Nefer 29.11.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mnie tam jakoś z tego co pamiętam to tak bardzo trudno nie było bo ja to skrzyżowanie osła z mułem jestem i upierdliwie konsekwentna i skoro uznałam że nie mam ochoty pić czy palić to nie było takiego co mnie zmusić mógł nawet dwóch kolegów siły używając fizycznej nie zdołało mnie napoić U mnie było wiele na tapecie tylko dragów nie tolerowałam. I tak mi zostało. I starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 A ja za chwilę skończę 39 a ciągle mam jakieś 22 ? :) O kurde to jesteśmy z tej samej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mnie tam jakoś z tego co pamiętam to tak bardzo trudno nie było bo ja to skrzyżowanie osła z mułem jestem i upierdliwie konsekwentna i skoro uznałam że nie mam ochoty pić czy palić to nie było takiego co mnie zmusić mógł nawet dwóch kolegów siły używając fizycznej nie zdołało mnie napoić U mnie było wiele na tapecie tylko dragów nie tolerowałam. I tak mi zostało. I starczy Ja tak samo ale tego g... od zadną postacią nigdy w życiu, jakos nie tekręgi ipoza tym tokanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mnie tam tylko ciut do Was brakuje chociaż czujem się jak Wasza babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mnie tam tylko ciut do Was brakuje chociaż czujem się jak Wasza babcia a czemóż to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ja tak samo ale tego g... od zadną postacią nigdy w życiu, jakos nie tekręgi ipoza tym tokanał Okazji i owarzystwa mi nie brakowało - ale jakoś się nie zainteresowałam Może za dużo znajomych pochowałam. Dlatego też moja tolerancja jest w tym zakresie zerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no bo na tyle się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no bo na tyle się czuję Uśmiechnij się - dycha Ci ubędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.11.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Noc kaming autów W tym roku stuknęło mi 31 , czuję się na mniej ,nie zamierzam nigdzie odchodzić i uważam ,że kupę fajnych rzeczy dopiero przede mną .Mąż mnie codziennie od rana szczepi optymizmem a odrobinę zdrowego szaleństwa mam wrodzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ja tak samo ale tego g... od zadną postacią nigdy w życiu, jakos nie tekręgi ipoza tym tokanał Okazji i owarzystwa mi nie brakowało - ale jakoś się nie zainteresowałam Może za dużo znajomych pochowałam. Dlatego też moja tolerancja jest w tym zakresie zerowa. To faktycznie,ja mam skłonność do przesadyzmy i jeśli chodzi o nałogi to zapaliłem 1 papierosa jak miałem 21 lat ipotem paliłem w sumie zmala przerwa 10 lat ale pod konic paliłempo 60/dzień juz własciwie paliłem cały czas. wiec tak sobie pomyslalem ze strawy narkotykowe to sobie zdecydowanie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefer z tym śmianiem to trzeba uważać bo można zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no dobra mnie stukło 34 ale jakoś nastroju do uśmiechu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefer z tym śmianiem to trzeba uważać bo można zniknąć Też tak słyszałam, ale juz dawno by mnie nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.11.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ja tak samo ale tego g... od zadną postacią nigdy w życiu, jakos nie tekręgi ipoza tym tokanał Okazji i owarzystwa mi nie brakowało - ale jakoś się nie zainteresowałam Może za dużo znajomych pochowałam. Dlatego też moja tolerancja jest w tym zakresie zerowa. Z podobnych powodów nigdy w życiu nie będę jeździć motorem Dragi nie , papierosy nie , alkohol - zdarzyło mi się upodlić ponad miar - to chyba doświadczenie wpisane w okres dojrzewania.Rodzice, a właściwie Mama- pozwolili mi przez nie przejść bez dodatkowego tłamszenia z ich strony. Mam nadzieję,że jak moje dziecko zacznie experymentować , ne będzie się cykało do mnie zadzwonic po wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no dobra mnie stukło 34 ale jakoś nastroju do uśmiechu brakujeALe gupoty gadasz.\ Jak mi źle to sobie podsumowuję : fajny maż, fajne i zdrowe dzieci ( z drobnymi wyjątkami na chwilę , fajna praca, fajni znajomi, mam rączki i nóżki , buduję ( więc mam na chleb) , jeżdżę wózkiem o jakim marzyłam jak nie miałam kasy na nic, telefon mi nie milczy etc... Popatrz - nie ma co bluźnić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefer z tym śmianiem to trzeba uważać bo można zniknąć Też tak słyszałam, ale juz dawno by mnie nie było :) uśmiech generalnie pomaga , zbija ztropu np panie w urzędzie itp.Wchodzisz i zamiast warczyć jak zerdzewiała betoniara po prostu sie usmiechasz mowisz dzień dobry i 30% sprawy załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no dobra mnie stukło 34 ale jakoś nastroju do uśmiechu brakujeALe gupoty gadasz.\ Jak mi źle to sobie podsumowuję : fajny maż, fajne i zdrowe dzieci ( z drobnymi wyjątkami na chwilę , fajna praca, fajni znajomi, mam rączki i nóżki , buduję ( więc mam na chleb) , jeżdżę wózkiem o jakim marzyłam jak nie miałam kasy na nic, telefon mi nie milczy etc... Popatrz - nie ma co bluźnić :) Jakbyś narzekała to byś zgrzeszyła i masz powody do uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no widzisz Nefcia masz powody do radości i cieszy mnie to ja też staram się szukać jasnych stron życia ale mnie by taka fajna lista nie wyszła niestety dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Nefer z tym śmianiem to trzeba uważać bo można zniknąć Też tak słyszałam, ale juz dawno by mnie nie było :) uśmiech generalnie pomaga , zbija ztropu np panie w urzędzie itp.Wchodzisz i zamiast warczyć jak zerdzewiała betoniara po prostu sie usmiechasz mowisz dzień dobry i 30% sprawy załatwione Wiesz, ajk rodziłam pierwsze dziecko to wparowałam na porodówkę z uśmiechem od ucha do ucha i hasłem : Dzień dobry, przyszłam cos urodzić. I usłyszałam : zoabczymy jak się będziesz śmiać jak się zacznie. Ale fajnie było To też powód do radości - ja miałam okazję tam trafić - a wiele kobiet nie ma takiej szansy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no widzisz Nefcia masz powody do radości i cieszy mnie to ja też staram się szukać jasnych stron życia ale mnie by taka fajna lista nie wyszła niestety dobrej nocki wszystkim W nieodpowiednim czasie ją pisałaś może ? Będzie lepiej- zobaczysz. Założę się, że jest mnóstwo ludzi, ktorzy moga tylko pomarzyć o takim życiu jak Twoje. Masz neta :) Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts