odczyty rocznie w maju i listopadzie i zaliczki za prąd po 6 miesiecy jest to w sumie wygodne. To jest wyszczegulnione jako prognoza ina tej podstawie są zaliczki mozna spokojnie wbic na homebankingu zleceniestałe. (Też mam re Konstancin) Czy ja wiem czy malo? . Dom nieduży z poddaszem 130 bryła zwarta rozsądnie przeszklony, zero okien dachowych (moim zdaniem okna dachowe dzielą sie na te które przeciekają wczesniej lub później ). Coż wiecej prądnie jest u nas najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ohoho, widze ze tu panzer general odchodzi. kurna to mysza heksy lubi??? http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif a czegoz by nie. Wychowanam na nich. starym poczciwym dukem tez nie pogardze. Yeah, peace of cake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj Nefciu! To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! Raśka a wiesz ze we mnie ponoc tez? Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj Nefciu! To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! Raśka a wiesz ze we mnie ponoc tez? Dziwne a na blondynki wyglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a jak coś to pojedziemy po chłopaków z "miasta" i im wpi..limy a co a moim pocztowcom tez skopiecie dupska jak juz rundke bedziecie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 co do mychy to pewnośc mam 100% ze bladi..ale kłam zadaje opiniom ..trenuje..mysli i zaglada pod dywanik wytrwale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj Nefciu! To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! Raśka a wiesz ze we mnie ponoc tez? Dziwne a na blondynki wyglądamy no wlasnie, moze dlatego tak latwo nam uwierzyc w bajdurzenia o tatarskich przodkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.11.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a jak coś to pojedziemy po chłopaków z "miasta" i im wpi..limy a co a moim pocztowcom tez skopiecie dupska jak juz rundke bedziecie robic? jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 normalnie z kopa , z dynki , ja psami moge dodatkowo poszczuc jak tam na froncie ? over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 berek bydem czekoł z niecierpliwosciom..ale wyjezdzam wiec pocytom jutro z rana hehe nefcia morduj..podaruje se łodrobinkiie lluksusu..i morduj na alabastrowe piersi isztyar to ma byc jatka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dziś w południe PODOBNO robią wcinkę :) Się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 oooo żesz kur.wa ale numer Nefer - a miałam wczoraj tak wpaść do Cię po pracy to bym Cię wsparła ale pomyślałam, że z małżem sobie mile czas spędzacie przy kominku więc się nie wpraszałam. Jak by co to też się piszę na tę rozpierduchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ło matusiu słodka Neferko kciuki trzymam za Twój gaz:lol: dzień doberek nie dla gazowników gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts