wu 28.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień dobry Nefcia toż Ty w kombinezonie narciarskim stój nad nimi coby tym razem się wcięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dziś w południe PODOBNO robią wcinkę :) Się okaże Z mojego doswiadczenia ..Jesli ich nie bedzie o 12.00 dzwon od razu . Jest piatek zaraz weekend wiec trzeba miec reke na pulsie . No ale tak pewnie zamierzalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Tak zamierzam :) Pani dziś rozpoczęłam dzien o 8.00 telefonem z pytaniem "jak się czuje moja wcinka". Na koniec rozmowy zapytałam panią, czy wie, że lepiej dla niej, jakby to zrobili dzieś , bo znienawidzi mnie serdecznie. Pani obiecała, że od niej przyjadą dziś w południe ( obawiam się tu definicji "południa") ale czy zrobią to zależy czy podwykonawca przyjedzie zdjąc kostkę i ją potem założyć. Spytałam uprzejmie czy mam jej tą kostkę wykurwić C4, bo nie ma sprawy - da się załatwić. Zachowała zimną krew :) Oj, ona chyba wie już, że trafiła na miłą klientkę ... Jadę dziś więc o 12.00. Bo to dla mnie oznacza południe. Lepiej, żeby tam byli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kocham takie załatwianie spraw. Pobij ich dotkliwie i podpal. Tylko sfotografuj to i wklej zdjęcia. Pomijając, że się im należy to jeszcze nudzę się w pracy i chętnie sobie dostarcze takich rozrywek przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 mają jeszcze kwadrans. Jak nie to zbieram sie do Ciebie i zabieram swój sprzęt. Same zrobimy tą je... wcinke. A chlopaki z miasta pojadą po gazowników i poobcinają im zeby zrobic wystarczająco długą rurke do tej wcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no nie zebym wredna była ale w sumie to chciałabym zobaczyć co bedzie jak nie przyjadą Nefercia tak cudnie opisuje załatwianie spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no nie zebym wredna była ale w sumie to chciałabym zobaczyć co bedzie jak nie przyjadą Nefercia tak cudnie opisuje załatwianie spraw noooooo, będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 zauważam, że Nefer leje gazowców już 16 minut. Myślicie, że dają radę czy dogorywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 obawiam się tu definicji "południa"... Ja też Trzymam kciuki, coby przy zdrowiu zostali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 O 12.00 dwóch siedziało w wykopanym 2 metrowym dole. Bardzo ładnie - czekamy na speca - gazownika :) Ja przy kominku, a oni niech marzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 jak tam cisnienie wzrosło troszkę nefer się nie odzywa to pewnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no Nefcia czyż mogło być inaczej czyli masz superancki koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie chwamy dnia przed zachodem słońca - z tego co widzę zrobienie wcinki to kurewsko skomplikowana operacja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ale pół sukcesu jest bo siedzą w dziurze i robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ooooooooooooo chyba właśnie nadjechał "Wielki Gazownik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ożeszkurwamac - jak zobaczyłam jak się do tego zabierają , to sobie poszłam. Rozmowni nie są jakoś - nie wiedzieć czemu Kluczem francuskim podejście do rury była , ale się omskła :) Chłopaki od kopania skomentowali : - ja pierdolę, odsuńmy się :) No to sobie poszłam . Jeden poleciał po piwo. To potrwa. Ale ci od kopania obiecali, że mnie nie porzucą Ci od kopania niech spadają - ja tu mam telefoniczne wsparcie Forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 CZEGO TY TAM ŁAZISZ. Sfortyfikuj się w domu i w razie czego rzucaj w nich czymś z bezpiecznej odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie chwamy dnia przed zachodem słońca - z tego co widzę zrobienie wcinki to kurewsko skomplikowana operacja jest A Ty myślałąś, że co, prościzna jakaś Tak hop-siup i już A w razie gdyby, stań nad tym dołem, w którym siedzą z jaką zdrową dechą w rękach ... za wcześnie łep wystawią to .... argument masz nie do zbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja w ogóle nie wiem co to jest wcinka i uważam, że moja Braza nasiąka Nefer i wszystkich chce lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jest tak : jeden w dole pracuje - sześciu nad nim stoi i patrzy :) Doooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts