Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobroszka

maszabsolutną rację zwłaszcza z tym motorem. Posiadanie motoru bym opodatkował tak z pare kafli na rok płatne za 5 lat z góry - byłby raz święty spokój z tymi debilami i do laryngologa nie byłoby kolejek :evil:

Nie gadaj - nie wszyscy są debilami :) A to fajna zabawa ( ale motocykla już w moim domu nie będzie :))

dobroszka

maszabsolutną rację zwłaszcza z tym motorem. Posiadanie motoru bym opodatkował tak z pare kafli na rok płatne za 5 lat z góry - byłby raz święty spokój z tymi debilami i do laryngologa nie byłoby kolejek :evil:

Nie gadaj - nie wszyscy są debilami :) A to fajna zabawa ( ale motocykla już w moim domu nie będzie :))

Sorry wielkie ale nasze nawierzchnie + ruch drogowy i jego organizacja=jej brak nie nadają się do jazdy namotorze. Ale mamy UE wiec niech wszyscy chetni jada do Niemiec i tam nie ma limitu predkoscina autobanhach i niech tam jeżdzą

no widzisz Nefcia masz powody do radości i cieszy mnie to ja też staram się szukać jasnych stron życia ale mnie by taka fajna lista nie wyszła niestety

dobrej nocki wszystkim :D

W nieodpowiednim czasie ją pisałaś może ? Będzie lepiej- zobaczysz. Założę się, że jest mnóstwo ludzi, ktorzy moga tylko pomarzyć o takim życiu jak Twoje. Masz neta :):) Dobranoc. :)

Wusia zdecydowanie w nieodpowiednim momencie ta lista musiała powstać...Moja przyjaciółka rozstała się z narzeczonym cztery lata temu , od tej pory jest sama i większość facetów z którymi się spotyka do pięt jej nie dorasta , coraz mocniej marzy o normalnym , fajnym związku.Co i rusz mi powtarza , że nie sądziła ,że kiedykolwiek poczuje ,że jej zegar biologiczny tyka - ale coraz częściej o tym myśli.A popadając w depresyjne nastroje oznajmia,że zostali jej tylko faceci " z odzysku" , na których musi poczekać do czterdziestki i przez to praktycznie nie ma szans na dziecko.

A TY KOchana , masz drugą połówkę , cudne słoneczko i realizujesz marzenie o domku..chyba nie jest tak źle , no nie ? :wink: :D

Albo na tor pod Poznaniem :) To tez metoda :)

Ja sugeruję w ogóle osobną organizację ruchu dla dawców organów :-?

Nie dalej jak wczoraj na trasie do Milanówka wjechał mi taki ryczący dwukołowiec przed maskę i w ramach robienia pierwszego wrażenia stanął dęba ruszając :x

Myślałam,że zawału dostanę.

Albo na tor pod Poznaniem :) To tez metoda :)

Ja sugeruję w ogóle osobną organizację ruchu dla dawców organów :-?

Nie dalej jak wczoraj na trasie do Milanówka wjechał mi taki ryczący dwukołowiec przed maskę i w ramach robienia pierwszego wrażenia stanął dęba ruszając :x

Myślałam,że zawału dostanę.

Eeee trzeba tylko z drogi się usunąć, zeby odłamki nie porysowały blachy :)

Hmm , to ja się bardziej boję jak jadę po ciemku , nieoświetloną drogą , że mi jakiś niezbyt trzeźwy pieszy się wtoczy z pobocza pod koła.Mam nadzieję,że kiedyś całą trasę do Grodziska oświetlą , bo po ciemaku zawsze mocniej zaciskam ręce na kierownicy jak tam jadę , albo wracam :-?

U mnie 35 niedlugo stuknie, czuje sie dalej na ..ok 22 :)

W zyciu udalo mi sie nie raz spic, ale nigdy nie do nieprzytomnosci ( moze dlatego ze mam mocna glowe, za to moj organizm sie buntuje dopiero nastepnego dnia :), zawsze do domu autopilot mnie zaprowadzil :lol: ( ale zaczelam pic jak skonczylam 18 lat :) Zdarzylo mi sie sprobowac haszu i trawki , palilam papieroski ale bylam typem imprezowym czyli tylko do piwka, ale uwazam ze zawsze temu towarzyszyla odpowiedzialnosc, tzn nigdy nie wsiadlabym do auta po pijaku, nigdy nie spijam sie jak wiem ze na nastepny dzien musze sie zajac dziecmi. Zreszta chyba zawsze bylam odpowiedzialna, nie mialam tej ulanskiej fantazji ale nie wydaje mi sie ze cos stracilam w zyciu.