gawel 29.11.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dobroszka maszabsolutną rację zwłaszcza z tym motorem. Posiadanie motoru bym opodatkował tak z pare kafli na rok płatne za 5 lat z góry - byłby raz święty spokój z tymi debilami i do laryngologa nie byłoby kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dobroszka maszabsolutną rację zwłaszcza z tym motorem. Posiadanie motoru bym opodatkował tak z pare kafli na rok płatne za 5 lat z góry - byłby raz święty spokój z tymi debilami i do laryngologa nie byłoby kolejek Nie gadaj - nie wszyscy są debilami A to fajna zabawa ( ale motocykla już w moim domu nie będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dobroszka maszabsolutną rację zwłaszcza z tym motorem. Posiadanie motoru bym opodatkował tak z pare kafli na rok płatne za 5 lat z góry - byłby raz święty spokój z tymi debilami i do laryngologa nie byłoby kolejek Nie gadaj - nie wszyscy są debilami A to fajna zabawa ( ale motocykla już w moim domu nie będzie ) Sorry wielkie ale nasze nawierzchnie + ruch drogowy i jego organizacja=jej brak nie nadają się do jazdy namotorze. Ale mamy UE wiec niech wszyscy chetni jada do Niemiec i tam nie ma limitu predkoscina autobanhach i niech tam jeżdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Albo na tor pod Poznaniem To tez metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.11.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 no widzisz Nefcia masz powody do radości i cieszy mnie to ja też staram się szukać jasnych stron życia ale mnie by taka fajna lista nie wyszła niestety dobrej nocki wszystkim W nieodpowiednim czasie ją pisałaś może ? Będzie lepiej- zobaczysz. Założę się, że jest mnóstwo ludzi, ktorzy moga tylko pomarzyć o takim życiu jak Twoje. Masz neta :) Dobranoc. Wusia zdecydowanie w nieodpowiednim momencie ta lista musiała powstać...Moja przyjaciółka rozstała się z narzeczonym cztery lata temu , od tej pory jest sama i większość facetów z którymi się spotyka do pięt jej nie dorasta , coraz mocniej marzy o normalnym , fajnym związku.Co i rusz mi powtarza , że nie sądziła ,że kiedykolwiek poczuje ,że jej zegar biologiczny tyka - ale coraz częściej o tym myśli.A popadając w depresyjne nastroje oznajmia,że zostali jej tylko faceci " z odzysku" , na których musi poczekać do czterdziestki i przez to praktycznie nie ma szans na dziecko. A TY KOchana , masz drugą połówkę , cudne słoneczko i realizujesz marzenie o domku..chyba nie jest tak źle , no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.11.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Albo na tor pod Poznaniem To tez metoda Ja sugeruję w ogóle osobną organizację ruchu dla dawców organów Nie dalej jak wczoraj na trasie do Milanówka wjechał mi taki ryczący dwukołowiec przed maskę i w ramach robienia pierwszego wrażenia stanął dęba ruszając Myślałam,że zawału dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Albo na tor pod Poznaniem To tez metoda Ja sugeruję w ogóle osobną organizację ruchu dla dawców organów Nie dalej jak wczoraj na trasie do Milanówka wjechał mi taki ryczący dwukołowiec przed maskę i w ramach robienia pierwszego wrażenia stanął dęba ruszając Myślałam,że zawału dostanę. Eeee trzeba tylko z drogi się usunąć, zeby odłamki nie porysowały blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ja zawsze sie boje ze mi sie taki wyłoży pod samochód i wtedy i samochod rozwalony i nieprzyjemnosci bo jakby nie moja wina to niech tam do niebaidzie or enyway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 naforumjest 80 użytkowników :: 8 Zarejestrowanych, 5 Ukrytych i 67 Gości. Tych uzytkowników to rozumiem 1 ukryty to ja ale co goscie robia o 1 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.11.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hmm , to ja się bardziej boję jak jadę po ciemku , nieoświetloną drogą , że mi jakiś niezbyt trzeźwy pieszy się wtoczy z pobocza pod koła.Mam nadzieję,że kiedyś całą trasę do Grodziska oświetlą , bo po ciemaku zawsze mocniej zaciskam ręce na kierownicy jak tam jadę , albo wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.11.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 naforumjest 80 użytkowników :: 8 Zarejestrowanych, 5 Ukrytych i 67 Gości. Tych uzytkowników to rozumiem 1 ukryty to ja ale co goscie robia o 1 w nocy Goście , 1 w nocy , sobota .....to musi być jakaś grubsza IMPREZA Spadam spać , dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 To PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja też uciekam BUziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dobranoc. Miło sie klikało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Przyszlam sprawdzic czy wszystko ok. Znowu jestem dumna, ze Cie znam. Eh... Chlopaki maja mame - jedyna w swoim rodzaju i chyba o tym wiedza. Dobranoc Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A ja za chwilę skończę 39 a ciągle mam jakieś 22 ? :) to prawie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 U mnie 35 niedlugo stuknie, czuje sie dalej na ..ok 22 W zyciu udalo mi sie nie raz spic, ale nigdy nie do nieprzytomnosci ( moze dlatego ze mam mocna glowe, za to moj organizm sie buntuje dopiero nastepnego dnia , zawsze do domu autopilot mnie zaprowadzil ( ale zaczelam pic jak skonczylam 18 lat Zdarzylo mi sie sprobowac haszu i trawki , palilam papieroski ale bylam typem imprezowym czyli tylko do piwka, ale uwazam ze zawsze temu towarzyszyla odpowiedzialnosc, tzn nigdy nie wsiadlabym do auta po pijaku, nigdy nie spijam sie jak wiem ze na nastepny dzien musze sie zajac dziecmi. Zreszta chyba zawsze bylam odpowiedzialna, nie mialam tej ulanskiej fantazji ale nie wydaje mi sie ze cos stracilam w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 zeby miec motor czy "ostrego psa" trza miec jeszcze rozum i trzeba zeby ci co dają pozwolenia na bron tez mieli rozum. A u nas deficyt takich ludzi ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Przyszlam sprawdzic czy wszystko ok. Znowu jestem dumna, ze Cie znam. Eh... Chlopaki maja mame - jedyna w swoim rodzaju i chyba o tym wiedza. Dobranoc Wam Kochanie, normalną mamę mają, normalną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A ja za chwilę skończę 39 a ciągle mam jakieś 22 ? :) to prawie tak jak ja Tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts