Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak zamierzam :):)

Pani dziś rozpoczęłam dzien o 8.00 telefonem z pytaniem "jak się czuje moja wcinka".

Na koniec rozmowy zapytałam panią, czy wie, że lepiej dla niej, jakby to zrobili dzieś , bo znienawidzi mnie serdecznie.

Pani obiecała, że od niej przyjadą dziś w południe ( obawiam się tu definicji "południa") ale czy zrobią to zależy czy podwykonawca przyjedzie zdjąc kostkę i ją potem założyć.

Spytałam uprzejmie czy mam jej tą kostkę wykurwić C4, bo nie ma sprawy - da się załatwić. Zachowała zimną krew :):)

Oj, ona chyba wie już, że trafiła na miłą klientkę ...

Jadę dziś więc o 12.00. Bo to dla mnie oznacza południe. Lepiej, żeby tam byli..

ożeszkurwamac - jak zobaczyłam jak się do tego zabierają , to sobie poszłam. Rozmowni nie są jakoś - nie wiedzieć czemu :) Kluczem francuskim podejście do rury była , ale się omskła :):)

Chłopaki od kopania skomentowali : - ja pierdolę, odsuńmy się :):)

No to sobie poszłam . Jeden poleciał po piwo. To potrwa. Ale ci od kopania obiecali, że mnie nie porzucą :)

Ci od kopania niech spadają - ja tu mam telefoniczne wsparcie Forumowe :)

Nie chwamy dnia przed zachodem słońca - z tego co widzę zrobienie wcinki to kurewsko skomplikowana operacja jest :)

A Ty myślałąś, że co, prościzna jakaś :o Tak hop-siup i już :o A w razie gdyby, stań nad tym dołem, w którym siedzą z jaką zdrową dechą w rękach ... za wcześnie łep wystawią to .... argument masz nie do zbicia :D :D