Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

U mnie 35 niedlugo stuknie, czuje sie dalej na ..ok 22 :)

W zyciu udalo mi sie nie raz spic, ale nigdy nie do nieprzytomnosci ( moze dlatego ze mam mocna glowe, za to moj organizm sie buntuje dopiero nastepnego dnia :), zawsze do domu autopilot mnie zaprowadzil :lol: ( ale zaczelam pic jak skonczylam 18 lat :) Zdarzylo mi sie sprobowac haszu i trawki , palilam papieroski ale bylam typem imprezowym czyli tylko do piwka, ale uwazam ze zawsze temu towarzyszyla odpowiedzialnosc, tzn nigdy nie wsiadlabym do auta po pijaku, nigdy nie spijam sie jak wiem ze na nastepny dzien musze sie zajac dziecmi. Zreszta chyba zawsze bylam odpowiedzialna, nie mialam tej ulanskiej fantazji ale nie wydaje mi sie ze cos stracilam w zyciu.

Ja miewałam ułańska fantazję (zresztą dalej sie czasem odzywa) tylko w pewnym momencie miałam za dużo do stracenia :) Człowiek zbierał doświadczenia i wyciągał z nich wnioski. Gdy zabraknie drugiego etapu - stoi się w miejscu :)

A życiu trzeba popróbować róznych rzeczy :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia, to teraz fajeczka i małe piwko, bo po synalka masz jechac, zebys nie zapomniała z wrazen ;)

Synek zabrany wczesniej (tak sobie zażyczył) - jak odpowietrzałam ze starszym kaloryfery to młodszy dogorywał przy kominku. Tak to jest jak się miesza Desperados z wódką :evil:

Qrna, znowu nie dostaję powiadomień i mnie takie porywające tematy omijają! :x

Ale popieram w zupełności tę tezę o prawdzie i kłamstwie i niepisaną umowę mam ze swoim taką samą i do tego warunek z tych bardziej koniecznych: synu, nie mieszaj! Jak do tej pory sprawdza się bezbłędnie! :) :) :)

Dzieńdoberek Nefciu i Wszyscy Święci!

Wyspałam się dzisiaj po koniuszki włosów! :D

Ja mówiłam o sprawach organizacyjno-biurowych - nikt Ci nie podskoczy- nawet Krystyna z gazowni :wink:

Co do organizacji życia rodzinnego- uważam, że szczerość ponad wszystko.http://emots.yetihehe.com/1/ok.gif

Co do wieku, mam 32 lata, ale zawsze byłam z tych rozsądniejszych. Miałam np zgodę na wagary- ale musiałam sama to usprawiedliwiać i nadrabiać zaległości. Generalnie układ był taki, że sama decydowałam i sama ponosiłam konsekwencje tych decyzji. 8)