gawel 29.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefer daj znak że żyjesz, bo nerwowo zerkam w stronę Warszawy i na razie wybuchowego grzyba nie widzialem wez Ty to wypluj Gawle No co Ty ja tylko ciekaw jestem czy Nefcia odpuscila a warszawe widze faktycznie z okna tyle ze odleglosci 20km Palac Kultury i wieżowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dobry wieczór moze by tak Nefci tytuł zmienić na pogromca fachofców czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Hmm , propozycje na tytuł... może Samuraj Forum ( jak jest żeńska forma od samuraja - samurajka ???? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Hmm , propozycje na tytuł... może Samuraj Forum ( jak jest żeńska forma od samuraja - samurajka ???? ) samuraj to samuraj czy baba czy chlop to samuraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 nio tak jak z sędzią płeć nie ważna zawszeć sędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 tak samo jak architekt, murarz czy chocby inżynier - nie chciałabym byc inzynierką albo psycholożką. Lepiej psychologiem wg mnie. nie lubie "udamszczeń". Wydaje mi sie ze to taki feminizm na siłe. Skłodowska tez była kobietą, a przeciez Curie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jest nieźle. Znalazłam tylko jedną niedokręconą złączkę przy kaloryferze, więc woda wylatała :) Dlatego jak przyjechałam ciśnienie było poniżej 1 i kocioł się odłączył. Zaczęłam odpowietrzać od najdalszych grzejników i zdecydowanie były zapowietrzone. Śrubokręt starczył. A podłogówka hula aż miło - w końcu w domku jest ciepło. W zasadzie z tego co widzę podłogówka na całym parterze to już niezłe grzanie Po stronie rodziców też cieplutko. Tak więc odpowietrzyłam i podniosłam spowrotem ciśnienie na kotłe do 1,1. Zoabczymy czy dokręcenie na tym jednym kaloryferze poprawi utrzymywanie ciśnienia. Jak nie - hydraulik będzie miał czego szukać :) W każdym razie przeżyłam ( a tytuł mi sie nie należy, bo to każdy potrafi zrobić - szczególnie z pomoca FM ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Tak jak u nas zawsze były walki,że jest pani Sędzia , a nie sędzina No dobra , to zostaję z propozycją : Samuraj Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia nie bądź taka skromna nie każdy potrafi postawić do pionu gazownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia nie bądź taka skromna nie każdy potrafi postawić do pionu gazownię Eetam - nie każdy ma w ręku sfałszowany protokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 i nie każdy ma taki urok osobisty jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 O tytule chyba decydują nadający a nie obdarzany a tytuł należy Ci się za calokształt a nie za gmeranie przy kaloryferkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia, to teraz fajeczka i małe piwko, bo po synalka masz jechac, zebys nie zapomniała z wrazen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jest nieźle. Znalazłam tylko jedną niedokręconą złączkę przy kaloryferze, więc woda wylatała :) Dlatego jak przyjechałam ciśnienie było poniżej 1 i kocioł się odłączył. Zaczęłam odpowietrzać od najdalszych grzejników i zdecydowanie były zapowietrzone. Śrubokręt starczył. A podłogówka hula aż miło - w końcu w domku jest ciepło. W zasadzie z tego co widzę podłogówka na całym parterze to już niezłe grzanie Po stronie rodziców też cieplutko. Tak więc odpowietrzyłam i podniosłam spowrotem ciśnienie na kotłe do 1,1. Zoabczymy czy dokręcenie na tym jednym kaloryferze poprawi utrzymywanie ciśnienia. Jak nie - hydraulik będzie miał czego szukać :) W każdym razie przeżyłam ( a tytuł mi sie nie należy, bo to każdy potrafi zrobić - szczególnie z pomoca FM ) :) No widzisz wiedzialem ze sie uda . Jestem z ciebie dumny . a tak namarginesie to operację napełniania i odpowierzania powinno sie przeprowadzić na zimnym obiegu i dopiero wtedy dac do dechy i ewentualnie nastepnego dnia dobic troche wody. Ale to juz chydraulik powinien wiedziec, wiec mysle ze go kopniesz tam gdzie go zaboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefcia, to teraz fajeczka i małe piwko, bo po synalka masz jechac, zebys nie zapomniała z wrazen Synek zabrany wczesniej (tak sobie zażyczył) - jak odpowietrzałam ze starszym kaloryfery to młodszy dogorywał przy kominku. Tak to jest jak się miesza Desperados z wódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No widzisz wiedzialem ze sie uda . Jestem z ciebie dumny . a tak namarginesie to operację napełniania i odpowierzania powinno sie przeprowadzić na zimnym obiegu i dopiero wtedy dac do dechy i ewentualnie nastepnego dnia dobic troche wody. Ale to juz chydraulik powinien wiedziec, wiec mysle ze go kopniesz tam gdzie go zaboli A ja dziękuję za pomoc Ale on wszystko odpowietrzył przed uruchomieniem ciepła z pieca. Przela całą podłogówkę. Tylko jak ruszyło ciepło to i tak się zapowietrzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No widzisz wiedzialem ze sie uda . Jestem z ciebie dumny . a tak namarginesie to operację napełniania i odpowierzania powinno sie przeprowadzić na zimnym obiegu i dopiero wtedy dac do dechy i ewentualnie nastepnego dnia dobic troche wody. Ale to juz chydraulik powinien wiedziec, wiec mysle ze go kopniesz tam gdzie go zaboli A ja dziękuję za pomoc Ale on wszystko odpowietrzył przed uruchomieniem ciepła z pieca. Przela całą podłogówkę. Tylko jak ruszyło ciepło to i tak się zapowietrzyło. Nie ma za co . Miejmy nadzieje zeto sienie bedzie powtarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 O tytule chyba decydują nadający a nie obdarzany a tytuł należy Ci się za calokształt a nie za gmeranie przy kaloryferkach Oczywiście, że to najcenniejsza rzecz taki gift od przyjaciół ( niemniej wydaje mi się , że nie robie nic specjalnego co wskazywałoby na działanie ponad normę..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 o rety jak to fajnie byc juz dorosłym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 o rety jak to fajnie byc juz dorosłym....Noooo mój młodszy ma 16 lat .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts