Żelka 28.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Boze jak mozna spac tak dlugo??? Pyta moj Stefek. niuniaj niuniaj dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 rany, odejdeę od monitora na dwie godziny i znów całkiem nie w temacie jestem a tu dopiero mi się dzieci pousypiały i sama na pyszczek padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 noo tak mo byc nie inaczy z krakau przyjechołem spadam sie skuc na parapetowe le musiołem wpasc obejrzec jak siem to skonczyło heheh i dopsie siem skonczyło.. :) No właśnie - jak może się nie udać ? przecież Duch śmiałby się ze mnie tydzień :) Z takim wsparciem musiało się udać kurna w waskrislenije bym wpadł z siekieram..i wytłukł ..do nogi bo jak nefcia..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 perrier ciula...ty jezd zeby nie było za słodko..dałem kiedys za gnoja w restaurancie cos kolo 600zł a plułem na 3 metry..( cristal..ooo to to to..ale de gustibus non est disputandum est czy cóś)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 perrier ciula...ty jezd zeby nie było za słodko..dałem kiedys za gnoja w restaurancie cos kolo 600zł a plułem na 3 metry..( łobrzydliwe, noooooooo ALe gest sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 nefcia we love ypu ty siem nie łobrazos tlko se mowis bazgros co sem myslis..i barzo dopsie ..takom sem podobnom szukom..a dym dziennie mo byc a sypialniem tsa matyracami lobic abym lotoł po scianach nio ..kutwa..nie inacy ..heeej!! wyzwania byc musom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 zawse ni ma sie dziwic nicemu..silna mo byc i wyscekano jak i jo inacy jasdy ni ma..nudzem siem jak kobita i klopoty sprowadsom..tak bylo zawse..tylko jednom mialem co mi kroku dotsymywała..(i nie tylko hehehe) ale wlasnie w wawkem poleciala w MF praacuje.i kontaku ni mom i ni kcem miec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Szukaj, szukaj, są takie na świecie :) Duszku, ja się nie umiem obrażać- mam defekt mózgu A ja sobie kuźwa pospałam. O 8.30 sąsiadowi zaczęli drzwi wymieniać - wiertarki, młoty. O 9.30 koleżanka puściła SMSa, że wpadnie do mnie dziś . A o 10.00 zadzwonił mój hydraulik pytać jak tam u mnie grzanie. I już pospałam. Oczywiście cieszę się , że jeszcze ktokolwiek do mnie dzwoni - to trzeba uczanować :) No i trzeba dzień zacząć. Więc zaraz jadę po zakupy, potem na budowę a potem zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 nefcia nawet trans;antatora nie musi miec do mnie..kac mnie mecy łod rana..a wiecorem poprawa nefcia jablka adama łogłodneła? podobało siem cy the bania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia, a zakupy to jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 nefcia nawet trans;antatora nie musi miec do mnie..kac mnie mecy łod rana..a wiecorem poprawa nefcia jablka adama łogłodneła? podobało siem cy the bania? No pewnie, że nie potrzebuje translatora - przecież wszystko jasne Trafiłeś Duszku idelanie w mój gust. Została mi tylko bajka do zaliczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia, a zakupy to jakie??? Wiesz Kasia, jak wczoraj poszłam sobie zrobić kanapkę, to znalazłam w lodówce wściekłego eskimosa, ktory się właśnie wyprowadzał. Coś marudził pod nosem , że światło to sobie mogę sama jeść ? Nie wiem o co chodzi, ale muszę Bomi odwiedzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 widziała..tys true romance?? mnie scena rozmowy denisa hoopera..i walkena w przyczepie rozwaliła na łopatki.. masakra jak dialog.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia, a zakupy to jakie??? Wiesz Kasia, jak wczoraj poszłam sobie zrobić kanapkę, to znalazłam w lodówce wściekłego eskimosa, ktory się właśnie wyprowadzał. Coś marudził pod nosem , że światło to sobie mogę sama jeść ? Nie wiem o co chodzi, ale muszę Bomi odwiedzić :)To kurr... beszczelny typ Nie dość, że dach nad głową miał to jeszcze żyw takiego Przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia, a zakupy to jakie??? Wiesz Kasia, jak wczoraj poszłam sobie zrobić kanapkę, to znalazłam w lodówce wściekłego eskimosa, ktory się właśnie wyprowadzał. Coś marudził pod nosem , że światło to sobie mogę sama jeść ? Nie wiem o co chodzi, ale muszę Bomi odwiedzić :)To kurr... beszczelny typ Nie dość, że dach nad głową miał to jeszcze żyw takiego Przegięcie Obiecałam mu dostawę dzisiaj - może sie nie obrazi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 widziała..tys true romance?? mnie scena rozmowy denisa hoopera..i walkena w przyczepie rozwaliła na łopatki.. masakra jak dialog.. Klasyka ... to tak jak tango w Zapachu Kobiety - niepowtarzalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 widziała..tys true romance?? mnie scena rozmowy denisa hoopera..i walkena w przyczepie rozwaliła na łopatki.. masakra jak dialog.. Klasyka ... to tak jak tango w Zapachu Kobiety - niepowtarzalne.. pacino jeezd bogie....w kazdym prawie filmie w adwokacie diabla ..jego monolog.."jestem fanem człowieka" jessu coooddooo.. Rozmowa jego z de niro w gorączce..i milion innych scne od ojca chrzestnego po czleka z blizna..po szekspira..facio jest absolutnie odjazdowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Pacino tak pieknie się wścieka, pluje i ślini Uwielbiam gościa. O De Niro nie wspominam bo mi się ciepło robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 kurna od 16 postuff..mnie range zmienili nawet nie zauważyłem..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts