Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

noo tak mo byc nie inaczy z krakau przyjechołem spadam sie skuc na parapetowe le musiołem wpasc obejrzec jak siem to skonczyło heheh i dopsie siem skonczyło..

:):) No właśnie - jak może się nie udać ? przecież Duch śmiałby się ze mnie tydzień :):) Z takim wsparciem musiało się udać :)

kurna w waskrislenije bym wpadł z siekieram..i wytłukł ..do nogi bo jak nefcia..!

zawse ni ma sie dziwic nicemu..silna mo byc i wyscekano jak i jo inacy jasdy ni ma..nudzem siem jak kobita i klopoty sprowadsom..tak bylo zawse..tylko jednom mialem co mi kroku dotsymywała..(i nie tylko hehehe) ale wlasnie w wawkem poleciala w MF praacuje.i kontaku ni mom i ni kcem miec..

Szukaj, szukaj, są takie na świecie :):) Duszku, ja się nie umiem obrażać- mam defekt mózgu :)

A ja sobie kuźwa pospałam. O 8.30 sąsiadowi zaczęli drzwi wymieniać - wiertarki, młoty. O 9.30 koleżanka puściła SMSa, że wpadnie do mnie dziś . A o 10.00 zadzwonił mój hydraulik pytać jak tam u mnie grzanie.

I już pospałam.

Oczywiście cieszę się , że jeszcze ktokolwiek do mnie dzwoni - to trzeba uczanować :):)

No i trzeba dzień zacząć. Więc zaraz jadę po zakupy, potem na budowę a potem zobaczymy...

nefcia nawet trans;antatora nie musi miec do mnie..kac mnie mecy łod rana..a wiecorem poprawa nefcia jablka adama łogłodneła? podobało siem cy the bania?

No pewnie, że nie potrzebuje translatora - przecież wszystko jasne :)

Trafiłeś Duszku idelanie w mój gust. Została mi tylko bajka do zaliczenia :):)

Nefcia, a zakupy to jakie??? :)

Wiesz Kasia, jak wczoraj poszłam sobie zrobić kanapkę, to znalazłam w lodówce wściekłego eskimosa, ktory się właśnie wyprowadzał. Coś marudził pod nosem , że światło to sobie mogę sama jeść ? Nie wiem o co chodzi, ale muszę Bomi odwiedzić :):):)

Wiesz Kasia, jak wczoraj poszłam sobie zrobić kanapkę, to znalazłam w lodówce wściekłego eskimosa, ktory się właśnie wyprowadzał. Coś marudził pod nosem , że światło to sobie mogę sama jeść ? Nie wiem o co chodzi, ale muszę Bomi odwiedzić :):):)

To kurr... beszczelny typ :-? Nie dość, że dach nad głową miał to jeszcze żyw takiego :-?

Przegięcie :-?

To kurr... beszczelny typ :-? Nie dość, że dach nad głową miał to jeszcze żyw takiego :-?

Przegięcie :-?

Obiecałam mu dostawę dzisiaj - może sie nie obrazi :):)

widziała..tys true romance?? mnie scena rozmowy denisa hoopera..i walkena w przyczepie rozwaliła na łopatki.. 8) masakra jak dialog..

Klasyka ... to tak jak tango w Zapachu Kobiety - niepowtarzalne..

pacino jeezd bogie....w kazdym prawie filmie w adwokacie diabla ..jego monolog.."jestem fanem człowieka" jessu coooddooo..

Rozmowa jego z de niro w gorączce..i milion innych scne od ojca chrzestnego po czleka z blizna..po szekspira..facio jest absolutnie odjazdowy..