Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

mnie tam jakoś z tego co pamiętam to tak bardzo trudno nie było bo ja to skrzyżowanie osła z mułem jestem i upierdliwie konsekwentna i skoro uznałam że nie mam ochoty pić czy palić to nie było takiego co mnie zmusić mógł nawet dwóch kolegów siły używając fizycznej nie zdołało mnie napoić :lol:

U mnie było wiele na tapecie tylko dragów nie tolerowałam. I tak mi zostało. I starczy :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie tam jakoś z tego co pamiętam to tak bardzo trudno nie było bo ja to skrzyżowanie osła z mułem jestem i upierdliwie konsekwentna i skoro uznałam że nie mam ochoty pić czy palić to nie było takiego co mnie zmusić mógł nawet dwóch kolegów siły używając fizycznej nie zdołało mnie napoić :lol:

U mnie było wiele na tapecie tylko dragów nie tolerowałam. I tak mi zostało. I starczy :)

Ja tak samo ale tego g... od zadną postacią nigdy w życiu, jakos nie tekręgi ipoza tym tokanał

Ja tak samo ale tego g... od zadną postacią nigdy w życiu, jakos nie tekręgi ipoza tym tokanał

Okazji i owarzystwa mi nie brakowało - ale jakoś się nie zainteresowałam :) Może za dużo znajomych pochowałam. Dlatego też moja tolerancja jest w tym zakresie zerowa.

Okazji i owarzystwa mi nie brakowało - ale jakoś się nie zainteresowałam :) Może za dużo znajomych pochowałam. Dlatego też moja tolerancja jest w tym zakresie zerowa.

To faktycznie,ja mam skłonność do przesadyzmy i jeśli chodzi o nałogi to zapaliłem 1 papierosa jak miałem 21 lat ipotem paliłem w sumie zmala przerwa 10 lat ale pod konic paliłempo 60/dzień :evil: juz własciwie paliłem cały czas. wiec tak sobie pomyslalem ze strawy narkotykowe to sobie zdecydowanie odpuszcze :lol:

Z podobnych powodów nigdy w życiu nie będę jeździć motorem :-?

Dragi nie , papierosy nie , alkohol - zdarzyło mi się upodlić ponad miar - to chyba doświadczenie wpisane w okres dojrzewania.Rodzice, a właściwie Mama- pozwolili mi przez nie przejść bez dodatkowego tłamszenia z ich strony.

Mam nadzieję,że jak moje dziecko zacznie experymentować , ne będzie się cykało do mnie zadzwonic po wsparcie

:)

no dobra mnie stukło 34 ale jakoś nastroju do uśmiechu brakuje
ALe gupoty gadasz.\

Jak mi źle to sobie podsumowuję : fajny maż, fajne i zdrowe dzieci ( z drobnymi wyjątkami na chwilę :) , fajna praca, fajni znajomi, mam rączki i nóżki , buduję ( więc mam na chleb) , jeżdżę wózkiem o jakim marzyłam jak nie miałam kasy na nic, telefon mi nie milczy etc...

Popatrz - nie ma co bluźnić :):)

Nefer z tym śmianiem to trzeba uważać bo można zniknąć :lol:
Też tak słyszałam, ale juz dawno by mnie nie było :):)

uśmiech generalnie pomaga :D , zbija ztropu np panie w urzędzie itp.Wchodzisz i zamiast warczyć jak zerdzewiała betoniara po prostu sie usmiechasz mowisz dzień dobry i 30% sprawy załatwione :wink:

no dobra mnie stukło 34 ale jakoś nastroju do uśmiechu brakuje
ALe gupoty gadasz.\

Jak mi źle to sobie podsumowuję : fajny maż, fajne i zdrowe dzieci ( z drobnymi wyjątkami na chwilę :) , fajna praca, fajni znajomi, mam rączki i nóżki , buduję ( więc mam na chleb) , jeżdżę wózkiem o jakim marzyłam jak nie miałam kasy na nic, telefon mi nie milczy etc...

Popatrz - nie ma co bluźnić :):)

Jakbyś narzekała to byś zgrzeszyła i masz powody do uśmiechu :wink:

Nefer z tym śmianiem to trzeba uważać bo można zniknąć :lol:
Też tak słyszałam, ale juz dawno by mnie nie było :):)

uśmiech generalnie pomaga :D , zbija ztropu np panie w urzędzie itp.Wchodzisz i zamiast warczyć jak zerdzewiała betoniara po prostu sie usmiechasz mowisz dzień dobry i 30% sprawy załatwione :wink:

Wiesz, ajk rodziłam pierwsze dziecko to wparowałam na porodówkę z uśmiechem od ucha do ucha i hasłem : Dzień dobry, przyszłam cos urodzić. I usłyszałam : zoabczymy jak się będziesz śmiać jak się zacznie.

Ale fajnie było :)

To też powód do radości - ja miałam okazję tam trafić - a wiele kobiet nie ma takiej szansy..

no widzisz Nefcia masz powody do radości i cieszy mnie to ja też staram się szukać jasnych stron życia ale mnie by taka fajna lista nie wyszła niestety

dobrej nocki wszystkim :D

W nieodpowiednim czasie ją pisałaś może ? Będzie lepiej- zobaczysz. Założę się, że jest mnóstwo ludzi, ktorzy moga tylko pomarzyć o takim życiu jak Twoje. Masz neta :):) Dobranoc. :)