Nefer 30.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 U mnie 35 niedlugo stuknie, czuje sie dalej na ..ok 22 W zyciu udalo mi sie nie raz spic, ale nigdy nie do nieprzytomnosci ( moze dlatego ze mam mocna glowe, za to moj organizm sie buntuje dopiero nastepnego dnia , zawsze do domu autopilot mnie zaprowadzil ( ale zaczelam pic jak skonczylam 18 lat Zdarzylo mi sie sprobowac haszu i trawki , palilam papieroski ale bylam typem imprezowym czyli tylko do piwka, ale uwazam ze zawsze temu towarzyszyla odpowiedzialnosc, tzn nigdy nie wsiadlabym do auta po pijaku, nigdy nie spijam sie jak wiem ze na nastepny dzien musze sie zajac dziecmi. Zreszta chyba zawsze bylam odpowiedzialna, nie mialam tej ulanskiej fantazji ale nie wydaje mi sie ze cos stracilam w zyciu. Ja miewałam ułańska fantazję (zresztą dalej sie czasem odzywa) tylko w pewnym momencie miałam za dużo do stracenia Człowiek zbierał doświadczenia i wyciągał z nich wnioski. Gdy zabraknie drugiego etapu - stoi się w miejscu A życiu trzeba popróbować róznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 jessooo aleśta nabazgrali..kurna..witam same matuzalemy nomalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 jessooo aleśta nabazgrali..kurna..witam same matuzalemy nomalnie Duszku, wszystkiego naj, naj, naj lepszego z okazji imienin :) I znalezienia wiesz czego ... http://republika.pl/blog_et_1145830/2330819/tr/konwalie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 podziekowoł slicznie..i narzeca malo uzywoc dzsiok bedem..łobiecujem...swiatlowo..bydzie siegodnio ło..hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 30.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Nefer, no Ty to jesteś twarda kobieta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Nefer, no Ty to jesteś twarda kobieta !!! Tylko robię takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dzień dobry Nefcia miękkie serce twarda dooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Nefcia, to teraz fajeczka i małe piwko, bo po synalka masz jechac, zebys nie zapomniała z wrazen Synek zabrany wczesniej (tak sobie zażyczył) - jak odpowietrzałam ze starszym kaloryfery to młodszy dogorywał przy kominku. Tak to jest jak się miesza Desperados z wódką Qrna, znowu nie dostaję powiadomień i mnie takie porywające tematy omijają! Ale popieram w zupełności tę tezę o prawdzie i kłamstwie i niepisaną umowę mam ze swoim taką samą i do tego warunek z tych bardziej koniecznych: synu, nie mieszaj! Jak do tej pory sprawdza się bezbłędnie! Dzieńdoberek Nefciu i Wszyscy Święci! Wyspałam się dzisiaj po koniuszki włosów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Rasiu, wstałam o 13.00 :) I tak powinno być. Jadę zaraz zobaczyć jak tam mój piec ( zapewne stracił ciśnienie) a potem ruszam do Rrmisi Wieczorem się pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Nefercia czy przypadkiem bylas gdzies kolo moich poleczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 welcome every body! Czyli witam wszystkie ciała w wolnym tłumaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 30.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja mówiłam o sprawach organizacyjno-biurowych - nikt Ci nie podskoczy- nawet Krystyna z gazowni Co do organizacji życia rodzinnego- uważam, że szczerość ponad wszystko.http://emots.yetihehe.com/1/ok.gif Co do wieku, mam 32 lata, ale zawsze byłam z tych rozsądniejszych. Miałam np zgodę na wagary- ale musiałam sama to usprawiedliwiać i nadrabiać zaległości. Generalnie układ był taki, że sama decydowałam i sama ponosiłam konsekwencje tych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ciekawe jak tam Nefer i jej kocioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 no właśnie laptosia ma i się nie chwali a nas tu skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 kto tam ma jej komórke niech no pusci bąka ("wyśle smsa" potocznie używane przez młodzież) czy wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ja tezniepewno niedlugo sie pozkaze i napisze kolejny thiler budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Zaraz pewnie sie odezwie ,bo tak z pol godzinki temu pojechala do domu Czasu na jedzenie w domu mam nadzieje tracila nie bedzie Dzieki za odwiedzinki , next time zamkne u nas na tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Och - jak ja lubię taki relaks - po prostu z fajnymi ludźmi pogadać Dzięki serdeczne Rrmisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No melduj jak tam your kocioł?? I czesc wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts